ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΑΣ

- ΜΑΥΡΟ MONOTONE
ΜΑΥΡΟ MONOTONE με δίχρωμες ραφές

Στιλάτα και άνετα καθίσματα με μονόχρωμο μαύρο ύφασμα είναι βασικός εξοπλισμός για τη διακόσμηση του νέου Jeep® Compass Sport.

- ΜΑΥΡΟ MONOTONE
ΥΦΑΣΜΑ-ΜΑΥΡΟ MONOTONE με δίχρωμες ραφές

Το μονόχρωμο μαύρο ύφασμα συνδυάζεται με διαθέσιμα καθίσματα από ύφασμα και βινύλιο και δίχρωμες καφέ ραφές για μια κομψή πινελιά στην απόλυτη άνεση του εξοπλισμού Longitude.

- SANDSTROM
ΥΦΑΣΜΑ - SANDSTORM με σκούρες ραφές.Τα υφασμάτινα

καθίσματα sandstorm ταιριάζουν τέλεια στο μαύρο εσωτερικό. Ο καλόγουστος εσωτερικός διάκοσμος τονίζεται από τις σκούρες ραφές και τα διακοσμητικά στοιχεία από ανοδιωμένο μέταλλο.

- ΜΑΥΡΟ MONOTONE
ΜΑΥΡΟ MONOTONE με ταμπά ραφές

Βιώστε την εμπειρία της εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και υλικών μέσα στο Jeep® Compass Limited με τις διαθέσιμες φινετσάτες δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων με καφέ ραφές. Απολαύστε κορυφαία άνεση πίσω από το τιμόνι, χάρη στα θερμαινόμενα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα 8 κατευθύνσεων, με οσφυϊκή υποστήριξη για τον οδηγό.

- ΔΕΡΜΑ - SKI GRAY
ΔΕΡΜΑ - SKI GRAY με μοναδικές ραφές

Τα καθίσματα με δερμάτινη επένδυση Ski Gray διατίθενται στο Jeep® Compass Limited. Οι ξεχωριστές ραφές δεν είναι παρά το κερασάκι στην τούρτα. Βρείτε τη μέγιστη άνεση στην οδήγηση με τα θερμαινόμενα και ρυθμιζόμενα προς οκτώ κατευθύνσεις εμπρός καθίσματα.

- ΜΑΥΡΟ MONOTONE
ΜΑΥΡΟ MONOTONE με ρουμπινί ραφές

Η ακρίβεια της κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας και τα υλικά υψηλής ποιότητας συνδυάζονται στο εσωτερικό του νέου Jeep® Compass Trailhawk® για μοναδική άνεση και περιπέτεια. Φινετσάτα κόκκινα ένθετα τονίζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με ραφές σε κόκκινο χρώμα και το λογότυπο Trailhawk. Τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα 8 κατευθύνσεων με υποστήριξη στη μέση και λειτουργία μνήμης δύο θέσεων εγγυώνται την άνεση για τον οδηγό και τον συνοδηγό. .

PREMIUM ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΕΞΩ, ΜΕΣΑ

Απολαύστε την ύπαιθρο στην άνεση του νέου σας Jeep® Compass με την ηλιοροφή διπλού πάνελ. Το επιπλέον πλάτους άνοιγμα σάς προσφέρει την κλασική υπαίθρια ελευθερία του Jeep και όποτε...

ΑΝΟΙΧΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Το εύκολο στη λαβή άνοιγμα και η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω πόρτα με πλήκτρο σάς επιτρέπουν να εκμεταλλευτείτε τον άφθονο χώρο στο σχεδιασμό του νέου Jeep® Compass. Τα στάνταρ διαιρούμενα καθίσματα 40/60, και τα διαθέσιμα δερμάτινα καθίσματα 40/20/40, μεγιστοποιούν τις δυνατότητες του χώρου φόρτωσης.

Premium λεπτομέρειες

Το Jeep® Compass είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα δερμάτινα κάθισμα με δυνατότητα θέρμανσης ακόμα και στα πόδια.

JEEP® COMPASS

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ JEEP® COMPASS

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Compass

Γκάμα Compass: κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,7 - 4,8; Εκπομπές CO2 (g / km): 168 - 126. Εγκεκριμένες τιμές βάσει της μεθόδου μέτρησης / συσχέτισης που αναφέρεται στον κύκλο NEDC σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2019/1840, που ανανεώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020 · οι ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές τιμές.

Γκάμα Compass: Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,0 - 5,6; Εκπομπές CO2 (g / km): 161 - 146. Εγκεκριμένες τιμές με τη διαδικασία WLTP (Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1832), που ανενώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικές τιμές.