ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ JEEP®

Το νέο Jeep® Compass e-Hybrid βασίζεται στο στυλ και την προσωπικότητα που το έκαναν τόσο εμβληματικό, ενώ διαθέτει επανασχεδιασμένους εμπρός προβολείς, καθώς και μια νέα γκάμα ζαντών αλουμινίου.

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΥΛ

Το νέο Jeep® Compass e-Hybrid ξεχωρίζει για το στυλ του που δεν περνά ποτέ απαρατήρητο. Οι κομψές και τολμηρές γραμμές του αναδεικνύονται από την πρόσφατα ανασχεδιασμένη μπροστινή μάσκα, καθώς και από τα εμπρός και πίσω φώτα.

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΜΠΡΟΣ ΓΡΙΛΙΑ

Η εμβληματική γρίλια των επτά δακτυλίων - το διαχρονικό σήμα κατατεθέν της Jeep® - διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό και χρωματική γκάμα. Οι υπέροχες κομψές γραμμές της αναδεικνύονται περαιτέρω από μαύρα φινιρίσματα, μια στυλιστική λεπτομέρεια που υπογραμμίζει την προσωπικότητα ενός θρυλικού σχεδιασμού.

ΤΡΟΧΟΙ

Το νέο Jeep® Compass e-Hybrid διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ζαντών αλουμινίου που καλύπτουν διαφορετικά στυλ οδήγησης και προσωπικοτήτων.

Cerchi da 18’’ in lega con taglio diamantato Cerchi da 18’’ in lega nero lucido Cerchi da 19’’ in lega con taglio diamantato Cerchi da 19’’ in lega nero lucido

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, η νέα αυτή λειτουργία σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε την πόρτα του χώρου αποσκευών με τον πιο εύκολο τρόπο. Η απλή μετακίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα ενεργοποιεί τους αισθητήρες κίνησης που ανοίγουν αυτόματα το πορτμπαγκάζ. Επιπλέον, διατίθενται βασικά χαρακτηριστικά όπως το σύστημα Keyless Enter & Go που εκτελεί μια σειρά ενεργειών όπως το άνοιγμα και το κλείσιμο των θυρών, καθώς και το άνοιγμα και σβήσιμο του κινητήρα, χωρίς να βγάλετε τα κλειδιά από την τσέπη σας.

*Εξοπλισμός μη συμβατός με κοτσαδόρο

Κατανάλωση καυσίμου Jeep® Compass e-Hybrid (l/100 km): 6,0-5,6 / Εκπομπές CO2 (g/km): 128-136. Πιστοποιημένα αποτελέσματα με βάση έναν σταθμισμένο μέσο όρο της δοκιμής WLTP, που ενημερώθηκε στις 04/01/2022 και αναγράφεται για λόγους σύγκρισης.