Η αποκορύφωση της άνεσης και της καινοτομίας.

Το νέο Jeep® Renegade 80th Anniversary 4xe Plug-in Hybrid καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα άνετο, λειτουργικό και ευρύχωρο εσωτερικό. Οι πλούσιοι χώροι αναδεικνύονται από ένθετα σε μαύρο γυαλιστερό, ενώ στα ταπέτα, στα καθίσματα και στη λαβή του ταμπλό ξεχωρίζουν οι ειδικές ραφές και το σήμα 80th Anniversary. Και τελευταία πινελιά, μια προσαρμοσμένη οθόνη έναρξης στο σύστημα infotainment

Interior Jeep Renegade 80th
4xe-detail

Νέες λεπτομέρειες, το ίδιο αδιαμφισβήτητο προφίλ

Το νέο Renegade 80th Anniversary 4xe Plug-in Hybrid διατηρεί τις δυνατές, μυώδεις γραμμές όλων των Jeep®. Τώρα με το σύστημα PHEV, υπάρχουν και αποκλειστικά χαρακτηριστικά 4xe. Στο εμπρός μέρος κυριαρχούν οι 7 γρίλιες με χρωμιωμένο περίγραμμα καθώς και οι full LED προβολείς. Τα καλύμματα καθρεπτών είναι σε Granite Crystal, ενώ το γυαλιστερό μαύρο κυριαρχεί στα περιγράμματα των πίσω σκούρων κρυστάλλων. Η οροφή, από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχει το χρώμα του αμαξώματος ή μαύρο. Το σήμα 80th Anniversary ξεχωρίζει στο πλάι του οχήματος, εορτάζοντας ένα λαμπρό παρελθόν για ένα SUV που κοιτάζει προς το μέλλον.

4xe Seat Detail
4xe Detail Handle

Jeep, ένας θρύλος γεννήθηκε το 1941

Το 1941, ο αμερικανικός στρατός ήταν εξοπλισμένος με ένα τετρακίνητο όχημα, στιβαρό και ικανό να αντιμετωπίσει κάθε έδαφος. Αυτό το όχημα γενικής χρήσης ήταν συνήθως γνωστό ως GPV (όχημα γενικής χρήσης), αλλά μόνο τα δύο πρώτα γράμματα προφέρθηκαν για να το αναγνωρίσουν: Jeep. Έτσι γεννιέται ένας θρύλος στον κόσμο των αυτοκινήτων. Ξεχωρίζει με την δημιουργία πρωτοποριακών μοντέλων, αναγνωρισμένων για τις ασύγκριτες επιδόσεις τους και για την έμφυτη αίσθηση της περιπέτειας που χαρακτηρίζει τη Jeep® ακόμα και σήμερα.