ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ JEEP® ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Οι εικόνες είναι ενδεικτικές και η εμπορική διάθεση θα ξεκινήσει το 2020.

Η Jeep® δεν εφησυχάζει ποτέ. Δεν είναι στο DNA της. Προσπαθεί διαρκώς να βρει τρόπους ώστε να προσθέτει περισσότερη ελευθερία, ικανότητες, διασκέδαση και αποδοτικότητα στα μοντέλα που προσφέρει. Τώρα, είναι έτοιμη να καταρρίψει άλλο ένα εμπόδιο με τα νέα Jeep® 4xe Plug-In Hybrid. Τώρα, πιο πολύ από ποτέ, είστε ελεύθεροι να πάτε οπουδήποτε θέλετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Η ζωή στην πόλη κινείται με φρενήρεις ρυθμούς. Γι’αυτό και η νέα γκάμα  των Jeep® 4xe Plug-In Hybrid είναι σχεδιασμένη για τους λάτρεις της ελευθερίας. Αν ψάχνετε να απελευθερωθείτε απ’ όλα, αυτά τα αυθεντικά, παντός εδάφους μοντέλα είναι έτοιμα να σας καθοδηγήσουν.

ΤΟ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ JEEP® SUV

Από τον απόλυτο έλεγχο ρυμουλκούμενων στις καθημερινές σας ανάγκες μετακίνησης, οι νέες εκδόσεις Jeep® 4xe Plug-In Hybrid χρησιμοποιούν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες για να δημιουργήσουν το κορυφαίο ταξίδι.

ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Τα νέα Jeep® 4xe Plug-In Hybrid διαθέτουν τεχνολογία αιχμής που προσφέρει βελτιωμένα επίπεδα επιτάχυνσης και απόκρισης ώστε να παρέχει ακόμα πιο υψηλά επίπεδα απόδοσης. Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια ακόμα καλύτερη εκτός δρόμου εμπειρία?

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ JEEP®

Η επίτευξη του υπέρτατου αποτελέσματος είναι μια πράξη ισορροπίας. Τα νέα μοντέλα Jeep® 4xe Plug-In Hybrid το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Ισορροπούν ιδανικά χρησιμοποιώντας θερμική και ηλεκτρική ενέργεια ώστε να επιτύχουν τις ύψιστες επιδόσεις. Αυτή η πράξη ισορροπίας όχι μόνο μειώνει τις εκπομπές ρύπων αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί καλύτερο έλεγχο της ροπής και βελτιώνει τη σχέση υπό-πολλαπλασιασμούRenegade και Compass 4xe: εκπομπές CO2 (σταθμισμένες, συνδυασμένες) (g / km): 48-44 Κατανάλωση καυσίμου (σταθμισμένη, συνδυασμένη) (l / 100 km): 2.3-1.9
Τιμές υπολογιζόμενες με βάση τη μέθοδο μέτρησης / συσχετισμού που αναφέρεται στον κύκλο NEDC σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2019/1840. Οι τιμές που υποδεικνύονται για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 μετρούνται από τον κατασκευαστή σε δοκιμές προ της έγκρισης και ενδέχεται να υπόκεινται σε τροποποίηση ανάλογα με την οριστική έγκριση.