Αποδοχή

Νέα

JEEP SELECTIONS BAZAAR

25 January 2019

H Autoone®, επίσημος διανομέας της Lancia Jeep Hellas, διοργανώνει Bazaar επιλεγμένων μεταχειρισμένων Jeep® τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου.

 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Autoone®

 

Δελτίο Τύπου 

 Jeep Selections Bazaar

Το όνειρο Jeep πιο κοντά σας από ποτέ

Απολαύστε την οδήγηση και ανακαλύψτε νέους προορισμούς, με ένα επιλεγμένο μεταχειρισμένο μοντέλο Jeep από το Jeep Selections Bazaar της AutoOne που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο και δεύτερο Σαββατοκύριακο Φεβρουαρίου, στην Αθήνα.

Αποκτήστε το εγγυημένης ποιότητας μεταχειρισμένο Jeep σας, όπως ακριβώς και ένα καινούργιο, με τα ευέλικτα και προσωποποιημένα προγράμματα χρηματοδότησης, μέσω της FCA Bank και βιώστε απροβλημάτιστη οδήγηση για πολλά χρόνια, με την ασφάλεια που σας προσφέρει ο εξονυχιστικός έλεγχος από τους πιστοποιημένους τεχνικούς της AutoOne και φυσικά τη δωρεάν οδική βοήθεια που συνοδεύει όλα τα Jeep Selections.

Όλα τα μοντέλα Jeep που προσφέρονται στο Jeep Selections, είναι το πολύ μέχρι 2 ετών και έχουν περάσει με επιτυχία τους αυστηρούς ελέγχους μηχανικών μερών, αμαξώματος και ηλεκτρονικού εξοπλισμού προκειμένου να λάβουν την πιστοποίηση ‘Selections’, ενώ καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.

Γνωρίσετε από κοντά τον στόλο Jeep Selections στο Δίκτυο της AutoOne στην Αθήνα, στο Jeep Selections Bazaar, το πρώτο και δεύτερο Σαββατοκύριακο Φεβρουαρίου και κάντε το όνειρο Jeep πραγματικότητα, σε μοναδικές τιμές προσφοράς, μόνο για το Bazaar!

 

Jeep Selections Bazaar

2-3 Φεβρουαρίου

9-10 Φεβρουαρίου

 

Ωράριο

Σάββατο 10.00 – 18.00

Κυριακή 10.00 – 15.00

 

Δίκτυo AutoOne

Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 30

Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 88

 

Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2019                                                                                                                       01  / 2019 

 

Latest From Jeep

©2017 FCA US LLC. All Rights Reserved Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC. ALFA ROMEO and FIAT are registered trademarks of FCA Group Marketing S.p.A., used with permission.


Jeep Merchandising
Jeep Blog