Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η εσωτερική σχεδίαση του νέου Jeep® Compass e-Hybrid είναι ο τέλειος συνδυασμός χώρου, άνεσης, στυλ και ενσωματωμένης τεχνολογίας.

Η ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ EΝΑ ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

Άνθρωποι, κατοικίδια, προσωπικά αντικείμενα: όλοι και όλα βρίσκουν το χώρο τους στο νέο Jeep® Compass e-Hybrid. Οι νέες θήκες και μια σειρά διαφορετικών διαμορφώσεων του χώρου αποσκευών καθιστούν το εσωτερικό απόλυτα προσαρμόσιμο για να ταιριάζει σε κάθε είδους ταξίδι.

ΝΕΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Πάρτε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε, ακόμα και στα πιο μακρινά ταξίδια. Το νέο Jeep® Compass e-Hybrid σας προσφέρει μια ολόκληρη σειρά νέων αποθηκευτικών χώρων. Ευρύχωροι και διακριτικοί, βρίσκονται πίσω από το κιβώτιο ταχυτήτων, στην κεντρική κονσόλα και στο υποβραχιόνιο. Ο συνολικός ωφέλιμος χώρος ξεπερνά τα 7 λίτρα, ώστε όλα όσα χρειάζεστε να είναι εύκολα προσβάσιμα.

ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ

Προσαρμόστε τον χώρο φόρτωσης για να έχετε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε. Το νέο Jeep® Compass e-Hybrid διαθέτει διαιρούμενα πίσω καθίσματα 40/20/40 που κάνουν το πορτμπαγκάζ ακόμα πιο ευέλικτο, αυξάνοντας τον όγκο του για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.


*Βασικός εξοπλισμός στην έκδοση S

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΥΛ

Οι εσωτερικοί χώροι του νέου Jeep® Compass e-Hybrid ενσωματώνουν τέλεια τη στυλιστική φιλοσοφία και την άνεση του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα προσφέρουν την καλύτερη άνεση στην κατηγορία χάρη στη ρύθμιση θέσης, τη θερμαινόμενη πλάτη και την τέλεια εργονομία, σχεδιασμένα για να ταιριάζουν ακόμη και στα μεγαλύτερα ταξίδια.

Κατανάλωση καυσίμου Jeep® Compass e-Hybrid (l/100 km): 6,0-5,6 / Εκπομπές CO2 (g/km): 128-136. Πιστοποιημένα αποτελέσματα με βάση έναν σταθμισμένο μέσο όρο της δοκιμής WLTP, που ενημερώθηκε στις 04/01/2022 και αναγράφεται για λόγους σύγκρισης.