Πιο άνετο από ποτέ
Το Jeep® επαναφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς τροχών, συνδυάζοντας το παραδοσιακό SUV 4x4 με την ηλεκτρική κίνηση, προσφέροντας μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της οδήγησης, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση καυσίμου.
Μέχρι
240 hp
συνδυαστικά
7,5’’
Επιτάχυνση 0-100 km/h
90’
χρόνος επαναφόρτισης με φορτιστή Wallbox
Μέχρι
50 km
αυτονομία με ηλεκτροκίνηση

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΝEΟ JEEP® Renegade 4xe

Νέο Jeep® Renegade 4xe: Τέλειο παντού.

Επιλέξτε οδηγικό στιλ

Το νέο Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid θα προσαρμοστεί στο στυλ οδήγησης και σε όλες τις διαδρομές που θα διαλέξετε, με τον διαθεσιμο επιλογέα. Θα εκμεταλλευτείτε το σύνολο των δυνατοτήτων του συνδυασμένου κινητήρα σε λειτουργία Hybrid, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρικό κινητήρα χωρίς να δημιουργείτε ρύπους σε ηλεκτρική λειτουργία και θα βοηθήσετε τη μηχανή καύσης σε λειτουργία e-Save, διατηρώντας την ισχύ της μπαταρίας του Υβριδικού SUV, το οποίο θα επαναφορτίζεται αυτόνομα κατά την οδήγηση. Αν θέλετε ακόμα πιο σπορ αυτοκίνητο, μπορείτε να το πετύχετε με τη νέα λειτουργία Sport του Selec-Terrain®.

Εύκολη Φόρτιση

Ο χρόνος είναι εξαιρετικά πολύτιμος, ειδικά σε αστικές συνθήκες.Με το Wallbox και τα αξεσουάρ που σχεδιάζει η Mopar® δεν χάνετε χρόνο: μπορείτε να επαναφορτίσετε το Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid εντελώς σε περίπου 90 λεπτά. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατάσταση της μπαταρίας απευθείας από το smartphone σας και να σχεδιάσετε κάθε επαναφόρτιση.

Κανένα Εμπόδιο

Δεν έχει σημασία ποιον δρόμο διαλέγετε: με επιτάχυνση έως 240 hp και 7 δευτερόλεπτα 0-100 km / h, μπορείτε εύκολα να ταξιδεύετε σε οποιοδήποτε είδος επιφάνειας. Το νέο σχήμα κινητήρα του Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid, συνδυάζει το εμπρός eTorque με ένα δεύτερο ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα στο πίσω μέρος. Τίποτα δεν θα σας σταματήσει.

Νέα χημεία με το περιβάλλον

Χάρη στην ηλεκτρικόκίνηση , μπορείτε να ζήσετε μια ολόκληρη νέα οδηγική εμπειρία: μηδενικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις , έως 50 km αυτονομία και νέα σιωπηρή κινητικότητα.

H τεχνολογία στα χέρια σας

Η ηλεκτρική μπαταρία των 11 kWh του νέου Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid SUV μπορεί να φορτιστεί στο σπίτι ή στην πόλη, χρησιμοποιώντας τους καθορισμένους σταθμούς φόρτισης. Τα νέα σύστηματα πέδησης, το eCoasting και το eCharge, συμβάλλουν στην αύξηση της στάθμης της μπαταρίας σας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.

ΜΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ to ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Συχνές Ερωτήσεις θα αναρτηθούν σύντομα.

-

Renegade 4xe: εκπομπές CO2 (σταθμισμένες, συνδυασμένες) (g / km): 53 - 47 Κατανάλωση καυσίμου (σταθμισμένη, συνδυασμένη) (l / 100 km): 2.3 - 2.1 Τιμές υπολογιζόμενες με βάση τη μέθοδο μέτρησης / συσχετισμού που αναφέρεται στον κύκλο NEDC σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2019/1840. Οι τιμές που υποδεικνύονται για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 μετρούνται από τον κατασκευαστή σε δοκιμές προ της έγκρισης και ενδέχεται να υπόκεινται σε τροποποίηση ανάλογα με την οριστική έγκριση.