Ολική μεταμόρφωση

Σχεδιασμένο για να σας προσφέρει περισσότερο χώρο, το εσωτερικό του νέου Jeep® Compass συνδυάζει άνεση, τεχνολογία και μια κομψή, εκλεπτυσμένη σχεδίαση.

Επανασχεδιασμένο ταμπλό

Περισσότερος χώρος

Ένα πιο ευρύχωρο εσωτερικό είναι στη διάθεσή σας. Το νέο Jeep® Compass διαθέτει χώρους αποθήκευσης αυξημένους από τα 2,8L στα 7,2L, καθώς και ένα πρακτικό πορτ-μπαγκάζ με μια σειρά εύκολων στη χρήση επιλογών διαμόρφωσης.
LARGER STORAGE COMPARTMENTS

Μεγαλύτεροι αποθηκευτικοί χώροι

Το Jeep® Compass έχει περισσότερο χώρο, με κάθε έννοια της λέξης. Το ανανεωμένο εσωτερικό διαθέτει χώρους αποθήκευσης πίσω από τον επιλογέα ταχυτήτων, στο κεντρικό τμήμα και κάτω από το υποβραχιόνιο, οι οποίοι έχουν επανασχεδιαστεί για μεγαλύτερο χώρο και πρακτικότητα. Το νέο Compass αυξάνει το χώρο αποθήκευσης από τα 2,8L στα 7,2L, περισσότερο από το διπλάσιο σε σχέση με την προηγούμενη σειρά.

PERFECT VERSATILITY

Κορυφαία ελευθερία διαμόρφωσης

Το ολοκαίνουριο Jeep® Compass διαθέτει ακόμη πιο ευρύχωρο και διαμορφώσιμο εσωτερικό. Τα αναδιπλούμενα καθίσματα 40/20/40 μεγιστοποιούν τις δυνατότητες του χώρου φόρτωσης και σας επιτρέπουν να επιλέξετε από μια ποικιλία διαμορφώσεων για να ταιριάξουν στις ανάγκες σας.

*διαθέσιμο μόνο στο Limited, βασικός εξοπλισμός στο S

Περισσότερος χώρος για περισσότερο στιλ

Το εσωτερικό προσφέρει μια νέα διάσταση άνεσης. Τα εργονομικά καθίσματα, σας τοποθετούν στη βέλτιστη θέση οδήγησης, διαθέτοντας νέα λειτουργία μνήμης θέσης στο μοντέλο S. Επιλέξτε μεταξύ αυθεντικών φινιρισμάτων Jeep® όπως ύφασμα, τεχνητό δέρμα ή δερμάτινη ταπετσαρία Nappa για τα καθίσματα και το ταμπλό.

Νέα πλαίσια θυρών

Ακόμα και οι πόρτες του νέου Jeep® Compass έχουν ανασχεδιαστεί. Τώρα, τα πλαίσια θυρών καλύπτονται με το αποκλειστικό δέρμα Nappa που αναβαθμίζει τη συνολική εμφάνιση και υπογραμμίζει την ποιότητα του εσωτερικού.

New door panels
Γκάμα Compass: Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,0 - 5,6; Εκπομπές CO2 (g / km): 161 - 146. Εγκεκριμένες τιμές με τη διαδικασία WLTP (Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1832), που ανενώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικές τιμές.