Οδηγήστε την εξέλιξη της Jeep®

Κάθε μέλλον γεννιέται από μια επανάσταση. H Jeep® επαναπροσδιόρισε την έννοια της κινητικότητας βελτιώνοντας κάθε πτυχή της: υπευθυνότητα, αποδοτικότητα και επιδόσεις. Στο νέο Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid, ισχύς και βιωσιμότητα, επιτέλους, συμβαδίζουν.

Οδηγική άνεση

Απολαύστε μια αναβαθμισμένη εμπειρία οδήγησης, χάρη στην αυτόματη διαχείριση του ηλεκτροκινητήρα και του κινητήρα εσωτερικής καύσης που, τώρα, συνδυάζεται με νέο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Οι επιδόσεις παρέχονται με έναν δυναμικό και εύχρηστο τρόπο, με άνετες, ομαλές, αθόρυβες και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων. Η αστείρευτη απόδοση ροπής εγγυάται καλύτερη απόκριση και πιο γρήγορη επιτάχυνση, για ομαλότερη οδική συμπεριφορά τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον ανοιχτό δρόμο.

ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το νέο Jeep®Compass 4xe Plug-in Hybrid σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τρόπους οδήγησης: Hybrid που χρησιμοποιεί και τους δύο κινητήρες, Electric που χρησιμοποιεί μόνο τον ηλεκτρικό κινητήρα μειώνοντας τις εκπομπές CO2 στο μηδέν και E-Save που διατηρεί το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των αυτόνομων συστημάτων φόρτισης.

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΔΑΦΟΣ

Επιλέξτε έως και τέσσερις δυναμικές λειτουργίες οδήγησης για να έχετε την καλύτερη απόδοση σε κάθε περίπτωση. Εκτός από τις λειτουργίες Auto, Snow and Sand / Mud, το νέο Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid's Selec-Terrain® σύστημα πρόσφυσης ενσωματώνει μια νέα λειτουργία Sport που προσαρμόζει το τιμόνι, το γκάζι και το κιβώτιο ταχυτήτων παρέχοντας ένα πιο άμεσο και δυναμικό στυλ οδήγησης. Η καθημερινότητα μόλις έγινε ακόμη πιο διασκεδαστική.

Ησυχία... έρχεται το Compass.

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε ξανά την πόλη. Ισχύς 240 ΗΡ και επιτάχυνση 0-100 μέσα σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα: δηλαδή, ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να κατακτήσετε κάθε δρόμο. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε μόνο τον ηλεκτροκινητήρα, μπορείτε να διανύσετε αποστάσεις έως 50 km στηριζόμενοι αποκλειστικά στην μπαταρία, με μηδενικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις από άποψη εκπομπών ρύπων και μια απίστευτη αίσθηση εντελώς αθόρυβης οδήγησης.

Κινητήρας 1
Κινητήρας 2
Κινητήρας εσωτερικής καύσης
Τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1.3 Turbo
130 Cv
Ο τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1,3 L Turbo διατίθεται με δύο βαθμίδες ισχύος: 130 ΗΡ και 180 ΗΡ. Ισχυρές από μόνες τους, αλλά ιδανικές όταν συνδυαστούν.
Ηλεκτροκινητήρας
FCA e-Motor με ισχύ 60 ΗΡ
60 Cv
Η λειτουργία οδήγησης Electric προσφέρει μια εντελώς νέα οδηγική εμπειρία: μηδενικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις όσον αφορά τις εκπομπές CO2, αυτονομία έως 50 km και ένα ολοκαίνουριο στιλ κινητικότητας.
Κινητήρας εσωτερικής καύσης
Τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1.3 Turbo
180 Cv
Διαθέσιμος σε δύο βαθμίδες ισχύος, 130 ΗΡ και 180 ΗΡ, ο κινητήρας βενζίνης 1.3 L Turbo είναι σχεδιασμένος για να συνεργάζεται άψογα με τον ηλεκτροκινητήρα.
Ηλεκτροκινητήρας
FCA e-Motor με ισχύ 60 ΗΡ
60 Cv
Η λειτουργία οδήγησης Electric προσφέρει μια εντελώς νέα οδηγική εμπειρία: μηδενικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις όσον αφορά τις εκπομπές CO2, αυτονομία έως 50 km και ένα ολοκαίνουριο στιλ αθόρυβης κινητικότητας.
190CV
240CV
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Αρ. κυλίνδρων, κυβισμός
4 κύλινδροι
4 κύλινδροι
Μέγ. ισχύς (kW @ σ.α.λ.)
95.6 (130) @ 5.500/ 45 (60) @ 4.000
132.4 (180) @ 5.750 / 45 (60) @ 4.000
Μέγ. συνδυασμένη ισχύς (kW @ σ.α.λ.)
270 @ 1.850/250
270 @ 1.850/250
Σύστημα μετάδοσης
Κιβώτιο
Αυτόματο, 6 ταχύτητες
Αυτόματο, 6 ταχύτητες
Επιδόσεις
Επιτάχυνση 0-100 km/h (δευτ.)
7.9
7.3
Τελική ταχύτητα (km/h)
183
200
Καταναλώσεις
Κατανάλωση καυσίμου - κύκλος εντός πόλης (l/100 km)
2,0
2,1
Κατανάλωση καυσίμου - κύκλος εκτός πόλης (l/100 km)
46
45
Κατανάλωση καυσίμου - μικτός κύκλος (l/100 km)
46
45
Εκπομπές CO2 (g/km)
46
45
Πρότυπο εκπομπών
46
45

Ελευθερία επιλογής

Η μηχανική και οι τεχνικές που κρύβονται πίσω από το νέο Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid έχουν ένα και μόνο στόχο: να σας επιτρέπουν να επιλέγετε το πότε θέλετε να επιδεικνύει τις ικανότητες του. Στην πόλη ή off-road; Και στα δύο

Κατανάλωση καυσίμου Jeep Compass 4xe range (l / 100 km): 2.1 - 2.0; Εκπομπές CO2 (g / km): 49 - 44. Τιμές έγκρισης τύπου που καθορίζονται με βάση τη μέθοδο μέτρησης / συσχέτισης που αναφέρεται στον σταθμισμένο κύκλο NEDC, που ενημερώθηκε στις 20 Ιουνίου 2020. Οι τιμές που αναφέρονται είναι για συγκριτικούς σκοπούς.

FAQ

4xe technology

Τι είδους ηλεκτρικών/υβριδικών κινητήρων υπάρχουν;

1)ICE: Kινητήρας εσωτερικής καύσης, είναι ο παραδοσιακός κινητήρας θερμικής ενέργειας (βενζίνη, ντίζελ κ.λπ.) στον οποίο η καύση καυσίμου ενεργοποιείται μέσω ενός οξειδωτικού (συνήθως αέρα) μέσα σε ένα θάλαμο καύσης που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του κυκλώματος κίνησης του υγρού.

2) MHEV: Κινητήρα εσωτερικής καύσης σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα. Η μπαταρία φορτίζεται από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και από το φρενάρισμα με ανατροφοδότηση. Δεν επιτρέπει την οδήγηση σε ηλεκτρική λειτουργία.

3) HEV: Κινητήρα εσωτερικής καύσης σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα. Η μπαταρία φορτίζεται από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και από το φρενάρισμα με ανατροφοδότηση. Η απόδοση της μπαταρίας επιτρέπει σύντομες μετακινήσεις σε ηλεκτρική λειτουργία.

4) PLUG-IN HYBRID: Κινητήρα εσωτερικής καύσης σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα. Η μπαταρία φορτίζεται επίσης από μια εξωτερική πηγή (πρίζα φόρτισης) και από ανατροφοδοτική πέδηση. Η απόδοση μπαταρίας επιτρέπει μεγάλες διαδρομές σε ηλεκτρική λειτουργία.

5) BEV: Αποκλειστικά από ηλεκτρικό κινητήρα. Η οδήγηση είναι ηλεκτρική και η φόρτιση επιτυγχάνεται μόνο μέσω εξωτερικής πηγής και ανατροφοδοτική πέδηση.

6) REEV: Μικρή βενζινοκίνητη γεννήτρια για να επαναφορτίσει την μπαταρία και να επιτρέψει εκτεταμένη εμβέλεια όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή.

Γιατί να επιλέξω την Plug-In υβριδική επιλογή;

Το Plug-In Hybrid είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της χρήσης ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα. Επιπλέον, μέσα στον υβριδικό κόσμο, το Plug-In Hybrid εγγυάται τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ ηλεκτρικής εμβέλειας, χρόνου φόρτισης, οικονομίας καυσίμου και απόδοσης.

Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα ενός Plug-In υβριδικού οχήματος;

Τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα προσφέρουν πολλά από τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων, όπως χαμηλότερο κόστος λειτουργίας, αθόρυβες διαδρομές και μηδενικές εκπομπές στην περίπτωση της καθαρής ηλεκτρικής οδήγησης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ευελιξία μιας συμβατικής μηχανής καύσης για μεγαλύτερες διαδρομές χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτίζετε απαραίτητα την μπαταρία από εξωτερική πηγή. Ο συνδυασμός του κινητήρα καύσης και του ηλεκτρικού κινητήρα μπορεί επίσης να επιτρέψει στο όχημα να παρέχει υψηλότερο επίπεδο ροπής και απόδοσης σε σύγκριση με τους συμβατικούς κινητήρες μεγαλύτερης εμβέλειας. Το Jeep 4xe θα αποτελέσει μια προηγμένη λύση, η οποία θα αυξήσει την απόδοση και την οδηγική άνεση εξασφαλίζοντας μειώσεις στο λειτουργικό κόστος και χαμηλότερες εκπομπές από τα θερμικά οχήματα.

Τι είδους ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι το Jeep Renegade και το Compass 4xe;

Το Jeep Renegade και το Compass 4xe θα είναι Plug-In υβριδικά ηλεκτρικά 4x4 οχήματα, εξοπλισμένα με βενζινοκινητήρα, ο οποίος οδηγεί τους μπροστινούς τροχούς, και έναν ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος οδηγεί τους πίσω τροχούς βελτιώνοντας την ικανότητα εκτός δρόμου. Οι δύο κινητήρες θα λειτουργήσουν μαζί, με αυτόματη διαχείριση από το όχημα. Ο ηλεκτρικός κινητήρας θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 11,4 kW που επαναφορτίζεται κατά τη διάρκεια της οδήγησης με φρενάρισμα ανατροφοδοτικής λειτουργίας και δυνατής εξωτερικής επαναφόρτισης μέσω του ηλεκτρικού δικτύου. Η μπαταρία επιτρέπει στο αυτοκίνητο να λειτουργεί ως ηλεκτροκίνητο όχημα έως και 50 χλμ όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, αν η μπαταρία προσεγγίσει το τέλος της φόρτισης, ο βενζινοκινητήρας παρεμβαίνει αυτόματα για να τον επαναφορτίσει κατά την οδήγηση, για να διασφαλίσει μια σταθερή διαθεσιμότητα του δίσκου 4xe.

Ποια τεχνολογία προσφέρεται στα νέα μοντέλα Jeep Renegade και Compass 4xe σε σχέση με τα παραδοσιακά μοντέλα της σειράς;

Τα μοντέλα Jeep 4xe επιτρέπουν την οδήγηση σε διάφορες λειτουργίες: Ηλεκτρική, Υβριδική καθώς και λειτουργία e-Save, που διατηρεί το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Νέα ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα, όπως eco-coaching, η ανατροφοδοτική πέδηση και το σύστημα προετοιμασίας της καμπίνας (το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω κινητού τηλεφώνου ή του συγκεκριμένου χρονοδιακόπτη στην οθόνη ψυχαγωγίας του οχήματος).
Επιπλέον, τα μοντέλα 4xe θα είναι εξοπλισμένα με ειδικά χαρακτηριστικά, όπως ειδικό εξάρτημα οργάνων, ειδικό τμήμα στην οθόνη ψυχαγωγίας 8,4 ιντσών και νέα λειτουργία Selec-Terrain: Sport, η οποία βελτιώνει την απόδοση του οχήματος αυξάνοντας την απόδοση του γκαζιού και βελτιώνοντας το σύστημα απόκρισης.

Θα έχουν το νέο Jeep Renegade και το Compass 4xe πιστοποιητικό Trail Rated;

Ναι, τα νέα μοντέλα Jeep 4xe θα είναι τα πιο ικανά 4x4 Plug-In υβριδικά Jeep SUV στην αγορά. Η ηλεκτροκίνηση θα βελτιώσει περισσότερο την ικανότητα τους, χάρη στην αυξημένη ροπή που εξασφαλίζει ο ηλεκτροκινητήρας και την ικανότητα να το προσαρμόζει με ακρίβεια στα αρχικά στάδια και κατά την οδήγηση στα πιο απαιτητικά μονοπάτια εκτός δρόμου.

Ποια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς Jeep 4xe σχετικά με την συνδεσιμότητα;

Τα νέα μοντέλα Jeep 4xe θα προσφέρουν κορυφαία συστήματα συνδεσιμότητας. Το Jeep Renegade και το Compass 4xe για παράδειγμα θα διαθέτουν UConnect Services * ως βασική επιλογή προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες που σχετίζονται με την ασφάλεια και την άνεση. Το σύστημα Uconnect θα επιτρέψει στους πελάτες του Jeep 4xe να ενημερώνονται πάντα για την κατάσταση του αυτοκινήτου τους μέσω μιας αποκλειστικής εφαρμογής My Uconnect smartphone *. Σε αυτήν την εφαρμογή, οι πελάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ελέγχουν και να παρακολουθούν τη φόρτιση του Jeep 4xe, καθώς και να εντοπίζουν τους σταθμούς φόρτισης και να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία εσωτερικού.
* Ορισμένες υπηρεσίες My Uconnect 4Xe θα είναι ενεργές από τον Ιούνιο του 2020. Για το χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας My Uconnect 4xe, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Jeep.

Θα επηρεαστεί ο όγκος του του οχήματος από το νέο σύστημα 4xe;

Όχι, θα παραμείνει ο ίδιος όπως ακριβώς και τα θερμικά μοντέλα Jeep Renegade και Compass.

Recharge Q&A

Πόση ώρα χρειάζεται για να επαναφορτιστεί η μπαταρία;

Η χρονική περίοδος θα είναι μεταξύ 1,6 ωρών, όταν χρησιμοποιείτε έναν γρήγορο φορτιστή (Wallbox υψηλής τάσης ή δημόσιο σταθμό φόρτισης), σε περίπου 3 ώρες όταν χρησιμοποιείτε οικιακό φις στο μέγιστο επίπεδο ισχύος φόρτισης.

Θα υπάρχει στο σύστημα επιλογή γρήγορης φόρτισης;

Το σύστημα επιτρέπει γρήγορη επαναφόρτιση μέχρι και 7,2kW.

Πως ρυθμίζεται η επαναφόρτιση;

Μέσω του συστήματος Infotainment του οχήματος ή μέσω της εφαρμογής My Uconnect με πρόσβαση μέσω smartphone. Κατά τη διάρκεια της μεμονωμένης φόρτισης στο σπίτι, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε τον προτιμώμενο χρόνο φόρτισης (για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας) και να επιλέξτε το επίπεδο ισχύος του προγράμματος χρέωσης μέσω μιας ειδικής ενότητας στο σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας.

Τι θα συμβεί αν η μπαταρία τελειώσει όταν βρίσκομαι στο δρόμο;

Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Το σύστημα θα σχεδιαστεί έτσι ώστε να εγγυάται ένα ελάχιστο επίπεδο φόρτισης για να εξασφαλίσει απόδοση 4x4.

Τι θα συμβεί αν ο οδηγός ξεχάσει να επαναφορτίσει την μπαταρία;

Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα επιτρέψει τη χρήση του οχήματος κατά την επαναφόρτιση της μπαταρίας. Με αυτόν τον τρόπο, η απόδοση 4x4 θα εξασφαλίζεται πάντα.

Επηρεάζει η εξωτερική θερμοκρασία τη μπαταρία του οχήματος;

Οι μπαταρίες έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σωστά σε όλες τις μέσες θερμοκρασίες του έτους. Η αυτονομία μπορεί να μειωθεί ανάλογα με την έκθεση του αυτοκινήτου σε πολύ θερμές θερμοκρασίες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς η ενέργεια χρησιμοποιείται για την ψύξη των μπαταριών. Αντίστοιχα, στην περίπτωση πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, η αυτονομία θα μειωθεί επειδή η ενέργεια θα χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση των μπαταριών. Οι μπαταρίες μπορούν να εκτεθούν σε θερμοκρασίες έως -40 ° C.

Πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να επαναφορτιστεί το αμάξι;

Το όχημα μπορεί να φορτιστεί κατά τη διάρκεια της οδήγησς ή συνδέοντάς το σε εξωτερική πρίζα.

Πως φορτίζεται η μπαταρία στο Jeep Renegade και στο Compass 4xe κατά τη διάρκεια της οδήγησης;

Και τα δύο οχήματα φορτίζουν τη μπαταρία μέσω:
1 - Ανατροφοδοτική πέδηση: τα ηλεκτρικά οχήματα θα χρησιμοποιούν ανατροφοδοτική πέδηση, η οποία θα μετατρέπει την κινητική ενέργεια του οχήματος σε ηλεκτρική ενέργεια και θα το χρησιμοποιεί για τη φόρτιση της μπαταρίας, αντί να το σπαταλάει ως θερμική ενέργεια όπως συμβαίνει με τα συμβατικά φρένα ICE.
Οι ηλεκτροκινητήρες θα καταναλώνουν ενέργεια για να παρέχουν κίνηση. Όταν η κίνηση αυτή δεν είναι πλέον απαραίτητη (για παράδειγμα στην κατάσταση επιβράδυνσης), η δύναμη πέδησης θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιστρέψει τη δράση του κινητήρα και να παράγει ηλεκτρική ενέργεια. Η διαδικασία είναι γνωστή ως φρενάρισμα με ανάκτηση ενέργειας και η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να αποσταλεί στην μπαταρία. Στις σωστές συνθήκες η αυτονομία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορεί να επεκταθεί κατά περισσότερο από 10% χάρη στη συλλογή ανανεωμένου ηλεκτρισμού.

2-E-Save mode οδήγησης: ρυθμίζοντας αυτή τη λειτουργία στον Hybrid Selector στο Jeep Renegade και στο Compass 4xe, το σύστημα 4xe θα κρατήσει την μπαταρία σε καθορισμένο επίπεδο φόρτισης ή μπορεί να επαναφορτίσει την μπαταρία μέχρι ένα προκαθορισμένο όριο

Πώς φορτίζεται η μπαταρία του Jeep Renegade και του Compass 4xe μέσω εξωετρική πρίζας;

Κάθε Jeep Renegade και Compass 4xe θα είναι εξοπλισμένο με ένα καλώδιο οικιακής φόρτισης (που ονομάζεται Λειτουργία 2) το οποίο θα συνδεθεί στην υποδοχή Τύπου 2 του οχήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να φορτίσετε ένα Renegade Jeep ή ένα Compass 4xe από ένα γκαράζ στο σπίτι ή μπροστά από το σπίτι σας, εάν υπάρχει μια εξωτερική πρίζα. Ένας ενσωματωμένος φορτιστής μετατρέπει εναλλασσόμενο ρεύμα σε συνεχές ρεύμα για φόρτιση. Μέσω της διασύνδεσης ψυχαγωγίας Uconnect * 8.4 "NAV ή μέσω της κατάλληλης εφαρμογής My Uconnect * που θα μπορείτε να κάνετε λήψη στο smartphone σας, θα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε το χρόνο επαναφόρτισης και το μέγιστο όριο ρεύματος που θα χρειαστείτε για να απορροφήσετε από το δικό σας οικιακού συστήματος.
Για ταχύτερη φόρτιση, θα έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε έναν εγχώριο πίνακα τοίχου, που ονομάζεται Wallbox, ο οποίος φορτίζει το όχημα γρηγορότερα από μια συμβατική πρίζα. Το Wallbox μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα (δεν απαιτείται επαγγελματίας ηλεκτρολόγος) και πρέπει απλώς να το συνδέσετε στο οικιακό βύσμα.
* Ορισμένες υπηρεσίες My Uconnect 4Xe θα είναι ενεργές από τον Ιούνιο του 2020. Για το χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας My Uconnect 4xe, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Jeep.

Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ;

• Standard: Καλώδιο οικιακής φόρτισης. Όλα τα οχήματα 4xe Jeep είναι ήδη εξοπλισμένα με ένα τυπικό οικιακό καλώδιο φόρτισης το οποίο μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα.
• Προαιρετικά: Καλώδιο φόρτισης υψηλής ταχύτητας. Καλώδιο φόρτισης τύπου 3 που σας επιτρέπει να φορτίζετε το όχημα 4xe από μια δημόσια στήλη φόρτισης.
• Προαιρετικά, περιλαμβάνεται ήδη στο πακέτο "e-Features" της 4xe First Edition: έξυπνη οικιακή φόρτιση (wallbox) με εναλλασσόμενο ρεύμα και δημόσιο καλώδιο επαναφόρτισης (λειτουργία 3), για ακόμα πιο γρήγορη επαναφόρτιση

Πρέπει να αλλάξω το ηλεκτρικό σύστημα στο σπίτι μου;

Το Jeep Renegade και το Compass 4xe First Edition θα προσφέρονται με ένα καλώδιο φόρτισης που μπορεί να συνδεθεί απευθείας στις πρίζες του σπιτιού σας. Δε χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στο ηλεκτρικό σύστημα. Για ταχύτερες και πιο άνετες λύσεις φόρτισης, οι πελάτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο για να προστεθεί ένα ξεχωριστό κύκλωμα φόρτισης στο οικιακό σύστημα και να εγκαταστήσετε μια ειδική πρίζα φόρτισης ή το Wallbox για τη φόρτιση των οχημάτων 4xe.

Τι σημαίνει kWh;

kWh σημαίνει κιλοβατώρα, ένα μέτρο της ποσότητας ενέργειας που μπορεί να αποθηκευτεί σε μια μπαταρία. Για ένα αυτοκίνητο, μια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα ή περισσότερες kWh θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία ή / και καλύτερη απόδοση. Για δεδομένη χωρητικότητα, η πραγματική αυτονομία ποικίλλει ανάλογα με το στυλ οδήγησης και τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Μπορούν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να φορτιστούν ενώ βρέχει;

Η ασφάλεια της διαδικασίας φόρτισης με κανονική χρήση είναι πλήρης, ακόμη και στη βροχή. Δεν υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.