Αποδοχή

Compass

Compass

ΜΑΣΚΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΩΜΙΟΥ

Η μάσκα με τις 7 γρίλιες, το εμβληματικό «πρόσωπο» κάθε Jeep, αναγνωρίσιμη σε όλη τη γκάμα, αποκτά μία φρέσκια εικόνα στο νέο Compass, με τις γρίλιες να είναι βυθισμένες σε πλαίσιο γυαλιστερού μαύρου χρώματος, τονίζοντας το πλάτος του οχήματος και δένοντας ιδανικά με τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα
.

ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ JEEP

Τα τραπεζοειδή ανοίγματα των τροχών, τα πιο φουσκωμένα φτερά, προσδίδουν μία σπορ εμφάνιση που μαζί με το φαρδύτερο πάτημα στο δρόμο και την τοποθέτηση των αξόνων και των τροχών στα άκρα του αμαξώματος, αποκαλύπτουν την off-road δυναμική του νέου Compass

Ξεχωριστή στην οικογένεια των Jeep η σχεδιαστική τεχνοτροπία DLO (Day Light Opening), το στοιχείο που αγκαλιάζει τα πλευρικά παράθυρα καθώς και αυτό της πέμπτης πόρτας, γύρω από το Jeep Compass με ένθεση χρωμίου.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ LED

Tα αποκλειστικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα LED με το μαύρο περίγραμμα, προσθέτουν στην δυναμική προσωπικότητα του μοντέλου ενώ τα ιδιαίτερα πίσω φώτα LED με το λεπτό παραλληλόγραμμο σχήμα που ενσωματώνονται στην πόρτα, τονίζουν τον premium χαρακτήρα του Compass.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η τραπεζοειδής κεντρική κονσόλα –χαρακτηριστικό γνώρισμα των Jeep- αντλεί έμπνευση από το άνοιγμα των φτερών του αετού και διατίθεται σε χρωματισμούς και υλικά που εναρμονίζονται τέλεια με το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι αεραγωγοί περιστοιχίζονται από χρώμιο και συμβάλλουν στην αίσθηση ποιότητας και πρακτικότητας του εσωτερικού. Οι χώροι για αποθήκευση μικροαντικειμένων, όπως το δίχτυ δίπλα στα πόδια του συνοδηγού και ο πολύ-επίπεδος χώρος των αποσκευών, είναι έξυπνα σχεδιασμένοι και εργονομικά τοποθετημένοι για να προσφέρουν μία πολύ πρακτική καμπίνα.

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog