Αποδοχή

ΝΕΟ WRANGLER

ΝΕΟ WRANGLER

ROCK TRAC®

Όλοι οι λάτρεις των περιπετειών εκτός δρόμου γνωρίζουν το θρυλικό σύστημα 4×4 Rock-Trac®. Στάνταρ στο Rubicon, παρέχει περισσότερο έλεγχο και υψηλότερη ροπή, για κορυφαία απόδοση εκτός δρόμου. Θέλετε ακόμη πιο ασυναγώνιστη ικανότητα; Το σκληροτράχηλο κιβώτιο μετάδοσης NV241-Off-Road με λόγο χαμηλών σχέσεων 4:1, τα ηλεκτρονικά μπροστινά και πίσω μπλοκέ διαφορικά Tru-Lok® και το ηλεκτρονικό σύστημα αποσύνδεσης μπροστινής αντιστρεπτικής μπάρας είναι πάντα έτοιμα για δράση.

COMMAND-TRAC®

Όταν απαιτείται ισχύς στην τετρακίνηση, το σύστημα 4×4 Command-Trac® με κιβώτιο NV241 GII, στάνταρ στα Sport και Sahara, ενεργοποιείται ώστε να υπερβείτε όλα τα εμπόδια με ευκολία. Το Command-Trac είναι ένα δοκιμασμένο σύστημα άμεσης αλλαγής σχέσεων με λόγο χαμηλών σχέσεων 2.72:1 για ερπυσμό σε βραχώδες έδαφος και νεκρά για ρυμούλκηση σε επίπεδο έδαφος, κατασκευασμένο ειδικά για διασκέδαση και για να παράσχει την ελευθερία να πηγαίνετε όπου σας οδηγούν οι περιπέτειές σας.

Ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό, το Jeep® Wrangler Rubicon είναι εξοπλισμένο με μπροστινούς και πίσω άξονες/διαφορικά Dana® 44. Οι άξονες/διαφορικά είναι ενισχυμένοι με παχύτερους σωλήνες και συνδέσεις, για μεγαλύτερη αντοχή, ακαμψία και ανθεκτικότητα.

Rock-trac® με Tru-lok®

Το Wrangler Rubicon είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά μπλοκέ διαφορικά Tru-Lock®. Ο διακόπτης στον πίνακα οργάνων ενεργοποιεί τον μπροστινό ή τον πίσω άξονα, για απόλυτη πρόσφυση.

Αποκλειστικό σύστημα για το Rubicon που σάς επιτρέπει να αποσυνδέετε αυτόματα την αντιστρεπτική μπάρα κατά την οδήγηση με ταχύτητα χαμηλότερη από 25 km/h σε τρόπο λειτουργίας 4LO, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στο πιο απαιτητικό έδαφος.

ΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τίποτα δεν μπαίνει ανάμεσα στο Wrangler και την περιπέτεια, χάρη στην απόσταση 252 χιλιοστών από το έδαφος και τις γωνίες προσέγγισης (36° μοίρες), κλίσης (20,8° μοίρες) και αναχώρησης (31,4° μοίρες).

Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Το νέο Jeep® Wrangler διαθέτει πλήρη γκάμα στάνταρ και προαιρετικών συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, σχεδιασμένα ώστε να σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε με σιγουριά τις διαδρομές σας σε οποιοδήποτε έδαφος και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 65 ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το Jeep® Wrangler συμβάλλει στην προστασία σας και την προστασία των συντρόφων σας με συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, όπως παρακολούθηση τυφλών σημείων, σύστημα ανίχνευσης διερχόμενου οχήματος κατά την οπισθοπορία, κάμερα οπισθοπορίας Parkview με δυναμικές γραμμές, μπροστινούς και πίσω αισθητήρες στάθμευσης, ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS), σύστημα υποβοήθησης πέδησης, τέσσερις στάνταρ αερόσακους, αμάξωμα στο πλαίσιο και πολλά ακόμη.

Ευελιξία με βοήθεια

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας είναι ένα προηγμένο σύστημα σχεδιασμένο ώστε να βοηθάει τον οδηγό να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή. Εντοπίζει τις περιπτώσεις στις οποίες γυρίζετε το τιμόνι σε υπερβολικό βαθμό, εφαρμόζοντας μεμονωμένα τα φρένα και ελέγχοντας το γκάζι όπως απαιτείται, ώστε να μείνετε στην πορεία σας. Το ηλεκτρονικό σύστημα προστασίας από ανατροπή ανιχνεύει κίνδυνο ανατροπής και εφαρμόζει πέδηση ώστε να περιορίσει την πιθανότητα ατυχήματος.

