Αποδοχή

Νέα

Εικονικη πυξιδα! Jeep® Compass Visualiser

30 May 2017

Όπως ίσως γνωρίζετε το ολοκαίνουργιο Jeep Compass βρίσκεται προ των πυλών. Πρόκειται για το νέο μεσαίο Jeep σε μια εξαιρετικά απαιτητική κατηγορία. Εξοπλίζεται με κινητήρες 1.4lt και 2.0lt βενζίνης και πετρελαίου αντίστοιχα. Πιθανόν να έχετε συνδέσει την Jeep με σκληροπυρηνικά αυτοκίνητα 4χ4. Ίσως αυτοκίνητα diesel αλλά και αυτοκίνητα βενζίνης, νέα μοντέλα 4×4 αλλά και ξεχωριστά καινούργια αυτοκίνητα. Σήμερα η θρυλική αμερικάνικη φίρμα σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε το νέο Jeep Compass, την «πυξίδα» δηλαδή μέσα από μια καινοτόμο εφαρμογή το «Jeep® Compass Visualiser«. Μέσω αυτής οι πελάτες μπορούν να εξερευνήσουν το ολοκαίνουργιο Compass, προτού το δουν σε μια έκθεση από κοντά.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή βασίζεται στην τεχνολογία Tango, που ανέπτυξε η Google για smartphone. Η εξέλιξη του λογισμικού έγινε από την Accenture και βελτιστοποιήθηκε για το Lenovo Phab 2 Pro, την πρώτη συσκευή που φέρει τεχνολογία Tango. Μπορείτε να επωφεληθείτε αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας επισκεπτόμενοι έναν από τους αντιπροσώπους της Jeep ανά την Ευρώπη. Μέσω εικονικής πραγματικότητας οι πελάτες μπορούν να περπατήσουν γύρω από το Compass και να δουν το εσωτερικό του χωρίς να υπάρχει αυτοκίνητο στο χώρο της έκθεσης. Το Jeep Compass Visualiser προβάλλει ένα εικονικό αυτοκίνητο στα μάτια των υποψηφίων πελατών σε πραγματικές διαστάσεις. Έτσι μπορούν να ψηλαφίσουν το νέο μοντέλο προτού αυτό φτάσει στην έκθεση προς δειγματισμό.

Μια πρώτη επίδειξη της συγκεκριμένης τεχνολογίας που προωθεί το Fiat Chrysler Automobiles (FCA) σε συνεργασία με την Accenture παρουσιάστηκε στο παγκόσμιο συνέδριο κινητής τηλεφωνίας το Φεβρουάριο του 2016 στη Βαρκελώνη. Το Jeep Compass Visualiser είναι ήδη διαθέσιμο στα σημεία πώλησης σε Αυστρία, Βλέγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Ελβετία και σύντομα θα διατεθεί σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Το νέο Compass θα διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις Sport, Longitude, Limited and Trailhawk.

Jeep Compass

Latest From Jeep

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog