ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ JEEP®

Το Jeep® Renegade με κινητήρα e-Hybrid βασίζεται σε ένα τεχνολογικό οικοσύστημα το οποίο διαθέτει τεχνολογίες που επιδρούν στην κινητικότητα του αυτοκινήτου για να δημιουργήσουν μια προηγμένη υβριδική εμπειρία.

* Η ικανότητα λειτουργίας εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης τηςμπαταρίας και τις συνθήκες οδήγησης.

ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT UCONNECT™ 8.4" HD

Το νέο Jeep® Renegade e-Hybrid διαθέτει το προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect, με οθόνη αφής HD έως και 8,4". Το σύστημα έχει ανασχεδιαστεί με την προσθήκη των “Hybrid Pages”, μιας ειδικής εφαρμογής που διατηρεί υπό έλεγχο όλες τις παραμέτρους που σχετίζονται με τα υβριδικά οχήματα. Το σύστημα Uconnect ενσωματώνει χειριστήρια φωνής και τιμονιού παράλληλα με λειτουργίες οθόνης αφής. Επιπλέον, εγγυάται μια απρόσκοπτη σύνδεση smartphone για χρήση του κινητού χωρίς να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ 7”

Ο πίνακας οργάνων έχει ανασχεδιασμένα γραφικά για να ενσωματώσει όλες τις βασικές πληροφορίες για τη διαχείριση και την παρακολούθηση της τεχνολογίας eHybrid. Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, όπως η κατάσταση της μπαταρίας και του κινητήρα – θερμικού και ηλεκτρικού - καθώς και τα επίπεδα ισχύος και φόρτισης, μαζί με όλες τις παραμέτρους που σχετίζονται με τα συστήματα οδήγησης και ασφάλειας είναι άμεσα διαθέσιμα στην κεντρική, έως και 7 ιντσών, ψηφιακή οθόνη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ UCONNECTTM

Συνδεθείτε εξ αποστάσεως με το αυτοκίνητό σας μέσω της εφαρμογής Jeep®* app για παρακολούθηση λειτουργικών παραμέτρων, συλλογή σημαντικών δεδομένων και χρήση συστημάτων υποβοήθησης ανά πάσα στιγμή.

*Από τέλη Μαρτίου 2022 το «My Uconnect™» app γίνεται «Jeep®»

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μείνετε συνδεδεμένοι με ασφαλή τρόπο όταν οδηγείτε. Χάρη στις λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto™ που είναι ενσωματωμένες στο σύστημα Infotainment, μπορείτε να έχετε μαζί σας τις επαφές, τη μουσική και οτιδήποτε χρειάζεστε όπου κι αν πάτε.

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Ασφάλεια και διασκέδαση για μια νέα οδηγική εμπειρία. Κατεβάστε την εφαρμογή Jeep®* app τώρα στο App Store και στο Google Play.

*Από τέλη Μαρτίου 2022 το «My Uconnect™» app γίνεται «Jeep®»