Αποδοχή

ΝΕΟ JEEP® RENEGADE

ΝΕΟ JEEP® RENEGADE

ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Το εσωτερικό του νέου Jeep® Renegade περιλαμβάνει νέες και έξυπνες λύσεις για αποθηκευτικούς χώρους, νέα κεντρική κονσόλα με λεπτομέρειες, καινοτόμα, υψηλής ποιότητας υλικά σε διάφορα σημεία και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι μεγάλοι χώροι και το κορυφαίο στην κατηγορία του εύρος σάς επιτρέπουν να πηγαίνετε όπου θέλετε και να μεταφέρετε μαζί σας ό,τι επιθυμείτε, με πλήρη άνεση. Οι θύρες USB στη δεύτερη σειρά διασφαλίζουν υψηλότερο επίπεδο άνεσης. Η σκληροτράχηλη και δυναμική όψη αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική του κληρονομιά, παράλληλα με νέο, λειτουργικά βελτιωμένο επίπεδο.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Το εσωτερικό του νέου Jeep® Renegade περιλαμβάνει εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα με υλικά υψηλής ποιότητας, χρωματιστά ανοδιωμένα στοιχεία, εμπνευσμένα από τα προστατευτικά γυαλιά που χρησιμοποιούνται στα extreme σπορ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Το εσωτερικό του νέου Jeep® Renegade είναι σχεδιασμένο ώστε να συνδυάζει ευχάριστα στην αφή υλικά και λειτουργικότητα. Τα μαλακά πάνελ διακόπτονται από λειτουργικά στοιχεία, όπως λαβές επιβατών, απολύτως απαραίτητες για περιπέτειες εκτός δρόμου. Παντού υπάρχουν σχεδιαστικές πινελιές εμπνευσμένες από τη θρυλική κληρονομιά της Jeep®. Η νέα κεντρική κονσόλα είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να βελτιώνει τους εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους και τη λειτουργικότητα.

ΕΞΥΠΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Για καθημερινή χρήση ή για αποδράσεις εκτός πόλης, το νέο Jeep® Renegade είναι γεμάτο λύσεις αποθήκευσης για όλα όσα ενδέχεται να χρειαστείτε: από τη νέα υποδοχή smartphone στην κεντρική κονσόλα, έως το νέο πλέγμα που μπορεί να χωρέσει έως και iPad mini.

ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΡΟΦΗ

Το νέο Jeep® Renegade προσφέρει την ελευθερία που δίνει η ανοιχτή οροφή με δύο διαθέσιμα συστήματα ηλιοροφής. Η οροφή MY Sky είναι ένα αποκλειστικό για την κατηγορία σύστημα οροφής που προσφέρει εξαιρετική πανοραμική θέα σε κάθε διαδρομή. Η λύση αυτή περιλαμβάνει πολλά χειροκίνητα αφαιρούμενα πάνελ, καθώς και λειτουργία ηλεκτρικής κλίσης/ολίσθησης.

ΦΩΣ ΠΑΝΤΟΥ

Ένα νέο, αποκλειστικό πακέτο LED φώτων είναι διαθέσιμο για τις εκδόσεις Limited και Trailhawk®. Ο φωτισμός LED βελτιώνει την ορατότητα (+50% σε σχέση με τα συμβατικά φώτα) και, επομένως, την ασφάλεια. Επίσης, συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και ελαττώνει το κόστος συντήρησης κατά 1/3 σε σχέση με τα συμβατικά φώτα. Οι προβολείς αλογόνου διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχουν λαμπρό, λευκό φως.

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog