ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε ένα νέο concept αυτοκινήτου που οδηγεί την εμπειρία σας Jeep® σε αχαρτογράφητα επίπεδα. Με το νέο Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid μπορείτε να βασιστείτε σε απαράμιλλο στυλ με φινίρισμα υψηλής ποιότητας από δέρμα*, λεπτομέρειες από αληθινό ξύλο* και πρωτοφανή άνεση χάρη στον κλιματισμό 4 ζωνών* και τα ρυθμιζόμενα καθίσματα 16 θέσεων*. Επιπλέον, ανακαλύψτε τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες αυτοκινήτου, όπως ο ψηφιακός καθρέφτης οπισθοπορείας* και η οθόνη συνοδηγού 10 ιντσών*.

*Χαρακτηριστικά διαθέσιμα σε επιλεγμένες εκδόσεις.

ROOM

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΣ

Αφεθείτε σε ένα καθημερινό ταξίδι πολυτελείας με το νέο σας Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid. Το premium δερμάτινο φινίρισμα* και οι λεπτομέρειες από αληθινό ξύλο* δημιουργούν έναν εκλεπτυσμένο και εξαιρετικό χώρο επιβατών. Ο κλιματισμός 4 ζωνών* προσφέρει σε εσάς και στους συνεπιβάτες τη μέγιστη ελευθερία επιλογής, ενώ το θερμαινόμενο τιμόνι* με λειτουργία μνήμης και τα ρυθμιζόμενα καθίσματα* των έως 16 θέσεων σας χαρίζουν τη μέγιστη άνεση. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έως και 5 χρώματα για να προσαρμόσετε τον εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό της καμπίνας.*

*Χαρακτηριστικά διαθέσιμα σε επιλεγμένες εκδόσεις.

SPACE BOX

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν σας καλεί η περιπέτεια, δεν βάζετε όρια. Το νέο Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid σας χαρίζει επιπλέον χωρητικότητα 60 λίτρων για να μεταφέρετε τα θέλω σας παντού.

Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: Εκπομπές CO2 (σταθμισμένος, συνδυασμένος κύκλος) (g/km): 68-60. Κατανάλωση καυσίμου (σταθμισμένη, μικτή) (l/100 km): 2,9-2,6; Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (σταθμισμένη ECAC, συνδυασμένη) (kWh/100 km): 30,3-32,7.Οι τιμές έγκρισης τύπου καθορίστηκαν με βάση τον σταθμισμένο κύκλο WLTP, ο οποίος ενημερώθηκε στις 17 Μαΐου 2022. Οι τιμές που εμφανίζονται προορίζονται για συγκριτικούς σκοπούς.