ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με περισσότερα από 110 συστήματα ασφαλείας, το νέο Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid διασφαλίζει την ασφάλειά σας στο δρόμο. Είναι η θεμελιώδης αρχή της Jeep® που δίνει σε κάθε οδηγό την ασφάλεια και την ελευθερία να εξερευνήσει, βιώνοντας πλήρως την δική του περιπέτεια. Για το λόγο αυτό, χάρη στα απόλυτα τεχνολογικά συστήματα, το Grand Cherokee εγγυάται αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2*.

*Δυνατότητες διαθέσιμες μόνο σε επιλεγμένες εκδόσεις

BE CONFIDENT
OFF ROAD

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Ένας σύγχρονος συνδυασμός ασφάλειας και τεχνολογίας οδήγησε στην δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 που έχετε στη διάθεσή σας στο ολοκαίνουργιο Jeep Grand Cherokee. Οραματιζόμαστε το δρόμο, βλέπουμε τα εξωτερικά εμπόδια και οδηγούμε με μεγαλύτερη ηρεμία.

NIGHT VISION ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ*

Για να σας βοηθήσει κατά τη νυχτερινή οδήγηση, το Jeep® Grand Cherokee είναι εξοπλισμένο με καινοτόμους μπροστινούς αισθητήρες που αναγνωρίζουν πεζούς και ζώα. Στον πίνακα οδήγησης εμφανίζεται μια εικόνα, η οποία σας προειδοποιεί για οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο. Επιπλέον, το νέο Jeep® Grand Cherokee είναι εξοπλισμένο με πανοραμική κάμερα 360°, ψηφιακό πίσω καθρέφτη με ενσωματωμένη κάμερα και off-road κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός.

* Δυνατότητες διαθέσιμες μόνο σε επιλεγμένες εκδόσεις

NIGHT VISION
Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: Εκπομπές CO2 (σταθμισμένος, συνδυασμένος κύκλος) (g/km): 68-60. Κατανάλωση καυσίμου (σταθμισμένη, μικτή) (l/100 km): 2,9-2,6; Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (σταθμισμένη ECAC, συνδυασμένη) (kWh/100 km): 30,3-32,7.Οι τιμές έγκρισης τύπου καθορίστηκαν με βάση τον σταθμισμένο κύκλο WLTP, ο οποίος ενημερώθηκε στις 17 Μαΐου 2022. Οι τιμές που εμφανίζονται προορίζονται για συγκριτικούς σκοπούς.