Ενσωματωμένη κάμερα Off-Road

Το Gladiator μπορεί να επιτύχει κορυφαίες off road επιδόσεις που δεν είδατε ποτέ, χάρη στις τεχνολογίες που σας συνοδεύουν σε κάθε διαδρομή. Η εμπρός κάμερα προβάλει στην υψηλής ευκρίνειας οθόνη κάθε λεπτομέρεια του δρόμου όπου οδηγείτε, καθιστώντας ευκολότερο να έχετε μια πλήρη είκονα και να αποφύγετε οποιουδήποτε τύπου παγίδες ή εμπόδια. Είναι επίσης εξοπλισμένη με λειτουργία αυτοκαθαρισμού για να διασφαλίζει τη μέγιστη ορατότητα οποιαδήποτε στιγμή. Χρήσιμη σε καθημερινούς δρόμους, απαραίτητη στην εκτός δρόμου κίνηση.

gladiator_technology_main
WIRELESS ALPINE SPEAKER

Ασύρματο ηχείο Alpine

Το Gladiator είναι εξοπλισμένο με το ασύρματο ηχείο Alpine πίσω από το πίσω κάθισμα, το οποίο μπορείτε εύκολα να πάρετε μαζί σας όταν βγείτε από το αυτοκίνητο. Η σχεδίασή του ταιριάζει με τη χαρακτηριστική εμφάνιση της Jeep®. Το αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη ηχείο φορτίζεται εν κινήσει. Μπορεί ακόμα και να βυθιστεί σε νερό βάθους έως 90 cm για 30 λεπτά. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως powerbank για να φορτίσετε εξωτερικές συσκευές και να το συνδέσετε με άλλα ασύρματα ηχεία Alpine για έναν πραγματικό στερεοφωνικό ήχο.

ULTIMATE IN-CAR TECHNOLOGY

Απόλυτη τεχνολογία μέσα στο αυτοκίνητο

Το Gladiator σάς προσφέρει την τελευταία τεχνολογία για να σας παρέχει την μέγιστη οδηγική εμπειρία. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων TFT 7 ιντσών με προσαρμόσιμη λειτουργία, προβάλει όλες τις ενδείξεις για το αυτοκίνητο και κίνησή του, ενώ το Infotainment Uconnect™ 4ης γενιάς σας παρέχει τις Υπηρεσίες Uconnect™* που είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Jeep®* app. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε πλήρως το ταξίδι σας χωρίς να αποσπάται ποτέ η προσοχή σας.
*διαθέσιμο από τον Ιούνιο 2021

*Από τέλη Μαρτίου 2022 το «My Uconnect™» app γίνεται «Jeep®»

Η επόμενη γενιά στον ήχο

Επιλέξτε τη σωστή μουσική για κάθε περιπέτεια. Στον προαιρετικό εξοπλισμό, ανήκει το ηχοσύστημα Alpine Premium με 9 ηχεία με ένα πίσω subwoofer και ενισχυτή 552W 12 καναλιών. Το αποτέλεσμα είναι ένας αρμονικός ήχος που πλημμυρίζει τον χώρο των επιβατών.

gladiator_technology_details_01

Σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και Σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί

Η ευκολία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του Gladiator. Τα συστήματα εισόδου χωρίς κλειδί και εκκίνησης χωρίς κλειδί, σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε το κεντρικό κλείδωμα και την εκκίνηση του κινητήρα χωρίς να αφαιρέσετε τα κλειδιά από την τσέπη σας.