ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ JEEP®

To Jeep® Compass e-Hybrid βασίζεται σε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καθώς και σε τεχνολογίες αιχμής που υποστηρίζουν κάθε πτυχή της οδηγικής εμπειρίας

Jeep® Wave

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Το νέο Jeep® Compass e-Hybrid διαθέτει το Adaptive Cruise Control, το ηλεκτρονικό σύστημα που έχει ως αποστολή τη διατήρηση της ταχύτητας του οχήματος και την ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο. Σε περίπτωση πέδησης ή επιβράδυνσης, το σύστημα προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα για να διατηρήσει την απόσταση.

Jeep® Wave

LANE KEEP ASSIST

Το Lane Keep Assist λειτουργεί για να κρατά το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας. Εάν το αυτοκίνητο πλησιάσει την άκρη της λωρίδας, το σύστημα μπορεί να ενεργήσει απευθείας στο τιμόνι για να διορθώσει τη θέση του οχήματος.

Jeep® Wave

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2

Η άποψη της Jeep® για το μέλλον της κινητικότητας ονομάζεται Highway Assist System (HAS) - το νέο αυτοματοποιημένο σύστημα οδήγησης επιπέδου 2 που παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε μοντέλο Jeep®. Το σύστημα συνδυάζει το Adaptive Cruise Control και το Lane Keep Assist για να διατηρεί το αυτοκίνητο σε ασφαλή απόσταση από ένα προπορευόμενο όχημα, με σταθερή ταχύτητα και ευθυγραμμίζοντάς το στη λωρίδα κυκλοφορίας. Το Jeep® Compass είναι το πρώτο αυτοκίνητο της γκάμας που μπορεί να επιτύχει Αυτόνομη Οδήγηση Επιπέδου II.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

To Jeep® Compass e-Hybrid ένα σύνολο συστημάτων ασφαλείας και τεχνολογιών αιχμής διατίθενται ως στάνταρ για να υποστηρίξουν την οδηγική σας εμπειρία και να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ευημερία όλων των επιβαινόντων

Jeep® Wave

DRIVER DROWSY DETECTION

Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει το επίπεδο κόπωσης του οδηγού, ενώ προτείνει την ιδανική στιγμή για ένα διάλειμμα από την οδήγηση. Το ταμπλό διαθέτει έναν αισθητήρα που σαρώνει τον αμφιβληστροειδή χιτώνα του οδηγού κάθε επτά λεπτά για να αξιολογήσει τον βαθμό εγρήγορσής του και, σε περίπτωση που ανιχνεύσει την ανάγκη να κάνει διάλειμμα, ειδοποιεί τον οδηγό με ένα ηχητικό σήμα ενώ ανάβει ένα φως σε σχήμα φλιτζανιού καφέ στον πίνακα οργάνων.

Jeep® Wave

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΕΔΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΖΩΝ

Το νέο Jeep® Compass e-Hybrid είναι σε θέση να αποτρέψει ή να μετριάσει τις συνέπειες μιας μετωπικής σύγκρουσης με οχήματα, εμπόδια ή πεζούς. Εάν ο οδηγός δεν ανταποκρίνεται αρκετά, το μπροστινό ραντάρ εντοπίζει την παρουσία εμποδίων στην τροχιά του αυτοκινήτου και ενεργοποιεί το αυτόνομο σύστημα πέδησης για να αποφύγει μια πρόσκρουση ή να μετριάσει τις πιθανές συνέπειές της.

360° CAMERA

Μια νέα τεχνολογία υποστήριξης οδήγησης που έρχεται να βοηθήσει κατά τη διάρκεια ελιγμών στάθμευσης. Η κάμερα 360° προβάλλει περιμετρικές εικόνες του αυτοκινήτου από ψηλά στην οθόνη του συστήματος infotainment, δίνοντάς σας περισσότερο έλεγχο στους ελιγμούς εισόδου ή εξόδου.

Κατανάλωση καυσίμου Jeep® Compass e-Hybrid (l/100 km): 6,0-5,6 / Εκπομπές CO2 (g/km): 128-136. Πιστοποιημένα αποτελέσματα με βάση έναν σταθμισμένο μέσο όρο της δοκιμής WLTP, που ενημερώθηκε στις 04/01/2022 και αναγράφεται για λόγους σύγκρισης.