Αποδοχή

ΝΕΟ WRANGLER

ΝΕΟ WRANGLER

WRANGLER SPORT

Το ολοκαίνουργιο Jeep® Wrangler Sport απευθύνεται σε όσους δεν επιτρέπουν σε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην διάθεσή τους για περιπέτεια. Ο χαρακτηρισμός Trail Rated®, αποδεικνύει την ικανότητά του να ξεπερνά οποιαδήποτε δύσκολη διαδρομή με σιγουριά. Ένα καθαρά αυθεντικό αυτοκίνητο, ιδανικό για όσους θέλουν να το προσαρμόσουν και να το κάνουν πραγματικά δικό τους.

Το σύστημα Selec-Trac® 4×4 διαθέτει μια εντελώς νέα full-time λειτουργία, η οποία εναλλάσσει αυτόματα τη μετάδοση από 2WD σε 4WD όταν το υπαγορεύουν οι συνθήκες. Το νέο αυτό σύστημα, βασίζεται σε εσωτερικούς αισθητήρες ταχύτητας τροχών και ελέγχου πρόσφυσης και καθιστά ασφαλέστερη και ομαλότερη την οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος και απαιτητικές συνθήκες. Η τετρακίνηση περιλαμβάνει επίσης σύστημα Selectable Part-Time System κατανέμοντας τη ροπή 50/50 στον μπροστινό και τον πίσω άξονα, διασφαλίζοντας την εξαιρετική ροπή που έχει καθιερώσει τα οχήματα της Jeep® ως θρυλικά 4×4. Δεν θα μπορούσε να λείπει και η επιλογή 4WD Low που υποπολλαπλασιάζει τη σχέση μετάδοσης με λόγο 2,72:1

Uconnect™ με οθόνη αφής 7...

Μείνετε συνδεδεμένοι ακόμα και εν κινήσει. Το Uconnect™ 4 με οθόνη αφής 7 ιντσών υποστηρίζει Apple CarPlay, Android Auto™, Bluetooth® Streaming Audio με ενσωματωμένη δυνατότητα φωνητικών εντολών, καθώς και Google Maps™ και Apple®Maps.

Εσωτερικό με σύστημα έκπλυσης

Για τον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων και την αποστράγγιση του νερού, απλά ανοίξτε νέες ανεπίστροφες βαλβίδες αποστράγγισης που βρίσκονται στο δάπεδο ώστε να απομακρύνετε όσο νερό και λάσπη έχει συσσωρευτεί μετά την εκτός δρόμου περιπέτεια.

Πίσω σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης ParkSense®

Το πίσω σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης ParkSense® χρησιμοποιεί αισθητήρες σόναρ τοποθετημένους στον πίσω προφυλακτήρα για τον εντοπισμό εμποδίων που βρίσκονται πίσω σας. Θα ακούσετε μία ηχητική προειδοποίηση όταν πλησιάζετε οποιοδήποτε επικίνδυνο εμπόδιο, είτε παρκάροντας είτε κάνοντας όπισθεν.

WRANGLER SAHARA

Το ολοκαίνουριο Jeep® Wrangler Sahara έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει premium εμπειρία εκτός δρόμου και σε αστικό περιβάλλον, διαθέτοντας εξαιρετικά υλικά και δεξιοτεχνία κατασκευής σε κάθε πτυχή του. Εμπνευσμένο από την κληρονομιά της Wrangler, το Sahara διαθέτει καμπίνα εκλεπτυσμένης αισθητικής, εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής, καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης και εξαιρετική άνεση. Στο εξωτερικό, το εικονικό του στυλ ενισχύεται από τα προστατευτικά των φτερών και τη σκληρή οροφή στο χρώματος αμαξώματος.

Πίσω κάμερα οπισθοπορίας Parkview®

Όταν επιλέγετε την όπισθεν, η πίσω κάμερα οπισθοπορίας ParkView® προβάλλει την περιοχή πίσω από το όχημά σας στην οθόνη αφής του συστήματος Uconnect™.

Προστατευτικά φτερών στο χρώμα του...

Ο premium χαρακτήρας τονίζεται με τα προστατευτικά των φτερών στο χρώμα του αμαξώματος, σε συνδυασμό με την περίμετρο της γρίλιας και τη σκληρή οροφή στο χρώμα του αμαξώματος. Τα στάνταρ πλαϊνά σκαλοπάτια καθιστούν ευκολότερη την είσοδο και την έξοδο στην καμπίνα.

Uconnect™ 4c Nav με οθόνη...

Το τελευταίας γενιάς σύστημα Uconnect™ με οθόνη αφής 8,4 ιντσών εμφανίζει τις πληροφορίες που θέλετε ακριβώς εκεί που τις χρειάζεστε. Πρόσβαση στο σύστημα πλοήγησης, στα χειριστήρια του οχήματος, καθώς και υποστήριξη για Apple CarPlay® ή Android Auto™, χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο.

WRANGLER RUBICON

Το ολοκαίνουριο Jeep® Wrangler Rubicon γεννήθηκε έτοιμο για εκτός δρόμου διαδρομές. Εξοπλισμένο με μεγάλης διαμέτρου ελαστικά mud & snow 32 ιντσών, κοντές σχέσεις λόγο ερπυσμού 77,2:1 και με εύκολα προσβάσιμους διακόπτες για εμπλοκή τετρακίνησης, το Rubicon είναι ειδικά σχεδιασμένο για κάθε είδους εμπειρίες που ξεπερνούν τα συνηθισμένα όρια.

Ελαστικά παντός εδάφους

Το Jeep® Wrangler Rubicon διαθέτει στάνταρ εκτός δρόμου ελαστικά mud & snow 32” ιντσών. Σκληροτράχηλα, ανθεκτικά και ικανά να προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση, τα ψηλά αυτά ελαστικά δίνουν στο Wrangler εξαιρετική απόσταση από το έδαφος.

Μπλοκέ διαφορικά Tru-lok®

Τα μπροστινά και πίσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενα μπλοκέ διαφορικά Tru-Lok® κλειδώνουν την ισχύ και την κατανέμουν ομοιόμορφα μεταξύ των τροχών για την απόλυτη πρόσφυση κατά την κίνηση με χαμηλή ταχύτητα σε βραχώδες έδαφος.

Σύστημα 4x4 Rock-trac®

Το δοκιμασμένο σύστημα 4×4 Rock-Trac® 4×4 περιλαμβάνει κιβώτιο τετρακίνησης δύο σχέσεων, με λόγο υποπολλαπλασιασμού 4:1 που οδηγεί συνολική σχέση μετάδοσης 77,2:1  (έκδοση με βενζινοκινητήρα και αυτόματο κιβώτιο).

Γρίλια στο χρώμα του αμαξώματος...

Το Jeep® Wrangler Rubicon διαθέτει στάνταρ γρίλια στο χρώμα του αμαξώματος με σκοτεινές λεπτομέρειες και διακοσμητικά στους προβολείς. Όλα όσα θα θέλατε στο σχεδιασμό και ακόμη περισσότερα.

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog