Οι αισθητήρες στάθμευσης ενδέχεται προσωρινά να μην είναι διαθέσιμοι, αλλά δύναται να υπάρχουν σε περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ

Το νέο Jeep® Renegade e-Hybrid είναι συνώνυμο με μια αναμφισβήτητη σχεδίαση που το έχει φέρει στο προσκήνιο. Τα τετράγωνα και μυώδη σχήματά του, σε συνδυασμό με τις έντονες γραμμές, αντικατοπτρίζουν το σήμα κατατεθέν στυλ της Jeep®, όπως η μπροστινή μάσκα με τους επτά δακτυλίους και τα στρογγυλεμένα φώτα LED ή τους τραπεζοειδής θόλους τροχών.

ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να αναδείξουν το στυλ σας.

ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 16'' ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 17''  ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 19''

ΟΔΗΓΗΣΗ OPEN-AIR

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική οδηγική εμπειρία, χαρακτηριστική του κόσμου της Jeep®. Το Renegade eHybrid μπορεί να εξοπλιστεί με τη μεγάλη γυάλινη ηλιοροφή, αλλά και με την αποκλειστική οροφή My Sky, που διαθέτει χειροκίνητα αφαιρούμενα πάνελ (για μια μοναδική υπαίθρια εμπειρία οδήγησης) και δυνατότητες ηλεκτρικού ανοίγματος και ρύθμισης κλίσης. Το Renegade e-Hybrid προσφέρει μέγιστη ελευθερία στην υπαίθρια οδήγηση, όπως ακριβώς περιμένεις από ένα Jeep®.

ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Κινηθείτε στο δρόμο σας σε ένα αστικό περιβάλλον με ένα αποδοτικό και ξεχωριστό σύστημα φωτισμού. Ο φωτισμός LED βελτιώνει την ορατότητα κατά 50% σε σύγκριση με τον παραδοσιακό φωτισμό, ενώ ενισχύει τη συνολική αντιληπτή ασφάλεια της οδηγικής εμπειρίας. Επιπλέον, τα LED, μειώνουν το κόστος συντήρησης και εξοικονομούν ενέργεια.
Τα φώτα αλογόνου του βασικού εξοπλισμού εγγυόνται μεγάλο κύκλο ζωής, παρέχοντας ένα ιδιαίτερα φωτεινό και λευκό φως.

Αποκλειστικά ενδεικτικές εικόνες. Η δυνατότητα διαμόρφωσης των προβολέων Full LED δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη.