ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ JEEP®

Μπείτε σε μια νέα διάσταση της τεχνολογίας Jeep®. Το νέο Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid διαθέτει καινοτόμα συστήματα που εγγυώνται την καλύτερη εμπειρία συνδεσιμότητας πίσω από το τιμόνι, την ευκολότερη διαχείριση των πληροφοριών οδήγησης και την πιο προηγμένη τεχνολογία σχεδιασμένη για τη διασκέδασή σας.

LASTEST FRONTIER

ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT UCONNECT™ 10.1’’

Το νέο Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid είναι ένα όχημα που ανεβάζει την οδηγική σας εμπειρία σε άλλο επίπεδο με την προηγμένη τεχνολογία του. Το ραδιόφωνο Uconnect™ 10,1'' με την οθόνη αφής και το σύστημα πλοήγησης, σας προσφέρει όλη την επικοινωνία με τον κόσμο 4xe. Η οθόνη διαθέτει ανάλυση Ultra HD, ο επεξεργαστής είναι έως και 5 φορές πιο γρήγορος και όλες οι εντολές είναι εύκολα προσβάσιμες χάρη σε μια πιο διαισθητική εμφάνιση περιεχομένου και μια πιο γρήγορη ανταπόκριση αφής. Είναι επίσης δυνατή η προσαρμογή του scroll bar αφού μπορείτε να μεταφέρετε εφαρμογές στα αγαπημένα και να αλλάξετε εύκολα οθόνες. Το σύστημα Uconnect™ συνδέεται αμέσως με το Apple CarPlay και το Android ™ Auto, ώστε να είναι πιο εύκολο να παραμείνετε συνδεδεμένοι χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας από την οδήγηση.

INFOTAINMENT
OFF ROAD

ΣΕΛΙΔΕΣ OFF-ROAD

Ρυθμίστε όλες τις πληροφορίες από τις περιπέτειές σας και τα ταξίδια σας εκτός δρόμου, όπως μια προεπισκόπηση των χαρτών σας με σημεία πλοήγησης, παραμέτρους εκτός δρόμου, θέση αυτοκινήτου, υψηλότερα και χαμηλότερα υψόμετρα, παραμέτρους χρόνου και πολλά άλλα.*​

*Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη στην εφαρμογή Jeep® για κινητά

ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ​

Χάρη στην ολοκαίνουργια τεχνολογία, το ενσωματωμένο σύστημα του υβριδικού σας Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid μπορεί να ενημερώνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να πάτε στο επίσημο δίκτυο Jeep. Αυτό είναι δυνατό χάρη στο σύστημα Over the air και την πάντα ενεργή σύνδεση 4G, που σας επιτρέπει να βασίζεστε σε διαρκώς ενημερωμένους χάρτες και περιεχόμενο.

AIR AUTOMATIC

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ UCONNECT™ 

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Jeep®, μπορείτε να επικοινωνείτε εξ αποστάσεως με το αυτοκίνητό σας, να παρακολουθείτε τις παραμέτρους οδήγησης, να λαμβάνετε σημαντικά δεδομένα του οχήματος και να χρησιμοποιείτε τα συστήματα υποβοήθησης ανά πάσα στιγμή, απευθείας από το smartphone σας.

ΝΕΑ ΟΘΟΝΗ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝ 10.25’’

Η νέα αυτή οθόνη του πίνακα οργάνων διαθέτει ένα πλήρως προσαρμόσιμο περιβάλλον που σας δείχνει όλες τις παραμέτρους οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης της μπαταρίας, της φόρτισής της και των επιπέδων αυτονομίας. Ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων Full HD με έγχρωμη οθόνη διατίθεται σε μορφή 10,25'' με ενεργή περιοχή 244 mm x 91 mm. Μπορείτε να επιλέξετε έως και 12 διαφορετικές διαμορφώσεις που σας επιτρέπουν να οργανώσετε και να προσαρμόσετε τα περιεχόμενα.

DISPLAY 10.25"
HEADS UP

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Χάρη στο σύστημα infotainment Uconnect™, η νέα οθόνη heads-up 10 ιντσών θα σας δείχνει βασικές πληροφορίες απευθείας στο παρμπρίζ, ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο.

ΟΘΟΝΗ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ 10’’

Η διαδραστική οθόνη 10'' εγγυάται επαναστατική ψυχαγωγία και χειρισμούς «συγκυβερνήτη» για τον μπροστινό επιβάτη, ο οποίος θα μπορεί να αναζητά και να παρέχει προορισμούς στον οδηγό, να συνδέσει τα ασύρματα ακουστικά του και να απολαμβάνει όλη την ψυχαγωγία που χρειάζεται.

DISPLAY PASSENGER

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ MCINTOSH®

Για πρώτη φορά, το απόλυτο σύστημα, που δημιουργήθηκε από τη διάσημη μάρκα πολυτελούς οικιακού ήχου McIntosh® βρίσκεται σε ένα SUV. Απολαύστε το τέλειο soundtrack των ταξιδιών σας στο αυτοκίνητό σας με ενισχυτή 17 καναλιών που εγγυάται ισχύ έως και 950 W και 19 ειδικά σχεδιασμένα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer 10 ιντσών.

AUDIO SYSTEM
Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: Εκπομπές CO2 (σταθμισμένος, συνδυασμένος κύκλος) (g/km): 68-60. Κατανάλωση καυσίμου (σταθμισμένη, μικτή) (l/100 km): 2,9-2,6; Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (σταθμισμένη ECAC, συνδυασμένη) (kWh/100 km): 30,3-32,7.Οι τιμές έγκρισης τύπου καθορίστηκαν με βάση τον σταθμισμένο κύκλο WLTP, ο οποίος ενημερώθηκε στις 17 Μαΐου 2022. Οι τιμές που εμφανίζονται προορίζονται για συγκριτικούς σκοπούς.