Άψογο στυλ Jeep®

Με την είσοδο στο νέο Renegade 80th Anniversary, τυλίγετε τα χέρια σας γύρω από το τιμόνι ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου εμπνευσμένου από την ιστορία της Jeep. Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από μοναδικές και εντυπωσιακές λεπτομέρειες, που τονίζονται με λαμπερές μαύρες πινελιές. Τα υφασμάτινα καθίσματα ξεχωρίζουν από το μοτίβο σε μορφή διαμαντιού με γκρι φινίρισμα, αποκλειστικές ραφές και ετικέτες 80th Anniversary ενώ διατίθενται επίσης και σε δέρμα. Η οθόνη infotainment προσφέρει μια αδιαμφισβήτητη ατμόσφαιρα Jeep® για τον οδηγό και τον επιβάτη, ενώ το λογότυπο 80th Anniversary , στη λαβή του ταμπλό και τα ταπέτα, ενισχύει την αυθεντικότητά του.

Interior Jeep Renegade 80th
INCONFONDIBILE PER NATURA

Αψεγάδιαστο από την φύση του

Η προσωπικότητα που έχει διαμορφώσει η Jeep® με την πάροδο των ετών αντικατοπτρίζεται και στη νέα έκδοση 80th Anniversary του Renegade. Η εμβληματική εμπρός γρίλια διαθέτει χρωμιωμένο φινίρισμα γύρω από τους επτά δακτύλιους, που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το σήμα Jeep® στο καπό. Περισσότερα ένθετα χρωμίου εμφανίζονται στους αεραγωγούς κάτω από τους προβολείς LED. Η οροφή μπορεί να είναι είτε στο χρώμα του αμαξώματος είτε σε μαύρο, και το σήμα της 80th Anniversary εμφανίζεται στις πόρτες δίπλα στο λογότυπο Renegade. Τα καλύμματα των πλαϊνών καθρεφτών σε Granite Crystal και το γυαλιστερό μαύρο περίγραμμα των φυμέ πίσω παραθύρων δίνουν τις τελευταίες πινελιές στο σχεδιασμό.

ICE Seat Detail
ICE Detail Handle
80th_badge

Jeep, ένας θρύλος που γεννήθηκε το 1941

Το 1941, ο αμερικανικός στρατός ήταν εξοπλισμένος με ένα τετρακίνητο όχημα, στιβαρό και ικανό να αντιμετωπίσει κάθε έδαφος. Αυτό το όχημα γενικής χρήσης ήταν συνήθως γνωστό ως GPV (όχημα γενικής χρήσης), αλλά μόνο τα δύο πρώτα γράμματα προφέρθηκαν για να το αναγνωρίσουν: Jeep. Έτσι γεννιέται ένας θρύλος στον κόσμο των αυτοκινήτων. Ξεχωρίζει με την δημιουργία πρωτοποριακών μοντέλων, αναγνωρισμένων για τις ασύγκριτες επιδόσεις τους και για την έμφυτη αίσθηση της περιπέτειας που χαρακτηρίζει τη Jeep® ακόμα και σήμερα.

JEEP® Renegade

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα