ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Το εξωτερικό του νέου Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid είναι η απόλυτη έκφραση του στυλ και του μεγαλείου της μάρκας Jeep®. Διατίθεται σε έως και 7 διαφορετικά χρώματα που ενισχύουν τις μπλε πινελιές του κόσμου 4xe. Έρχεται επίσης με μαύρη οροφή στις εκδόσεις Trailhawk και Summit Reserve.

GREAT STYLE

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΤΥΛ

Τόσο η κομψότητα όσο και η προσωπικότητα του νέου Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid είναι εμφανείς σε κάθε λεπτομέρεια. Η νέα σχεδίαση τιμά τα χαρακτηριστικά της Jeep®. Η εμβληματική μάσκα με τους επτά δακτυλίους που τονίζει τις σμιλεμένες, δυναμικές γραμμές και συνδυάζεται άψογα με άλλες στυλιστικές επιλογές, όπως η πανοραμική οροφή.

CHROME ACCENTS

ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Το χρωμιωμένο περίγραμμα του παραθύρου ξεκινά από τη βάση του πλαϊνού καθρέφτη και συνεχίζει προς το πίσω μέρος πριν κατέβει για να δημιουργήσει μια νέα χαρακτηριστική μορφή του σχεδιασμού της Jeep που που υπάρχει ήδη σε αυτοκίνητα όπως το αυθεντικό Wagoneer από το 1962.

DETAILS

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 4XE

Το νέο Jeep® Grand Cherokee κάνει το ντεμπούτο του στον κόσμο των 4xe και κληρονομεί όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους: το προφίλ του λογότυπου Jeep® στο εμπρός μέρος και στο πορτ παγκάζ, το όνομα Grand Cherokee στις πόρτες και το λογότυπο 4xe στο πίσω μέρος χαρακτηρίζονται από το μπλε φόντο σήμα-κατατεθέν του Plug-In Hybrid κινητήρα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΖΑΝΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Εκφράστε το στυλ σας με τη μεγάλη γκάμα ζαντών αλουμινίου που διατίθενται με αποκλειστικό γεωμετρικό σχεδιασμό.

Jantes 20’’ en aluminium peint Jantes 20‘’ en alliage entièrement poli Jantes 21’’ en alliage poli Jantes 18’’ en alliage poli avec pneus M+S

LED ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ

Στο ολοκαίνουργιο Jeep Grand Cherokee, η χαρακτηριστική μάσκα έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι πιο φαρδιά με μεγαλύτερα ανοίγματα και η κομψή διακόσμηση συμπληρώνεται από τον προηγμένο φωτισμό. Η ασημί επένδυση εκτείνεται κάτω από τους εξαιρετικά λεπτούς προβολείς full-LED, δίνοντας έμφαση στο πλάτος του οχήματος.

Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: Εκπομπές CO2 (σταθμισμένος, συνδυασμένος κύκλος) (g/km): 68-60. Κατανάλωση καυσίμου (σταθμισμένη, μικτή) (l/100 km): 2,9-2,6; Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (σταθμισμένη ECAC, συνδυασμένη) (kWh/100 km): 30,3-32,7.Οι τιμές έγκρισης τύπου καθορίστηκαν με βάση τον σταθμισμένο κύκλο WLTP, ο οποίος ενημερώθηκε στις 17 Μαΐου 2022. Οι τιμές που εμφανίζονται προορίζονται για συγκριτικούς σκοπούς