Διαθεσιμα JEEP® με συστημα 4X4

Jeep Cherokee premium All-Wheel-Drive SUV

ΝΕΟ JEEP® CHEROKEE

Το νέο Cherokee είναι διαθέσιμο με το Active Drive I που έξυπνα επιλέγει μεταξύ κίνησης εμπρός και 4x4, καθώς και το Selec-Terrain® για βέλτιστη πρόσφυση παντός εδάφους. Είναι το πρώτο μεσαίο SUV με σύστημα απεμπλοκής πίσω άξονα, βελτιώνοντας την οικονομία καυσίμου όταν δεν απαιτείται κίνηση 4x4. Η εμπλοκή του πίσω άξονα γίνεται αυτόματα και αθόρυβα, αναλόγως των οδηγικών συνθηκών.

Το σύστημα Jeep® Active Drive II 4x4 με βοηθητικές σχέσεις (low-range) είναι ιδανικό για δύσβατες συνθήκες χαμηλής ταχύτητας. Διαθέτει Hill- descent Control για αυξημένη ασφάλεια σε έδαφος με κλίση. Προσφέρει επίσης Neutral Mode για ρυμούλκηση σε επίπεδο έδαφος. Το Active Drive II είναι το ιδανικό σύστημα 4x4 για κάθε καιρό.

Το Jeep® Active Drive Lock 4x4 είναι βασικός εξοπλισμός στο Cherokee Trailhawk®. Περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες του Jeep Active Drive II 4x4 και επιπρόσθετα, διαθέτει κλείδωμα πίσω διαφορικού και είναι Trail Rated®. Οι βοηθητικές σχέσεις επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο εκτός δρόμου.
Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Selec-Terrain™ περιλαμβάνει τα προφίλ λειτουργίας Auto, Snow, Sport, Sand/Mud και Rock, για όλους τους καιρούς και τις συνθήκες.
Το σύστημα επίσης προσφέρει το προηγμένο έλεγχο Selec-Speed στο προφίλ off-road, που προσφέρει βελτωμένο οδηγικό έλεγχο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

JEEP®Compass

Με τις βελτιωμένες δυνατότητες 4x4 Plus Powertrain, το Jeep® Compass είναι το πιο ικανό compact SUV μέχρι σήμερα. Διαθέτει δύο συστήματα μετάδοσης κίνησης, Jeep® Active Drive και Jeep® Active Drive Low. Τα συστήματα αυτά εξασφαλίζουν απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ 4x2 και 4x4 και εμπλέκονται για να παρέχουν βέλτιστη πρόσφυση ανεξαρτήτως εδάφους . Αυτό συνδυάζεται με την επιλογή δυο πετρελαιοκινητήρων ή δύο συνδυασμών βενζινοκινητήρα με αυτόματο κιβώτιο και ένα ζεύγος συστημάτων 4x4 πλήρους εμπλοκής (κατόπιν παραγγελίας), και καθιστούν το Jeep® Compass ένα εντυπωσιακά καινοτόμο SUV.

Επιλέξτε μια ρύθμιση που βελτιστοποιεί την οδηγική σας εμπειρία με το σύστημα Selec-Terrain. Προσαρμόζεται σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον, συντονίζει ηλεκτρονικά έως και 12 συστήματα, ενισχύοντας την ικανότητα ακόμα και στα πιο απαιτητικά τοπία, συμπεριλαμβανομένου του χιονιού, της άμμου, της λάσπης και του βράχώδους (Rock available on Trailhawk). Το Jeep® Compass Trailhawk, με περιμετρικό προφυλακτήρα και αυξημένη απόσταση από το έδαφος, καθώς και την καλύτερη προσέγγιση στην κατηγορία, προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες σε μια ποικιλία από εδάφη.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Jeep Renegade 4x4 SUV driving off-road

JEEP® RENEGADE

Για κορυφαίες εκτός δρόμους ικανότητες σε όλες τις συνθήκες, το ολοκαίνουργιο Jeep® Renegade διαθέτει αυθεντικό Jeep® DNA και προσφέρει επιλογή μεταξύ δύο πρωτοποριακών συστημάτων μετάδοσης: Jeep® Active Drive και Jeep® Active Drive Low.

JEEP® ACTIVE DRIVE 

Το Jeep® Active Drive λειτουργεί αυτόματα και προσφέρει αθόρυβη εμπλοκή και απεμπλοκή της κίνησης 4x4 σε οποιαδήποτε ταχύτητα. 
Το σύστημα δεν απαιτεί ενέργεια του οδηγού και παρεμβαίνει για να διορθώσει την τροχιά, αντιμετωπίζοντας τις όποιες τάσεις υποστροφής ή υπερστροφής προκύψουν. 

JEEP® ACTIVE DRIVE LOW 

Το σύστημα Jeep® Active Drive Low βασίζεται στο Jeep® Active Drive system και προσφέρει επιπλέον μία βοηθητική σχέση μετάδοσης 20:1 για αυθεντική ικανότητα 4x4.
Το σύστημα προσθέτει Hill-descent Control στο Selec-Terrain™ και στο μοντέλο Trailhawk προσφέρει το προφίλ "Rock" για τη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Jeep Renegade 4x4 SUV driving off-road

JEEP® WRANGLER

Το Jeep® Wrangler είναι το αυθεντικό 4x4, σχεδιασμένο να σας προσφέρει ελευθερία κατά το ρητό μας - Go Anywhere, Do Anything™. Ακόμα και αν το ταξίδι σας περιλαμβάνει δύσβατους δρόμους, υδάτινα περάσματα ή χιόνι, η απαράμιλλη ικανότητα του Wrangler ξεχωρίζει.

Command-Trac®. Αυτό το θρυλικό σύστημα 4x4 κατ' επιλογή, υπηρέτησε αξιόπιστα και αποτελεσματικά τους ιδιοκτήτες Jeep. Το Command-Trac επιλέγεται και εν κινήσει και διαθέτει σχέση υποπολαπλασιασμού 2.72:1 στο κιβώτιο μεταφοράς (Transfer Box).

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