Το Jeep® Wrangler προσφέρει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης σε όλες τις σχέσεις, με ειδικές ρυθμίσεις για οδήγηση σε 4LO, σύστημα υποβοήθησης πέδησης και σύστημα αντιμπλοκαρίσματος δίσκων όλων των τροχών (ABS), για τη βελτίωση του ελέγχου του οχήματος και την ελάττωση των αποστάσεων σταματήματος σε ξηρές και ολισθηρές επιφάνειες.

Ως μέρος του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου ευστάθειας, το σύστημα ελέγχου ταλάντωσης τρέιλερ σάς βοηθά να παραμένετε στην πορεία σας και να διατηρείτε τον έλεγχο (μαζί με ό,τι ρυμουλκείτε).

ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Ανακαλύψτε έναν ευκολότερο τρόπο στάθμευσης με την πληθώρα λειτουργιών στάθμευσης του Wrangler, που κάνουν το παρκάρισμα και την έξοδο από τη θέση στάθμευσης πανεύκολα.

ΚΑΜΕΡΑ PARKVIEW®

Όταν κάνετε όπισθεν, η κάμερα οπισθοπορίας ParkView® με δυναμικές γραμμές συνεργάζεται με την οθόνη αφής Uconnect® για να κάνουν τη ζωή σας εύκολη.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Το σύστημα ανίχνευσης διερχόμενου οχήματος κατά την οπισθοπορία σάς βοηθά να βγείτε από χώρους στάθμευσης με την όπισθεν, όταν υπάρχουν οχήματα που εμποδίζουν το οπτικό σας πεδίο. Όταν επιλέγετε όπισθεν, οι αισθητήρες ανιχνεύουν για οχήματα και/ή αντικείμενα που διέρχονται στην πορεία σας και το σύστημα σάς ειδοποιεί με ένα εικονίδιο που ανάβει στον εξωτερικό καθρέφτη. Οι αισθητήρες αυτοί βρίσκονται στον πίσω προφυλακτήρα και ανιχνεύουν εμπόδια πίσω σας. Ενεργοποιούν μια ηχητική προειδοποίηση όταν πλησιάζετε οποιοδήποτε επικίνδυνο εμπόδιο, είτε παρκάροντας είτε κάνοντας όπισθεν.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΗΣΗ ΤΥΦΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

Το σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων παρακολουθεί συνεχώς το χώρο μεταξύ του οχήματός σας και άλλων οχημάτων, ώστε να συμβάλει στη διατήρηση ασφαλούς απόστασης. Σε περίπτωση κίνησης σε πλαϊνό ή τυφλό σημείο, λαμβάνετε μια ειδοποίηση μέσω φωτιζόμενων εικονιδίων στους πλαϊνούς καθρέφτες ή μέσω ηχητικού σήματος.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η απόδοση όσον αφορά πλευρικές κρούσεις και η σταθερότητα του οχήματος έχουν βελτιωθεί χάρη στο ατσάλι υψηλής αντοχής που έχει ενσωματωθεί στην κολόνα Β στο δάπεδο του οχήματος. Το τοποθετημένο στο μέσο ρεζερβουάρ καυσίμου προστατεύεται επίσης από ράγες σε μεγάλα μεσοδιαστήματα στο πλαίσιο, ενώ διαθέτει και ποδιά 2,5 mm, σχεδιασμένη για μεγαλύτερη ασφάλεια σε διαδρομές εκτός δρόμου

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ο ενεργός περιοριστής ταχύτητας και το Cruise Control συνεργάζονται για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε εντός των ορίων ταχύτητας.

Τα Sahara και Rubicon διαθέτουν στάνταρ ρυθμιζόμενη ψηφιακή οθόνη πίνακα οργάνων Multiview 7 ιντσών, με την οποία μπορείτε να εξατομικεύσετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και γραφικά. Η πλήρως έγχρωμη οθόνη διαθέτει λεπτομερές σύστημα πλοήγησης (και πληροφορίες σχετικά με τα μέσα, όπως ονομασία κομματιού, καλλιτέχνης και σταθμός, και προβάλλει σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση του συστήματος μετάδοσης. Το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης τις σελίδες εκτός δρόμου, οι οποίες παρέχουν στον οδηγό πληθώρα χρήσιμων ενδείξεων που αφορούν την κίνηση εκτός δρόμου, όπως κλίση στον οριζόντιο και τον κατακόρυφο άξονα, υψόμετρο, συντεταγμένες GPS, κατανομή ισχύος από το σύστημα μετάδοσης και πολλά άλλα.

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog