Αποδοχή

Compass

Compass

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ

Οι δυναμικές καμπύλες και οι στιλιστικές πινελιές μεταμορφώνουν τους προβολείς του ολοκαίνουριου Jeep® Compass από καθαρά λειτουργικά στοιχεία σε εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασυναγώνιστου σχεδιασμού. Σε συνθήκες ομίχλης, ενεργοποιήστε τους προβολείς για να βλέπετε καθαρά τον δρόμο αλλά και για να σας βλέπουν. Επιπλέον σε συνθήκες κακού φωτισμού η λειτουργία γωνιακής δυναμικής κλίσης (Curb Illumination) ενεργοποιείται όταν στρίβει το όχημα, φωτίζοντας έτσι την πλαϊνή πλευρά του οχήματος, αυξάνοντας την ασφάλεια κατά την οδήγηση.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ 7’’

Ο πίνακας οργάνων 7’’ σάς παρέχει μια ευρεία γκάμα από επιλογές παραμετροποίησης, από την βασική ένδειξη ταχύτητας μέχρι εξειδικευμένες πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την οθόνη του, με όποιες πληροφορίες επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια στο τιμόνι.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

Στα συστήματα ασφαλείας που τοποθετούνται στάνταρ στο Compass, περιλαμβάνονται : το σύστημα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης (Forward Collision WarningPlus) και το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας (LaneSense Departure WarningPlus). Τα παραπάνω συστήματα συνδυάζουν τις λειτουργίες κάμερας και ραντάρ, ώστε να εντοπίσουν τη θέση του αυτοκινήτου, να αναγνωρίσουν ενδεχόμενο κίνδυνο σύγκρουσης, και να αποτρέψουν τυχόν ατύχημα ειδοποιώντας έγκαιρα τον οδηγό με ηχητικά, οπτικά και αισθητικά σήματα (κραδασμοί).  Επιπρόσθετα σε ορισμένες καταστάσεις, έχουν τη δυνατότητα υποβοήθησης της αντίδρασης του οδηγού, ενεργοποιώντας τα φρένα και επεμβαίνοντας στο χειρισμό του ηλεκτρικά υποβοηθούμενου συστήματος διεύθυνσης (EPS).

Άλλα συστήματα που διατίθενται είναι: Adaptive Cruise Control – το οποίο φροντίζει για τη διατήρηση της προκαθορισμένης απόστασης από το προπορευόμενο όχημα και μπορεί να ακινητοποιήσει πλήρως το αυτοκίνητο χωρίς την παρέμβαση του οδηγού,  Blind-spot Monitoring – το οποίο βοηθά τον οδηγό όταν εκείνος αποφασίζει να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας, και άλλα αντίστοιχα συστήματα στα παραπάνω από 70 συνολικά που μπορούν να εξοπλίσουν το νέο Compass.

ΣΥΣΤΗΜΑ Selec-Terrain®

Το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης Selec-Terrain® έχει σχεδιαστεί για απόλυτο έλεγχο και αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου. Επεμβαίνει ηλεκτρονικά και βελτιστοποιεί μέχρι και 12 υποσυστήματα, προσφέροντας ενισχυμένο έλεγχο του οχήματος σε κάθε έδαφος, σε κάθε επιφάνεια.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ

Το ολοκαίνουριο Jeep® Compass προσφέρει δύο καινοτόμα συστήματα μετάδοσης. Το Jeep® Active Drive και το Jeep® Active Drive Low, τα οποία χωρίς την παραμικρή παρέμβαση του οδηγού παρέχουν πλήρη διαχείριση της ροπής και βέλτιστη πρόσφυση.

ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο να παραμένετε συνδεδεμένοι με το smartphone σας χάρη στις νέες λειτουργίες του Uconnect™ 8.4 NAV. Το Apple CarPlay δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες iPhone να έχουν πρόσβαση σε Apple Maps, μηνύματα, επαφές, κλήσεις και Apple Music μέσω του φωνητικού ελέγχου Siri.

Το Android Auto™ παρέχει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε hands-free φωνητικό έλεγχο, Google Maps™ και Google Play Music™ μέσω της οθόνης αφής Uconnect™ ή των χειριστηρίων που είναι ενσωματωμένα στο τιμόνι.

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog