Αποδοχή

Νέα

Jeep Camp Γλυφαδα: Τα Σαββατα δεν θα είναι ποτε τα ιδια

25 April 2018

Η εμπειρία Εντός πόλης – Εκτός δρόμου στο τιμόνι των νέων Jeep Compass και Renegade ξεκινά στις 28 Απριλίου

Οι λάτρεις της περιπέτειας και της ανακάλυψης, δεν χρειάζεται να φτάσουν στην ζούγκλα ή το δάσος για να δοκιμάσουν τα όρια των νέων μοντέλων της Jeep.

Από το Σάββατο 28 Απριλίου, θα μπορούν να νιώσουν την Go AnywhereDo Anything, αίσθηση που για περισσότερα από 75 χρόνια προσφέρουν τα Jeep, ένα βήμα από την πόρτα τους, στο Jeep Camp της Γλυφάδας.

Εκεί, στο τιμόνι του ολοκαίνουργιου Jeep Compass αλλά και του Jeep Renegade, θα ζήσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία με τις ικανότητες των δύο μοντέλων. Θα νιώσουν από πρώτο χέρι, πώς τα Jeep έχουν ενσωματώσει και εξελίξει την κληρονομιά δεκαετιών, όχι απλά για να μην σταματάνε πουθενά, αλλά για να υπερβαίνουν κάθε εμπόδιο με ασφάλεια, άνεση και premium αίσθηση.

Οι οδηγοί και τα Jeep, θα περάσουν από βαθιές παγίδες νερού και λάσπης, θα κάνουν τραμπάλα, ανάβαση, κατάβαση και πλευρική κίνηση σε μεγάλες κλίσεις, αλλά θα κινηθούν και σε έντονα βραχώδες περιβάλλον, δοκιμασίες που τα Jeep έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν χωρίς κόπο, αποδεικνύοντας έτσι την ιστορική υπεροχή τους στην εκτός δρόμου κίνηση.

 

Τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Jeep Camp, στο κατάστημα της Jeep AutoOne στην Γλυφάδα θα βρίσκεται και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται  διεξοδικά για τα μοντέλα αλλά και τα πολύ φιλικά άτοκα προγράμματα  χρηματοδότησης που προσφέρονται για την απόκτησή τους.

Οι οδηγοί και οι οικογένειές τους που θέλουν να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή -Jeep- εμπειρία μπορούν να ενημερώνονται για το Jeep Camp καλώντας στα τηλέφωνα της AutoOne, επίσημου διανομέα της Jeep στο νομό Αττικής.

JeepAutoOne Γλυφάδα
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 88
Τηλέφωνο: 210 9644691

JeepAutoOne Αμαρουσίου
Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 30
Τηλέφωνο: 210 6890600

Jeep Camp Γλυφάδας
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 81
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 10:00 – 16:00
Διάρκεια διαδρομής 15’

http://www.jeep.gr/

https://www.facebook.com/JeepHellas

https://twitter.com/jeephellas

https://www.instagram.com/jeephellas/

 

Αθήνα, 24 Απριλίου 2018                                                                                                                            04 / 2018 

Jeep: Η εταιρεία η οποία το 1941 κατασκεύασε το πρώτο της όχημα και στη συνέχεια δημιούργησε μία ολόκληρη κατηγορία αυτοκινήτων αναψυχής, εξακολουθεί και σήμερα να παράγει μοναδικά, ευέλικτα, ικανά και ασφαλή οχήματα, πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει το μέσο με το οποίο οι οδηγοί θα απολαμβάνουν τη ζωή στον υπερθετικό βαθμό. Σήμερα, διανύοντας την 8η δεκαετία ζωής και δημιουργίας, τα μοντέλα Jeep συνεχίζουν να αποτελούν συνώνυμο της εκτός δρόμου οδήγησης προσφέροντας πάντα, premium απόλαυση και απόλυτη οδηγική εμπειρία ελευθερίας. Το 2017 οι πωλήσεις της Jeep κατέγραψαν διαδοχικά ρεκόρ σε όλες τις αγορές ξεπερνώντας τις 1.400.000 μονάδες και εδραιώνοντας την διαχρονικά ηγετική θέση της Jeep στην παγκόσμια αγορά των premium SUV.

Latest From Jeep

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog