New Form Entry Import Edit Upload Submit

ΟΔΗΓΗΣΤΕ "ΕΚΤΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΥ

Το ολοκαίνουριο Jeep® Compass σε οδηγεί "εκτός" από τα συνηθισμένα και συμβατικά μονοπάτια για να επανεξετάσετε τη ζωή με έναν μη-συνηθισμένο τρόπο. Ξεκινήστε ένα ταξίδι, όπου θα συνατήσετε 4 ηγετικές προσωπικότητες από το χώρο του Design, του User Experience, της Τεχνολογίας και των Ικανοτήτων, οι οποίοι άλλαξαν την κοινωνία και την καθημερινότητα με τη δουλειά τους και τον τρόπο σκέψης τους, εμπνέοντας τον τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουν και αλληλεπιδρούν με τον κόσμο.

ΤΕΛΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Μπροστινή μάσκα

jeep-compass-front-grille

Η θρυλική μάσκα με τις 7 υποδοχές, το πιο εμβληματικό σύμβολο της Jeep® , επανασχεδιάστηκε για να προσδώσει μια φρέσκια και καινοτόμα προσωπικότητα στο ολοκαίνουριο Jeep® Compass.

Daylight Opening

jeep-compass-shark-fin

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του ολοκαίνουριου Jeep® Compass: το DLO χρώμιο που αναδιπλώνεται γύρω από το πίσω γυαλί, δίνοντας στο όχημα μία αριστοκρατική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, που ισορροπείται από την επιθετική και άμεσα αναγνωρίσιμη στάση του.

Fender Flares

jeep-compass-fender-flares

Ένα ισχυρότερο και πιο αθλητικό προφίλ. Οι τραπεζοειδείς θόλοι των τροχών και οι εμφανείς τροχοί ολοκληρώνουν το εξωτερικό, δίνοντας μια επιθετική και μυώδη εμφάνιση στο όχημα. Το αποτέλεσμα είναι ένα γλυπτό σχήμα, που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ DESIGN

Ηλιοροφή Διπλού Παραθύρου

jeep-compass-dual-pane

Το ολοκαίνουριο Jeep® Compass είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά φιλικά προς τον καταναλωτή, όπως το μεγάλο άνοιγμα της ηλιοροφής διπλού-παραθύρου, για να σας παρέχει όλο τον φρέσκο αέρα και τις ζεστές ακτίνες που επιθυμείτε.

Δερμάτινο Τιμόνι

jeep-compass-leather-steering-wheel

Το δερμάτινο τιμόνι της Jeep® χαρακτηρίζεται από δεξιοτεχνία ακριβείας και υψηλή ποιότητα. Οι ενσωματωμένες εντολές ήχου, φωνής και ασφαλείας του συστήματος οδήγησης, επιτρέπουν στον οδηγό να διατηρεί τα χέρια του στο τιμόνι και την προσοχή του στο δρόμο.

Καθίσματα στο Εσωτερικό

jeep-compass-interior-seating

Τα διαμορφωμένα καθίσματα είναι πολύ άνετα και χαρακτηρίζονται από την αντίθεση των χρωμάτων στο ράψιμο, προσθέτοντας στους εσωτερικούς χώρους μια αποκλειστική άποψη.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Uconnect™ 8.4 NAV

jeep-compass-dual-pane

Η νέα γενιά της Uconnect™ 8.4 NAV παρέχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμης handsfree επικοινωνίας, διασκέδασης και εργαλείων πλοήγησης, μέσω μιας μεγάλης οθόνης αφής 8.4 ιντσών, η οποία υποστηρίζει multi-touch κινήσεις (pinch, tap, swipe).

Πίνακας Οργάνων 7 Ιντσών

jeep-compass-leather-steering-wheel

Ο πίνακας οργάνων με την έγχρωμη full-LED οθόνη 7 ιντσών παρέχει στους οδηγούς μια ευρεία γκάμα επιλογών εξατομίκευσης , από τη βασική ένδειξη ταχύτητας έως συγκεκριμένες πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος και επιτρέπει στον οδηγό να προσαρμόσει-προσωποποιήσει πλήρως την πληροφορία.

Λειτουργία Mirroring

jeep-compass-interior-seating

Στο σύστημα Uconnect™ 8.4 NAV περιλαμβάνονται Apple CarPlay και Android Auto. Πρόκειται για έναν πιο έξυπνο, πιο απλό και πιο ασφαλή τρόπο για αν χρησιμοποιείτε το Apple ή το Android smartphone σας εντός του οχήματος και σας επιτρέπει με εύκολο τρόπο να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις, να έχετε πρόσβαση στη μουσική, να λάβετε και να στείλετε μηνύματα και πολλά άλλα.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Συστήματα 4x4

jeep-compass-4x4-system

Το ολοκαίνουριο Jeep® Compass προσφέρει two καινοτόμα συστήματα μετάδοσης, για τις καλύτερες δυνατότητες 4x4 οδήγησης στην κατηγορία του. Το Jeep® Active Drive και το Jeep® Active Drive Low, εναλάσσονται ομαλά από κίνηση 4x2 σε κίνηση 4x4, παρέχοντας πλήρη διαχείριση της ροπής και βέλτιστη πρόσφυση.

Σύστημα Selec-Terrain®

jeep-compass-select-terrain-system

Το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης Selec-Terrain® έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της οδήγησης στους 4 τροχούς, για απόλυτο έλεγχο και δυνατότητες. Συντονίζει ηλεκτρονικά και βελτιστοποιεί μέχρι και 12 συστήματα για κάθε έδαφος, παρέχοντας έναν ενισχυμένο έλεγχο του οχήματος.

Γωνίες Προσέγγισης

jeep-compass-departure-angles

Η δυνατότητα Trail Rated® του νέου Jeep® Compass Trailhawk® χαρίζει απαράμιλλη προσέγγιση, χάρη στις γωνίες προσέγγισης (συμπληρωματική, προόσθια και οπίσθια), τη μοναδική εμπρόσθια μάσκα και το αυξημένο ύψος του αμαξώματος. Παρέχει την καλύτερη στην κατηγορία του απόσταση από το έδαφος, καθώς και πλάκες ολίσθησης, Hill Descent Control και ελαστικά 17-ιντσών, ιδανικά για off-road διαδρομές.

New Form Entry Import Edit Upload Submit