Αποδοχή

Χρηματοδοτικό

Χρηματοδοτικό

Η αποστολή της Jeep και των οχημάτων της είναι να σας βοηθούν να απολαμβάνετε την ελευθερία σας, ανακαλύπτοντας συνεχώς νέους προορισμούς. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Jeep έχουν  σχεδιαστεί  ώστε να σας προσφέρουν αμέτρητες επιλογές απόκτησης  χωρίς οικονομικό άγχος. Διαλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και απολαύστε περισσότερο τη ζωή μέσα από ένα Jeep. Έντοκα προγράμματα Από 0% προκαταβολή. Για τους πελάτες που επιθυμούν μεγαλύτερη  διάρκεια χρηματοδότησης και μικρή αρχική  επιβάρυνση, η Jeep Hellas προσφέρει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόγραμμα με προκαταβολή από 0%, επιτόκιο 6,9% και εξόφληση σε έως και 72 δόσεις. Personal Contract Purchase (PCP). Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα PCP προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό ευελιξίας για την αγορά ενός Jeep, αφού δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να το διαμορφώσει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το πρόγραμμα, προβλέπει από 24 έως και 36 δόσεις με πολύ χαμηλό επιτόκιο, ενώ κατά τη λήξη του, ο κάτοχος μπορεί:

  • να επαναχρηματοδοτήσει την τελευταία δόση, ή
  • να εξοφλήσει το υπόλοιπο, ή
  • να επιστρέψει το αυτοκίνητο χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.
Επιλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές ανάγκες και επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων στις επίσημες εκθέσεις της Jeep για να σας λύσει κάθε απορία για τη διαδικασία χρηματοδότησης αλλά και να απαντήσει σε  κάθε απορία σας γύρω από την απόκτηση ενός οχήματος Jeep.

Latest From Jeep

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog