Ανοιχτό

Νιώστε την ελευθερία στην ύπαιθρο* όπως μόνο σε ένα Gladiator μπορείτε να ζήσετε . Η οροφή μπορεί να αφαιρεθεί, το παρμπρίζ να αναδιπλωθεί εντελώς και οι πόρτες αφαιρούνται εύκολα.

*ακατάλληλο για οδήγηση σε δρόμους ανοιχτούς στην κυκλοφορία.

Freedom Top® Σκληρή οροφή τριών τεμαχίων Premium Sunrider® Μαλακή οροφή Εντελώς ανοιχτό (Χωρίς οροφή)
Αφαιρούμενες πόρτες
Αναδιπλούμενο παρμπρίζ

Μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης

Η καρότσα του Gladiator είναι 1531 mm σε μήκος και έως και 1442 mm σε πλάτος. Η δυνατότητα φόρτωσης είναι 613 kg και οι διάφορες λύσεις εξατομίκευσης που παρέχονται από το Gladiator  εξασφαλίζουν ευκολία και ευελιξία στην μεταφορά φορτίου τόσο για εξορμήσεις αναψυχής όσο και για καθημερινές δραστηριότητες.

gladiator_exterior_bedliner

Αποκλειστική σειρά ζαντών

Το νέο Jeep®Gladiator κάνει ντεμπούτο με μια αποκλειστική σειρά ζαντών αλουμινίου που ξεχωρίζουν για την αντοχή και τη μοναδική τους σχεδίαση. Η έκδοση Sport εφοδιάζεται με ζάντες 17”, ενώ οι η έκδοση Overland διαθέτει ζάντες 18”.

Ζάντες αλουμινίου 17" σε ασημί Tech Ζάντες αλουμινίου Granite Crystal 18"

Η αίσθηση της οικογένειας

Tο Gladiator φέρει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της οικογένειας Wrangler και προσθέτει την πρακτικότητα και τη σχεδίαση του πίσω μέρους ενός αμαξώματος pickup. Η εμβληματική σχεδίαση με τις επτά γρίλιες στην εμπρός μάσκα, οι ένθετοι στρογγυλοί προβολείς και τα κυρτά φτερά είναι στοιχεία άμεσα αναγνωρίσιμα. Το νέο Jeep® Gladiator δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.