Γνήσιο Jeep®.

Το Gladiator συνδυάζει τη δύναμη ενός Jeep® με την ευελιξία ενός pick-up

gladiator_technology_engine_01
264 HP 3.0 V6 MULTIJET  EURO 6D-FINAL

264 HP 3.0 V6 Multijet Euro 6d-Final

Ο 3.0L V6 turbodiesel κινητήρας είναι ικανός να αποδώσει έως και 264 HP και 600 Nm ροπής. Είναι Euro 6D-Final και εγγυάται απόδοση, ισχύ και ευελιξία. Διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό το Engine Stop-Start (ESS) και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων που λειτουργεί με το σύστημα 4x4 Command-Trac στις αργές σχέσεις.

Αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων

Ο κινητήρας του Gladiator λειτουργεί τέλεια με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, το οποίο εγγυάται απόδοση, μειωμένους χρόνους αλλαγής και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Το υπερσύγχρονο λογισμικό προσαρμόζει την λειτουργία του στη στιγμή, με βάση τις συνθήκες και το στιλ οδήγησης, που σημαίνει ότι το Gladiator μπορεί πάντα να κινείται ομαλά, εκμεταλλευόμενο πλήρως τη μέγιστη ροπή του κινητήρα του.

Τέλειο εκτός δρόμου

Οι θρυλικές ικανότητες ενός 4x4 Jeep® παρέχονται από το εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Command-Trac, το οποίο διαθέτει εφεδρικό κιβώτιο αργών σχέσεων, τρίτης γενιάς άξονες Dana 44, ποδιές προστασίας κάτω από το αμάξωμα, πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Trac-Lok και ελαστικά εκτός δρόμου. Το νέο Jeep® pick-up διαθέτει επίσης απίστευτες γωνίες Γωνίες Προσέγγισης/Διαφυγής/Αναρρίχησης, ράμπας.

gladiator_technology_details_02

TRAIL RATED®

Κάθε Gladiator διαθέτει σήμανσηTrail Rated® και για να κερδίσει αυτό το σήμα, ένα όχημα πρέπει να περάσει μια σειρά δοκιμών στο δυσκολότερο έδαφος, αποδεικνύοντας την ικανότητά του να αντέχει σε ακραίες συνθήκες και να προσφέρει απίστευτη ικανότητα κίνησης εκτός δρόμου.

Ικανότητα ρυμούλκησης

Το Gladiator ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή του ικανότητα ρυμούλκησης: Έως και 2.722 kg.

gladiator_technology_end_01
gladiator_technology_engine
3.0 V6 MULTIVJET 264 CV EURO 60-FINAL
2722