Αποδοχή

Νέα

Jeep, Ivkovic και Ολυμπιακός: Τρεις Θρύλοι μαζί για καλό σκοπό!

20 September 2017

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο προπονητής – θρύλος Dusan Ivkovic και η Autoone, θα βρεθούν μαζί για να τιμήσουν τον διάσημο προπονητή που αποφάσισε να αποσυρθεί από τους πάγκους.

Η συνάντηση των μεγάλων αστεριών, θα γίνει πραγματικότητα με τη χορηγία της AutoOne, εταιρείας μέλους του Ομίλου Συγγελίδη,  η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως επίσημος διανομέας των Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional καθώς και της Jeep.

Η Jeep και το νέο Compass που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, θα αναλάβουν την μεταφορά των καλεσμένων, επισήμων και παικτών.

 

Οι τριήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν του Ivkovic, θα περιλαμβάνουν και έναν All Star φιλικό αγώνα μπάσκετ. Η νέα ομάδα του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν και η ομάδα Dusan Ivkovic Stars η οποία θα αποτελείται από παγκοσμίως διάσημους παίκτες που ανέδειξε ο διάσημος κόουτς στην μεγάλη καριέρα του, θα παίξουν για καλό σκοπό, με τα έσοδα να διατίθενται για τη στήριξη της οργάνωσης ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ και του ‘Παιδικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Σερβία’.

 

Τα Αστέρια του Ίβκοβιτς, θα φορέσουν στολή με τα σήματα της Jeep και της AutoOne ενώ και κατά τη διάρκεια όλων των υπόλοιπων εκδηλώσεων προς τιμήν του προπονητή, οι διάσημοι παίκτες, οι επίσημοι καλεσμένοι και φυσικά ο ίδιος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, θα μετακινηθούν με τον στόλο των αυτοκινήτων Jeep Compass που εξασφάλισαν η Jeep Hellas και η AutoOne του Ομίλου Συγγελίδη.

Latest From Jeep

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog