LONGITUDE

ΠΡΑΣΙΝΟ LAKE ΓΚΡΙ GRANITE ΚΟΚΚΙΝΟ RUBY ΛΕΥΚΟ SNOW ΓΚΡΙ STONE ΚΙΤΡΙΝΟ SUN ΜΑΥΡΟ VOLCANO
ΠΡΑΣΙΝΟ LAKE
ΓΚΡΙ GRANITE
ΚΟΚΚΙΝΟ RUBY
ΛΕΥΚΟ SNOW
ΓΚΡΙ STONE
ΚΙΤΡΙΝΟ SUN
ΜΑΥΡΟ VOLCANO
ΠΡΑΣΙΝΟ LAKE

LONGITUDE

Η έκδοση Longitude προσφέρει τη σωστή επιλογή σε όποιον αναζητά στυλ χωρίς, παράλληλα, συμβιβασμούς στην τεχνολογία και τη συνδεσιμότητα.
ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ
Η έκδοση Longitude προσφέρει τη σωστή επιλογή σε όποιον αναζητά στυλ χωρίς, παράλληλα, συμβιβασμούς στην τεχνολογία και τη συνδεσιμότητα.
ΑΠΟ 38.700€

ALTITUDE

ΓΚΡΙ GRANITE ΠΡΑΣΙΝΟ LAKE ΚΟΚΚΙΝΟ RUBY ΛΕΥΚΟ SNOW ΓΚΡΙ STONE ΚΙΤΡΙΝΟ SUN ΜΑΥΡΟ VOLCANO

ALTITUDE

Το νέο Jeep® Avenger Altitude σας προσφέρει περισσότερη τεχνολογία,περισσότερο στυλ και περισσότερη άνεση. Έρχεται με αποκλειστικές στυλιστικές λεπτομέρειες, πλήρως ψηφιοποιημένη τεχνολογία και πολλά άλλα.
ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ
Το νέο Jeep® Avenger Altitude σας προσφέρει περισσότερη τεχνολογία,περισσότερο στυλ και περισσότερη άνεση. Έρχεται με αποκλειστικές στυλιστικές λεπτομέρειες, πλήρως ψηφιοποιημένη τεχνολογία και πολλά άλλα.
ΑΠΟ 40.700€

SUMMIT

ΚΙΤΡΙΝΟ SUN ΓΚΡΙ GRANITE

SUMMIT

Το ολοκαίνουργιο Jeep® Avenger Summit αντιπροσωπεύει την κορυφαία έκδοση της γκάμας. Η Summit είναι εξοπλισμένη με ένα πλήρες σύνολο συστημάτων ADAS, την τελευταία γενιά infotainment και αποκλειστικές στυλιστικές λεπτομέρειες.
ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ
Το ολοκαίνουργιο Jeep® Avenger Summit αντιπροσωπεύει την κορυφαία έκδοση της γκάμας. Η Summit είναι εξοπλισμένη με ένα πλήρες σύνολο συστημάτων ADAS, την τελευταία γενιά infotainment και αποκλειστικές στυλιστικές λεπτομέρειες.
ΑΠΟ 43.700 € 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ

Περιπέτεια είναι να ξεπερνάς τα όρια, να εξερευνάς και να βρίσκεσαι σε έναν εντελώς νέο κόσμο. Οι χαρακτηριστικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών ταιριάζουν απόλυτα με τον μυώδη σχεδιασμό του πιο συμπαγούς ηλεκτρικού Jeep®, η ακεραιότητα του οποίου διασφαλίζεται από την προστασία αμαξώματος 360°.Η τολμηρή αισθητική αντανακλά την εμβληματική προσωπικότητα της Jeep®: Η χαρακτηριστική μάσκα με τους επτά δακτύλιους, η αντίθεση που προκαλεί η μαύρη οροφή και τα φώτα full-LED εμπρός και πίσω κάνουν το Avenger αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά.

performance canvas

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ

Το μοντέρνο και ψηφιακό εσωτερικό του Jeep® Avenger ταιριάζει με την εμπειρία της ελευθερίας που προσφέρει η οδήγηση ενός Jeep και η εξαιρετική λειτουργικότητά του ταιριάζει με την απόλυτα «συνδεδεμένη» εμπειρία που προσφέρει. Δεν θα πιστεύετε πόσα αντικείμενα χωράνε στο νέο σας SUV: ο αποθηκευτικός μας χώρος μπορεί να χωρέσει όλο το περιεχόμενο μιας χειραποσκευής. Ό,τι υπήρχε μέσα σε αυτό, όπως το smartphone, τα κλειδιά του σπιτιού, το μπουκάλι νερό, το τσαντάκι ομορφιάς και τα γυαλιά ηλίου, βρίσκουν θέση μόλις μπείτε στο αυτοκίνητό σας. Για την καθημερινότητα ή τα ταξίδια του Σαββατοκύριακου, υπάρχει ένας έξυπνος και οργανωμένος χώρος για τα πάντα. Κάθε ταξίδι γίνεται μια περιπέτεια που πρέπει να βιώσετε. Ακολουθήστε τη ροή των ταξιδιών σας χάρη στα ζεστά και άνετα καθίσματα με τον αποκλειστικό συνδυασμό χρωμάτων σε κίτρινο και μαύρο, τις κίτρινες πινελιές του ταμπλό και τον πολύχρωμο ατμοσφαιρικό φωτισμό, που μεταφράζουν τα συναισθήματά σας σε χρώματα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Όλος ο χώρος που χρειάζεστε για μια μοναδική εμπειρία Jeep® σε συμπαγείς διαστάσεις.

sicurezza alla guida
icona separatore

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΕ

icona separatore

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία χωρίς άγχος. Το πρώτο 100% ηλεκτρικό Jeep® συνδυάζει την απόδοση και τον ενθουσιασμό της οδήγησης ενός Jeep® με την πλήρως ηλεκτρική ισχύ. Οδηγήστε με ευκολία: 3 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για να εγγυηθούν αυτονομία 30 km με γρήγορη φόρτιση DC 100 kW που σημαίνει ότι μπορείτε να επαναφορτίσετε τη μέση ημερήσια κατανάλωση στο διάλειμμα για καφέ. Έχετε την ελευθερία να επιλέξετε την καλύτερη λύση φόρτισης για εσάς: με το Avenger σας παρέχεται ένα πλήρες σετ λύσεων φόρτισης. Όταν κουραστείτε από την καθημερινότητα, βγείτε από την πόλη και απολαύστε ελευθερία μηδενικών εκπομπών ρύπων, οδηγώντας το νέο σας SUV.

/content/dam/jeep/crossmarket/avenger-mp/performance/jeep_avenger_performance_BEV_1140x552.png
ΕΩΣ
404 Km
σε συνδυασμένο κύκλο
550 km σε αστικό κύκλο​
* υπολογισμένη αυτονομία σε WLTP​
24 λεπτά
20-80% με 100 kWh DC ταχείας φόρτισης
156 HP
Ηλεκτρικής ισχύος
100 kWh
Γρήγορη φόρτιση μπαταρίας

100% ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ JEEP® 
AYTO ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ

Όταν ψάχνουμε για να αποκτήσουμε ένα όχημα, δεν επιλέγουμε μόνο αυτό που μας αρέσει, αλλά και αυτό που μας μοιάζει.Το νέο Jeep® Avenger ξεχωρίζει για την αποφασιστικότητα και το περιπετειώδες πνεύμα του σε μια συμπαγή διάσταση. Οι τεχνολογίες Selec-Terrain® και Hill Descent Control θα σας επιτρέψουν να προσαρμοστείτε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες στο δρόμο. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για βροχή, χιόνι ή ολισθηρό οδόστρωμα, το νέο Jeep® Avenger και η γενναιόδωρη απόσταση από το έδαφος που διαθέτει σας επιτρέπουν να αντιμετωπίσετε ακόμη και ακραίες συνθήκες.

/content/dam/jeep/crossmarket/avenger-mp/capability/jeep_avenger_capability_1140x552.png

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
AYTO ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ

Το νέο Jeep® Avenger θα κάνει τα ταξίδια ακόμα πιο εύκολα και θα αναβαθμίσει την οδηγική σας εμπειρία. Με τη συνδυαστική αλληλεπίδραση των προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, σας βοηθά να διατηρείτε την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ενώ διατηρείτε το όχημα στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας μέσω ενεργούς παρέμβασης στο τιμόνι.Στο νέο Jeep® Avenger μπορείτε να βασιστείτε σε δύο ψηφιακές οθόνες 10,25'': έναν 100% ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect™. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε και να επαναφορτίσετε το smartphone σας με την ασύρματη βάση φόρτισης.

performance canvas

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ UCONNECT™

Απολαύστε την ελευθερία. Η εφαρμογή Jeep® διευκολύνει τη ζωή σας: μπορείτε να επικοινωνείτε εξ αποστάσεως με το αυτοκίνητό σας απευθείας από το smartphone σας

icona separatore

ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ

Το ολοκαίνουργιο Jeep® Avenger είναι ένας συνδυασμός στυλ, τεχνολογίας και εμβληματικής ελευθερίας Jeep®. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά εξατομικεύσιμο. Χάρη στην πλούσια γκάμα των αυθεντικών αξεσουάρ Jeep® από τη Mopar®, είναι πολύ πιο εύκολο να δώσετε στο όχημά σας μια προσωπική πινελιά - καθώς και να εξασφαλίσετε όλα όσα χρειάζεστε για τις επόμενες περιπέτειές σας. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να απολαμβάνετε το ταξίδι σας. Αφήστε τη Jeep® και τη Mopar® να σας οδηγήσουν.

ΓΡΑΦΙΚΟ ΕΜΠΡΟΣ ΓΡΙΛΙΑΣ

Η εμβληματική εμπρός γρίλια του Jeep® Avenger’s μπορεί να αποκτήσει μια απαράμιλλη εμφάνιση. Προσθέστε το σαγηνευτικό γραφικό X-camo και μαγνητίστε τα βλέμματα.

18'' ALLOY WHEELS

Δώστε στο Jeep® Avenger σας μια «εξηλεκτρισμένη» εμφάνιση με τις γυαλιστερές μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με κομψό μπλε περίγραμμα. Να είστε σίγουροι ότι θα ξεχωρίσετε από το πλήθος.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Δώστε στο Jeep® Avenger σας μια προσωπική αισθητική πινελιά με αποκλειστικούς συνδυασμούς καπό, οροφής και πλευρικών αυτοκόλλητων. Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων επιλογών, όπως οι δυναμικές μαύρες ρίγες στην οροφή και το καπό, οι κομψές πλευρικές ρίγες και τα μοναδικά μοτίβα X-camo. Ήρθε η ώρα να δείξετε πλήρως το πάθος σας για τη Jeep.

ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Προστατέψτε τον χώρο αποσκευών του οχήματος με ένα ειδικό κάλυμμα με το λογότυπο της Jeep®. Το κάλυμμα διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια και ταιριάζει ακριβώς στην διάσταση του χώρου φόρτωσης του οχήματος. Διαθέτει επίσης ανασηκωμένο χείλος που βοηθά στον περιορισμό κίνησης του φορτίου. Εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση για να γίνει ο καθαρισμός γρήγορα και άμεσα.
Jeep® Wave

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ζήστε τον ευκολότερο και πιο έξυπνο τρόπο επαναφόρτισης του νέου σας ηλεκτρικού αυτοκινήτου τόσο στο σπίτι όσο και εκτός.Το eProWallbox είναι μια εύχρηστη, ευέλικτη και συνδεδεμένη συσκευή φόρτισης που λειτουργεί έως και 22 kW.Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή eSolutions Charging έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 300.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας γκάμας Jeep® Avenger Full-Electric (kWh/100km): 15,9 – 15,3; Εκπομπές CO2 (g/km): 0. Οι τιμές έγκρισης τύπου προσδιορίζονται με βάση τον συνδυασμένο κύκλο WLTP, που ενημερώθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2022. Οι τιμές που αναγράφονται είναι για συγκριτικούς σκοπούς.

Σημαντικό: οι πραγματικές τιμές κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές και δύναται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης και επηρεάζονται, επίσης, από διάφορους παράγοντες όπως: επιπρόσθετος εξοπλισμός, συχνότητα ηλεκτρικής επαναφόρτισης ανά διανυόμενα χιλιόμετρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος, στυλ οδήγησης, ταχύτητα, συνολικό βάρος, χρήση ορισμένου εξοπλισμού (κλιματισμός, θέρμανση, ραδιόφωνο, πλοήγηση, φώτα κ.λπ.), τύπους και συνθήκες ελαστικών, συνθήκες δρόμου, εξωτερικές κλιματικές συνθήκες κ.λπ.

Αυτονομία γκάμας Jeep® Avenger Full-Electric: 404 – 389 km. Η τιμή έγκρισης τύπου προσδιορίστηκε με βάση τον συνδυασμένο κύκλο WLTP, που ενημερώθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2022. Η τιμή που αναγράφεται είναι για συγκριτικούς σκοπούς.

Σημαντικό: η πραγματική αυτονομία μπορεί να είναι πολύ διαφορετική και δύναται να διαφέρει ανάλογα με: επιπρόσθετο προαιρετικό εξοπλισμό, συνθήκες χρήσης του αυτοκινήτου (στύλ οδήγησης, ταχύτητα, συνολικό βάρος κ.λπ.), χρήση ορισμένου εξοπλισμού (κλιματισμός, θέρμανση κ.λπ.), τύπους ελαστικών, συνθήκες δρόμου, εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες.
Για περαιτέρω συγκεκριμένες και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρική αυτονομία της γκάμας Jeep® Avenger Full-Electric και τους διάφορους παράγοντες που επηρεάζουν αυτή την ηλεκτρική αυτονομία, ανατρέξτε στον Επίσημο ιστότοπο της Jeep®.