Αποδοχή

Compass

Compass

ΗΛΙΟΡΟΦΗ DUAL PANE

Η ανοιγόμενη ηλιοροφή Dual Pane έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους επιβάτες του Jeep Compass, την Open Air αίσθηση ελευθερίας που χαρακτηρίζει την Jeep.

UCONNECT TM 8.4 NAV

Με νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά, ενισχύεται η ευκολία επικοινωνίας με το χρήστη, κυρίως χάρη στην οθόνη υψηλής ανάλυσης με τις δυνατότητες pinch & zoom, το πλήρως διαμορφώσιμο μενού, και το Drag and Drop. Στις λειτουργίες του συστήματος Uconnect περιλαμβάνεται επίσης και η τηλεφωνική κλήση μέσω hands free, η πλοήγηση και αναγνώριση/εκφώνηση φωνητικών εντολών για άνετη και καλύτερη δικτύωση στην καθημερινή οδήγηση. Οι επιλογές του ενσωματωμένου ραδιοφώνου δίνουν στους επιβάτες τη δυνατότητα να συνδεθούν και να απολαύσουν σταθμούς internet radio μέσω Bluetooth ή να συνδέσουν το δικό τους συμβατό μέσο ψηφιακής αποθήκευσης μέσω θύρας USB ή AUX. Η λειτουργία πλοήγησης Uconnect με οδηγίες από στροφή σε στροφή, διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό του συστήματος UConnect 8.4 NAV, και ενσωματώνει την εφαρμογή φωνητικών εντολών, ώστε ο οδηγός του Jeep εκφωνεί απλά τη διεύθυνση, και το σύστημα τον οδηγεί στον προορισμό του.

JEEP SKILLS

Για τους πελάτες εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους εμπειρίες και να ζήσουν μία αληθινή εκτός δρόμου περιπέτεια, οι εκδόσεις Limited και Trailhawk μπορούν να εξοπλιστούν με το σύστημα UConnect 8.4 NAV και την εφαρμογή Jeep Skills. Η εύκολη αυτή εφαρμογή διαθέτει συγκεκριμένο off-road περιεχόμενο που δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις προσωπικές του επιδόσεις στην οδήγηση εκτός δρόμου.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΑΛΕΤΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ο Jeep Compass προσφέρεται, ανάλογα με την έκδοση, σε μέχρι και 11 διαφορετικά χρώματα: Redline Red, Spitfire Orange, Laser Blue Pearl, Olive Green, Billet Silver Metallic Clear Coat, Granite Crystal Metallic Clear Coat, Diamond Black Crystal Pearl Coat, Pearl White Tri-Coat, Bright White Tri-Coat, Bright White Clear Coat και Rhino Clear Coat.

Οι εκδόσεις Limited και Trailhawk προσφέρονται και με Dual Tone —γυαλιστερή μαύρη οροφή — για μοναδική και ιδιαίτερη εμφάνιση.

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog