Ζήστε το μέλλον ελεύθερα
Το νέο Jeep® Compass 4x Plug-In Hybrid διαμορφώνει ένα μονοπάτι για την ηλεκτροκίνηση χωρίς να να χάνει το θρυλικό πνεύμα του. Η εξέλιξη του συμπαγούς SUV της Jeep® κινείται μεταξύ της αδιαμφισβήτητης παράδοσης στην τετρακίνηση και της υψηλής απόδοσης ηλεκτρικής κινησης που μειώνει τις εκπομπές CO2 και αυξάνει την οδηγική απόλαυση.
Έως
240 hp
7,5”
Επιταχυνση 0-100 km/h
90’
επαναφόρτιση με Wallbox & Fast Charging
Έως
50km
αυτονομία με ηλεκτροκίνηση.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΝEΟ JEEP® COMPASS 4xeΟι εικόνες είναι ενδεικτικές και η εμπορική διάθεση θα ξεκινήσει το 2020

NEO Jeep® Compass 4xe: ένα νέο concept της έννοιας των SUV

100% ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ JEEP®

Είτε πρόκειται για το σπίτι, το γραφείο ή το γυμναστήριο, η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη από προορισμούς. Πώς θα φτάσετε εκεί, εξαρτάται από εσάς. Το νέο Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τρόπους οδήγησης: Υβριδικό που χρησιμοποιεί και τους δύο κινητήρες, Ηλεκτρικό που αξιοποιεί στο έπακρο μόνο τον ηλεκτροκινητήρα ενώ εκπέμπει μηδενικές εκπομπές άνθρακα και το e-Save που κρατά την μπαταρία φορτισμένη από το Hybrid SUV σας, αυξάνοντας την απόδοση μέσω του συστήματος αυτόματης φόρτισης. Η εισαγωγή της νέας επιλογής Sport στο σύστημα Selec-Terrain® θα κάνει χρήση και των δύο κινητήρων για να βελτιώσει την οδηγικότητα και τις επιδόσεις.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ

Για να μπορέσετε να κάνετε τα πάντα, πρέπει να βελτιστοποιήσετε το χρόνο σας. Το Wallbox και τα αξεσουάρ της Mopar® σας επιτρέπουν να επαναφορτίζετε πλήρως το Plug-In Hybrid Jeep® Compass 4xe απευθείας στο σπίτι για περίπου 90 λεπτά. Μπορείτε ακόμη να προγραμματίσετε την επόμενη φόρτιση της μπαταρίας και να παρακολουθήσετε την κατάστασή της στο smartphone σας.

Υπερβείτε τα όρια

Το να είσαι ο καλύτερος στην κατηγορία δεν είναι αρκετό για όσους αναζητούν πάντα μια καινούργια περιπέτεια. Το νέο Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid έχει ανεβάσει τον πύχη για επιδόσεις χάρη στους 240 ίππους συνδυασμένης ισχύος, παρέχοντας 0-100 επιτάχυνση σε μόλις 7 δευτερόλεπτα, ενώ φτάνει την τελική ταχύτητα 130 km / h σε πλήρη ηλεκτρική λειτουργία και 200 ​​km / h σε υβριδική λειτουργία.

Σιωπή, είναι το Jeep® Compass 4xe

Η πλήρης ηλεκτρική λειτουργία προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης: έως 50 χιλιόμετρα χρησιμοποιώντας μόνο τον ηλεκτρικό κινητήρα, μηδενικές εκπομπές άνθρακα και μια μοναδική αίσθηση ενώ κινείστε σε πλήρη σιωπή.

Jeep®, η ισχύς είναι στο DNA μας

Η ισχύς έχει βρει ένα νέο τρόπο έκφρασης. Το Jeep® Compass 4x Plug-In Hybrid SUV είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 11 kWh που μπορεί να φορτιστεί χρησιμοποιώντας το επίσημο Wallbox ή το καλώδιο φόρτισης ή ενώ βρίσκεστε στο δρόμο χάρη σε πρωτοποριακά συστήματα όπως ανατροφοδοτική πέδηση, eCoasting και eCharge.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Συχνές Ερωτήσεις θα αναρτηθούν σύντομα.

-

Compass 4xe: εκπομπές CO2 (σταθμισμένες, συνδυασμένες) (g / km): 48 – 45 Κατανάλωση καυσίμου (σταθμισμένη, συνδυασμένη) (l / 100 km): 2.3 – 2.1
Τιμές υπολογιζόμενες με βάση τη μέθοδο μέτρησης / συσχετισμού που αναφέρεται στον κύκλο NEDC σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2019/1840. Οι τιμές που υποδεικνύονται για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 μετρούνται από τον κατασκευαστή σε δοκιμές προ της έγκρισης και ενδέχεται να υπόκεινται σε τροποποίηση ανάλογα με την οριστική έγκριση.