Αποδοχή

ΝΕΟ JEEP® RENEGADE

ΝΕΟ JEEP® RENEGADE

FUNCTION PACK

Το νέο Jeep® Renegade έχει αναπτύξει ένα πολύ πιο καλό τρόπο να απλοποιεί τη ζωή σας. Οι λειτουργίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας και της άνεσης.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

Αναδιπλούμενοι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέφτες με σύστημα αποπάγωσης

ΣΥΣΤΗΜΑ KEYLESS GO

Το σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει την παρουσία ηλεκτρονικού κλειδιού κοντά στις θύρες ή την πόρτα χώρου επισκευών, επιτρέποντας ξεκλείδωμα / κλείδωμα των θυρών ή του χώρου αποσκευών χωρίς να απαιτείται πάτημα οποιουδήποτε κουμπιού στο ηλεκτρονικό κλειδί. Παρόμοια, το σύστημα σάς επιτρέπει να βάζετε μπροστά το όχημα πατώντας απλά το κουμπί εκκίνησης.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ

Το νέο Jeep® Renegade διαθέτει επιφάνεια τοποθέτησης φορτίου με ρυθμιζόμενο ύψος, την οποία μπορείτε να μετακινείτε εύκολα προς τα πάνω ή κάτω για να δημιουργείτε χώρο για τα αντικείμενά σας και η οποία είναι ένα ασφαλές σημείο για αποθήκευση των διαθέσιμων πάνελ My Sky®. Απλά τοποθετήστε τα στη συμπεριλαμβανόμενη τσάντα αποθήκευσης και χωράνε τέλεια στον πίσω χώρο αποσκευών.

ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ 40/20/40

Το νέο Jeep® Renegade σάς παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να μεταφέρετε όλο τον εξοπλισμό σας. Τα πίσω καθίσματα διπλώνουν σε διαμόρφωση 40/20/40 και διαθέτουν διάδρομο διέλευσης στο χώρο αποσκευών. Το μπροστινό κάθισμα διπλώνει και αυτό προς τα μπροστά, για ακόμη περισσότερο φορτίο.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλειδί για να ανοίξετε και να κλείσετε πλήρως τα μπροστινά/πίσω ηλεκτρικά παράθυρα. Πρόκειται για μεγάλη διευκόλυνση, με δυνατότητα ανοίγματος/κλεισίματος των παραθύρων όταν όχημα βρίσκεται μακριά και ο κινητήρας είναι αναμμένος/σβηστός.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ

Μπορείτε να προγραμματίσετε τους εξωτερικούς καθρέφτες των θυρών ώστε να διπλώνουν/ανοίγουν αυτόματα όταν κλειδώνετε/ξεκλειδώνετε το όχημα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ-ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ

Μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε πλήρως τα μπροστινά/πίσω ηλεκτρικά παράθυρα με μια απλή ενέργεια, χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε πατημένο το κουμπί.

WINTER PACK

Όταν πέφτει η θερμοκρασία, θα είστε έτοιμοι χάρη στο Cold Weather Group. Αυτό το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή εξαρτήματα και λειτουργίες για ψυχρά κλίματα, σε πολύ καλή τιμή.

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Αυτά τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα παρέχουν πρόσθετη άνεση κατά τις κρύες μέρες του χειμώνα. Τόσο ο συνοδηγός όσο και ο οδηγός έχουν δύο επιλέξιμες ρυθμίσεις που διασφαλίζουν κατάλληλη θέρμανση στα σημεία που πραγματικά χρειάζεται.

ΘΕΡΜΑΙΝΌΜΕΝΟ ΤΙΜΟΝΙ

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από την άμεση ζεστασιά που νιώθετε όταν πιάνετε ένα δερμάτινο, θερμαινόμενο τιμόνι μια μέρα με παγωνιά.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΠΑΓΩΣΗΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ

Πάντα σε ετοιμότητα χάρη στο σύστημα αποπάγωσης υαλοκαθαριστήρα, με το οποίο έχετε πάντα ελεύθερο και καθαρό οπτικό πεδίο

INFOTAINMENT PACK

Επιλέξτε το Infotainment Pack για να εξοπλίσετε το όχημά σας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ραδιόφωνο DAB Uconnect™ NAV 8,4...

Το ραδιόφωνο DAB Uconnect NAV 8,4 ιντσών προσφέρει πλοήγηση με τριδιάστατη απεικόνιση τοποθεσιών, μοντέλα πόλεων και ψηφιακό έδαφος. Η οθόνη αφής υποστηρίζει κινήσεις πολλαπλής αφής, με δυνατότητες σύγλισης/απόκλισης δακτύλων, απλού αγγίγματος και σάρωσης. Το σύστημα διαθέτει βελτιωμένα γραφικά και λειτουργία φωνητικής εισόδου ενός βήματος.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ GPS

PREMIUM ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ 9 ΗΧΕΙΩΝ ΜΕ...

Premium ηχοσύστημα 9 ηχείων για απίστευτα καθαρό ήχο υψηλής πιστότητας.

PARKING PACK

Το αναβαθμισμένο Parking Pack διευκολύνει το παρκάρισμα με πολλούς τρόπους. Εκτός από σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων με κάμερα οπισθοπορίας και ελέγχου για διερχόμενα οχήματα κατά την οπισθοπορία, περιλαμβάνει επίσης το αναβαθμισμένο αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης – Park Sense® με υποβοήθηση για κάθετο και παράλληλο παρκάρισμα, αλλά και τη νέα αυτόματη λειτουργία για έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Παρέχει επίσης ανίχνευση πλαϊνών εμποδίων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΥΦΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί δύο αισθητήρες ραντάρ στον πίσω προφυλακτήρα για την ανίχνευση οχημάτων σε τυφλά σημεία πίσω από το αυτοκίνητο.

ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Μπείτε και βγείτε σε θέσεις στάθμευσης με ευκολία χάρη στην κάμερα οπισθοπορίας Parkview®

PARK SENSE®

Αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης

DUSK AND RAIN PACK

Επιλέξτε το Dusk And Rain Pack για να βελτιώσετε την ικανότητά σας να βλέπετε καθαρά το δρόμο μπροστά σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΧΡΩΜΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ

Το Jeep® Renegade διαθέτει προηγμένη τεχνολογία φωτισμού για τέλεια ορατότητα.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΒΡΟΧΗΣ

Οι υαλοκαθαριστήρες διαθέτουν έναν ειδικό αισθητήρα βροχής που ενεργοποιείται ότι ξεκινά να βρέχει.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ

Αυτόματη αλλαγή μεταξύ μεγάλης και μικρής σκάλας προβολέων κατά την οδήγηση τη νύχτα, για κορυφαία ορατότητα.

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog