ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Οι τολμηρές γραμμές συνδυάζονται με το θρυλικό χαρακτήρα της Jeep για να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό και σύγχρονο SUV. Το εξελιγμένο στυλ του νέου Jeep® Compass προσφέρει ένα αθλητικό παρουσιαστικό, δίνοντας την τέλεια εμφάνιση για κάθε στιγμή.

ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ

Βρείτε την τέλεια ζάντα για να δώσετε τις τελικές πινελιές στην αποκλειστική σας εμφάνιση. Από 16” έως 19”, το νέο Jeep Compass προσφέρει μια εντυπωσιακή επιλογή 8 διαφορετικών διαμορφώσεων τροχού που ταιριάζουν απόλυτα με τους δυναμικούς θόλους των τροχών.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Το εξωτερικό της σχεδίασης του νέου Jeep® Compass συνεχίζει την παράδοση της εμβληματικής μάσκας ψυγείου με τις επτά γρίλιες και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Το καινοτόμο συμπαγές SUV σηματοδοτεί μια τολμηρή κατεύθυνση για την αισθητική της Jeep® και για το μέλλον της μάρκας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΥΛ

Το νέο Jeep® Compass έχει κάτι να δηλώσει από κάθε γωνία. Τα χρωμιωμένα περιγράμματα παραθύρων δίνουν στο Compass μια δυνατή και κομψή εμφάνιση, τονίζοντας το ήδη επιθετικό του παρουσιαστικό. Ολοκληρώστε το SUV με μια κομψή μαύρη οροφή για μια ακόμη τολμηρότερη εμφάνιση κάθε φορά που το οδηγείτε.

Σχεδιασμός που μαγνητίζει

Το Jeep® Compass δείχνει τη γοητεία του εμβληματικού σχεδιασμού της Jeep® μαζί με κορυφαίες δυνατότητες όπως πανοραμική ηλιοροφή διπλού υαλοπίνακα, ζάντες αλουμινίου έως 19 ", προβολείς bi-xenon και λυχνίες πίσω φώτων, για να σας κάνουν να ζήσετε τις περιπέτειες σας με στυλ και στην πόλη και εκτός δρόμου.

JEEP® COMPASS

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ JEEP® COMPASS

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Compass

Γκάμα Compass: κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,7 - 4,8; Εκπομπές CO2 (g / km): 168 - 126. Εγκεκριμένες τιμές βάσει της μεθόδου μέτρησης / συσχέτισης που αναφέρεται στον κύκλο NEDC σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2019/1840, που ανανεώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020 · οι ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές τιμές.

Γκάμα Compass: Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,0 - 5,6; Εκπομπές CO2 (g / km): 161 - 146. Εγκεκριμένες τιμές με τη διαδικασία WLTP (Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1832), που ανενώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικές τιμές.