Η απαράμιλλη ψυχή του Wrangler

Το εσωτερικό του νέου Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ξεχωρίζει για την χωρητικότητα φόρτωσης, την άνεση και ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων επιλογών ταπετσαρίας, ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη.

L’inimitabile anima di Wrangler

Το στυλ κάθε περιπέτειας

Μέσα στο νέο Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, κάθε ταξίδι μετατρέπεται σε μια εξαιρετική περιπέτεια. Θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και τιμόνι, υλικό σατινέ-φινιρίσματος, εργονομικά χειριστήρια, αυξημένος χώρος για τα πόδια των επιβατών, άνετα υποβραχιόνια και άφθονος χώρος αποθήκευσης για άνεση και ζωηρή διάθεση ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο δύσκολων προκλήσεων.

Ξεχωριστά και κομψά

Τα εργονομικά καθίσματα σε χρώμα Heritage Tan δίνουν στην έκδοση Sahara μια κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ιδανική για αστική ζούγκλα.

Τολμηρά και εκλεπτυσμένα

Τα δερμάτινα καθίσματα σε χρώμα Dark Saddle, διακοσμημένα με ραφές, δίνουν στο Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Sahara μια τολμηρή, απαράμιλλη εμφάνιση.

MANIGLIE INTERNE

Εσωτερικές χειρολαβές

Σχεδιασμένο για στυλ οδήγησης χωρίς πόρτες, η λαβή του ταμπλό και οι λαβές στις κολόνες είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Wrangler που αποτυπώνουν τον off road χαρακτήρα του οχήματος.

VANO CHIUDIBILE A CHIAVE

Ασφαλιζόμενοι αποθηκευτικοί χώροι

Στο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, μικρά τιμαλφή μπορούν να αποθηκευτούν στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και στους αποθηκευτικούς χώρους στην κεντρική κονσόλα που κλειδώνει.

Open air

Το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να ζήσετε την εμπειρία open air. Επιλέξτε είτε τη σκληρή οροφή Freedom Top® με αφαιρούμενα πάνελ ή τη μαλακή οροφή Sunrider® για εκπληκτική θέα.

Spazi infinitiΙκανότητα φόρτωσης

Στιβαρό, ευέλικτο και με μεγάλη χωρητικότητα 533 λίτρων σε διαμόρφωση 5 θέσεων. Το νέο Wrangler 4xe Plug-in Hybrid προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σας και σας συνοδεύει στην πόλη ή σε περιπέτειες εκτός δρόμου.

Πλενόμενο εσωτερικό

Το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid μπορεί να πλυθεί πλήρως, καθώς διαθέτει ειδικές θύρες αποστράγγισης που επιτρέπουν τη ροή του νερού προς τα έξω.

Interni lavabili

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ JEEP®

Κάθε περιπέτεια απαιτεί τον κατάλληλο εξοπλισμό. Προσωποποιήστε το νέο Wrangler 4xe Plug-in Hybrid με αξεσουάρ σχεδιασμένα από τη Mopar®.