Αποδοχή

ΝΕΟ WRANGLER

ΝΕΟ WRANGLER

ΝΕΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Το ολοκαίνουργιο Jeep® Wrangler παραμένει πιστό στην κληρονομιά του, συνδυάζοντας δοκιμασμένα χαρακτηριστικά με σύγχρονο σχεδιασμό και υλικά που δημιουργούν ένα όχημα έτοιμο για το μέλλον. Τα νέα φώτα, συμπεριλαμβανομένων των νέων διαθέσιμων LED προβολέων και πίσω φώτων, προσφέρουν αξιοσημείωτο φωτισμό και εντυπωσιακή εμφάνιση.

ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Τεχνολογία αιχμής και συνδεσιμότητα, καινοτομία και βελτιωμένη άνεση, χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό του νέου Jeep® Wrangler. Προσθέστε τα υλικά υψηλής ποιότητας και τις ακριβείς τεχνικές λεπτομέρειες και έχετε την συνταγή με την οποία οι οδηγοί του Wrangler 2018 θα απολαμβάνουν μεγαλύτερη χωρητικότητα, περισσότερη άνεση, μεγαλύτερη ορατότητα και πιο ήσυχη διαδρομή. Το ολοκαίνουριο Wrangler εμπνέεται από την ιστορία του θρύλου της Jeep®, αξιοποιώντας την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και υλικά για να δημιουργήσει ένα αξεπέραστο εσωτερικό. Τα νέα επίπεδα προσαρμογής και φινιρίσματος των υλικών συνδυάζονται με «σκληροτράχηλα» χαρακτηριστικά για μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία.

ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΥΨΗ

Το Jeep® Wrangler πιο ικανό από ποτέ. Τα διαθέσιμα εκτός δρόμου ελαστικά, οι ισχυρότεροι άξονες μετάδοσης κίνησης, τα μεγαλύτερα φρένα, τα συστήματα 4×4, οι ανθεκτικές μεταλλικές ποδιές προστασίας και πολλά άλλα, κάνουν το Jeep® Wrangler σας ικανότερο από ό,τι νομίζατε ότι είναι δυνατόν.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ

Ο έξυπνος σχεδιασμός συνδυάζεται με προηγμένες λειτουργίες που συμβάλλουν στην ασφαλή οδήγηση. Τα διαθέσιμα συστήματα, όπως το πίσω και μπροστά σύστημα υποβοήθησης ParkSense®, η παρακολούθηση τυφλών σημείων και το σύστημα εντοπισμού διερχόμενου οχήματος κατά την οπισθοπορία σάς ενημερώνουν για το περιβάλλον και σας προφυλάσσουν.

Ήδη ένα από τα προσαρμόσιμα οχήματα στον πλανήτη, το ολοκαίνουριο Jeep® Wrangler του 2018 διατίθεται με πολλές επιλογές κινητήρα, ώστε να ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη και απαίτηση.

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog