Μέγιστη αντοχή

Το Jeep® Gladiator προστατεύεται από ποδιές προστασίας για το κιβώτιο, το βοηθητικό κιβώτιο και τις δεξαμενές καυσίμου και ουρίας
(Ad blue).

gladiator_safety_main

Ενεργή και παθητική ασφάλεια

Το Gladiator διαθέτει πάνω από 65 συστήματα ενεργής και παθητικής ασφαλείας, τα οποία έχουν τοποθετηθεί για την ασφάλεια τη δική σας και των επιβατών σας.

Αυτόματη λειτουργία προβολέων

Το Gladiator διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό  αισθητήρα φώτων. Εάν επιλεγεί, μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με Αυτόματη λειτουργία προβολέων, μια έξυπνη τεχνολογία που ανιχνεύει αλλαγές στον περιβάλλοντα φωτισμό και ενεργοποιεί αυτόματα τους προβολείς έτσι ώστε να έχετε πάντα την μέγιστη δυνατή ορατότητα το βράδυ.
Blind Spot Monitoring και Forward Collision Warning+

Blind Spot Monitoring και Forward Collision Warning+

Κατόπιν παραγγελίας, μπορεί να εγκατασταθεί στο Gladiator το Blind Spot Monitoring (Παρακολούθηση Τυφλών Σημείων) με Rear Cross Path Detection (Ανίχνευση Πίσω Διασταυρούμενης Διαδρομής), για να παρακολουθεί τα τυφλά σημεία να σας ειδοποιεί και να αποτρέπει ενεργά την σύγκρουση. Επιπλέον, το Forward Collision Warning + (Προειδοποίηση Μετωπικής Σύγκρουσης +) προειδοποιεί τον οδηγό μέσω οπτικών και ηχητικών προειδοποιήσεων όταν πλησιάζει υπερβολικά γρήγορα σε ένα εμπόδιο ή άλλο όχημα.

Προσαρμοζόμενο Cruise Control

Προσαρμοζόμενο Cruise Control

Ρυθμίστε την ταχύτητα του Gladiator σας και διατηρήστε την συνεχώς. Το Intelligent Cruise Control έχει την ικανότητα να ανιχνεύει ένα προπορευόμενο όχημα και να προσαρμόζει την ταχύτητά του, χωρίς οποιαδήποτε παρέμβαση του οδηγού.