Παραμείνετε πάντοτε συνδεδεμένοι

Ασφάλεια, διασκέδαση και μια νέα οδηγική εμπειρία. Κατεβάστε την εφαρμογή My Uconnect app από το App Store ή Google Play.

ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ UCONNECT

Ανακαλύψτε πώς είναι να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το SUV σας. Το νέο Jeep® Compass είναι εξοπλισμένο με υπηρεσίες Uconnect και διαισθητικές τεχνολογίες ώστε να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

* Ορισμένες υπηρεσίες θα είναι σταδιακά διαθέσιμες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μπορείτε να βρείτε στην ενότητα "Έλεγχος διαθεσιμότητας" στο https://myuconnect.jeep.com/gr/el/quicktips

Image Exterior

UCONNECT™ SERVICES

Με μερικά απλά κλικ, θα συνδεθείτε με το νέο σας Jeep® Compass. Μάθετε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες από το Uconnect Services.

  

  

Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

Ascolta le tue canzoni preferite e raggiungi qualsiasi destinazione accompagnato da una qualità del suono ottimale.

ΟΘΟΝΗ TFT 7''

Ο διαθέσιμος έγχρωμος πίνακας οργάνων LED 7” επιτρέπει στο οδηγό να διαμορφώνει, να οργανώνει και να εξατομικεύει τις πληροφορίες μέσα στον πίνακα οργάνων. Λάβετε γρήγορα σημαντικές πληροφορίες μέσω εύκολων στην κατανόηση γραφικών, κειμένων και συμβόλων. Χρειάζεται να αλλάξετε την οθόνη; Κρατήστε τα μάτια σας στον δρόμο και χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα στο τιμόνι για να βοηθηθείτε να παραμείνετε στον δρόμο σας με ασφάλεια.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ JEEP® OFF-ROAD

Αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε περιπέτεια μαθαίνοντας από τους ειδικούς μέσα στις σελίδες Off-Road του Jeep®. Μάθετε περισσότερα και λάβετε εύκολες στην ανάγνωση πληροφορίες σχετικά τις εγκάρσιες και διαμήκεις κλίσεις, την πίεση των ελαστικών και την απόσταση από το έδαφος. Παρακολουθήστε στενά την απόδοση του οχήματός σας για να παραμείνετε στο μονοπάτι της περιπέτειας με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Mείνετε συνδεδεμένοι με το Jeep ®

Το Jeep® Compass SUV προσφέρει τα καλύτερα συστήματα τεχνολογίας, όπως το Keyless Enter-N-Go και το Uconnect 8,4 "NAV, για να κάνουν την οδηγική σας εμπειρία ακόμα καλύτερη και πάντα συνδεδεμένη.

JEEP® COMPASS

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ JEEP® COMPASS

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Compass

Γκάμα Compass: κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,7 - 4,8; Εκπομπές CO2 (g / km): 168 - 126. Εγκεκριμένες τιμές βάσει της μεθόδου μέτρησης / συσχέτισης που αναφέρεται στον κύκλο NEDC σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2019/1840, που ανανεώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020 · οι ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές τιμές.

Γκάμα Compass: Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,0 - 5,6; Εκπομπές CO2 (g / km): 161 - 146. Εγκεκριμένες τιμές με τη διαδικασία WLTP (Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1832), που ανενώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικές τιμές.