ΕΓΓΕΝΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ

Το νέο Jeep® Compass καινοτομεί δημιουργώντας νέα πρότυπα στα συμπαγή SUV ώστε να παρέχει σε εσάς και σε όλους τους επιβαίνοντες μεγαλύτερη ασφάλεια. Περισσότερα από 70 χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας συνδυάζονται με υψηλής αντοχής ατσάλι, προηγμένα υλικά, έξι αερόσακους βασικού εξοπλισμού και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να σας προσφέρουν μεγαλύτερα επίπεδα ξεγνοισιάς ενώ βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι.

DRAG

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μια δομή αμαξώματος από χάλυβα υψηλής αντοχής βοηθά στη μεγιστοποίηση της προστασίας από τις συγκρούσεις και βελτιστοποιεί τη δυναμική και το βάρος του οχήματος. Το νέο Jeep® Compass διαθέτει, επίσης, πλευρικούς και αερόσακους τύπου κουρτίνας, που λειτουργούν σε συνδυασμό με τους αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, για την προστασία όλων των επιβαινόντων.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η στάθμευση σε γκαράζ και σε περιορισμένους χώρους είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην πόλη.Το Νέο Jeep® Compass διατίθεται με μερικά από τα πιο προηγμένα και άρτια συστήματα που υπάρχουν σήμερα στην αγορά, για να αποφεύγετε τις ζημιές και να κάνετε τους ελιγμούς με ευκολία.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Βιώστε πόσο άνετη μπορεί να είναι η πρόσθετη ασφάλεια με τα διαθέσιμα και στάνταρ χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη την οδήγηση του SUV σας.

Ασφάλεια σε κάθε περίσταση

Το Jeep® Compass είναι εξοπλισμένο με όλα τα βασικά και διαθέσιμα χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας σχεδιασμένα για να σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε οποιεσδήποτε συνθήκες, όπως Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning, ParkView Rear Back Up Camera, Lane Departure Warning Plus και πολλά άλλα.

JEEP® COMPASS

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ JEEP® COMPASS

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Compass

Γκάμα Compass: κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,7 - 4,8; Εκπομπές CO2 (g / km): 168 - 126. Εγκεκριμένες τιμές βάσει της μεθόδου μέτρησης / συσχέτισης που αναφέρεται στον κύκλο NEDC σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2019/1840, που ανανεώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020 · οι ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές τιμές.

Γκάμα Compass: Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,0 - 5,6; Εκπομπές CO2 (g / km): 161 - 146. Εγκεκριμένες τιμές με τη διαδικασία WLTP (Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1832), που ανενώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικές τιμές.