ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ετοιμαστείτε για την οδήγηση της ζωής σας σε ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό με εντελώς νέα ατμόσφαιρα. Ο νέος σχεδιασμός καθισμάτων προσφέρει άνεση και ιδανική στήριξη, ενώ τα προαιρετικά θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ο μεγαλύτερος χώρος για τα πόδια στις πίσω θέσεις, τα premium μπράτσα, οι έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις και πολλά ακόμα, κάνουν ξεχωριστό το κάθε ταξίδι.
- ΜΑΥΡΟ ΥΦΑΣΜΑ

Τα καθίσματα μπάκετ σε μαύρο ύφασμα είναι στάνταρ στο Wrangler Sport.

- HERITAGE ΚΑΦΕ ΥΦΑΣΜΑ

Τα καθίσματα μπάκετ Heritage σε ταμπά ύφασμα είναι στάνταρ στο Wrangler Sport και σας στηρίζουν με άνεση.

- ΜΑΥΡΟ ΥΦΑΣΜΑ

Τα μαύρα υφασμάτινα καθίσματα μπάκετ με χαμηλή πλάτη και το λογότυπο "Sahara" είναι στάνταρ στο Wrangler Sahara και σας στηρίζουν με άνεση.

- HERITAGE ΚΑΦΕ ΥΦΑΣΜΑ

Τα ταμπά υφασμάτινα καθίσματα μπάκετ Heritage με χαμηλή πλάτη και το λογότυπο "Sahara" είναι στάνταρ στο Wrangler Sahara και σας στηρίζουν με άνεση.

- ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑ

Τα μαύρα καθίσματα μπάκετ με δερμάτινη επένδυση, τονισμένες ραφές και το λογότυπο "Sahara" είναι διαθέσιμα στο Wrangler Sahara και δίνουν μια νότα πολυτέλειας στις περιηγήσεις σας.

- ΚΑΦΕ ΔΕΡΜΑ HERITAGE

Τα ταμπά καθίσματα μπάκετ Heritage με δερμάτινη επένδυση, τονισμένες ραφές και το λογότυπο "Sahara" είναι διαθέσιμα στο Wrangler Sahara και δίνουν μια νότα πολυτέλειας στις περιηγήσεις σας.

- ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑ MCKINLEY

Τα μαύρα καθίσματα μπάκετ McKinley με δερμάτινη επένδυση, τονισμένες ραφές και το λογότυπο "Jeep" είναι διαθέσιμα στο Wrangler Sahara με πακέτο εξοπλισμού Overland και δίνουν μια νότα πολυτέλειας στις περιηγήσεις σας.

- ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ HERITAGE TAN MCKINLEY

Τα καθίσματα μπάκετ Heritage Tan McKinley με δερμάτινη επένδυση, τονισμένες ραφές και το λογότυπο "Jeep" είναι διαθέσιμα στο Wrangler Sahara με πακέτο εξοπλισμού Overland και δίνουν μια νότα πολυτέλειας στις περιηγήσεις σας.

- ΜΑΥΡΟ ΥΦΑΣΜΑ PREMIUM

Τα μαύρα υφασμάτινα καθίσματα μπάκετ με κόκκινες ραφές και το λογότυπο "Rubicon" ανήκουν στο στάνταρ εξοπλισμό του Wrangler Rubicon.

- ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑ

Τα μαύρα καθίσματα μπάκετ με δερμάτινη επένδυση, κόκκινες τονισμένες ραφές και το λογότυπο "Rubicon" είναι διαθέσιμα στο Wrangler Rubicon και δίνουν μια νότα πολυτέλειας στις περιηγήσεις σας.

- ΚΑΦΕ ΔΕΡΜΑ HERITAGE

Τα ταμπά καθίσματα μπάκετ Heritage με δερμάτινη επένδυση, τονισμένες ραφές και το λογότυπο "Rubicon" είναι διαθέσιμα στο Wrangler Rubicon και δίνουν μια νότα πολυτέλειας στις περιηγήσεις σας.

ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ

Η ελευθερία του ανοικτού αυτοκινήτου βρίσκεται στην καρδιά του κάθε Wrangler. Έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν μια νέα, ελαφριά σκληρή οροφή Freedom Top® με εύκολα αποσπώμενα πλαίσια οροφής. Η νέα μαλακή οροφή χωρίς φερμουάρ Sunrider® συμπεριλαμβάνει βελτιωμένη διαχείριση του υφάσματος και μηχανισμό υποβοήθησης για τη διευκόλυνση της διαδικασίας ανοίγματος και κλεισίματος.

Jeep® Wrangler nuove soluzioni innovative per interni.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Είτε επιλέξετε το πολιτισμένο Sahara ή το πανίσχυρο Rubicon, θα απολαύσετε εξαιρετική άνεση και ευκολία, σε συνδυασμό με τεχνολογία αιχμής.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

Το Νέο Wrangler αποτελεί προέκταση της προσωπικότητάς σας. Είναι στιβαρό, ικανό και ευέλικτο, γεννημένο έτοιμο για κάθε σας εξόρμηση. Εντός ή εκτός δρόμου, με ή χωρίς την οροφή, τα μόνα όρια που γνωρίζει είναι η φαντασία σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Η κάθε λεπτομέρεια του νέου Wrangler είναι σχεδιασμένη για μέγιστη χρηστικότητα και στυλ.

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Στο αντιπλημμυρικό εσωτερικό υπάρχουν ολοκαίνουργιες ανεπίστροφες βαλβίδες απορροής στο δάπεδο για να αποχετεύεται το νερό χωρίς να επιστρέφει. Απλά αφαιρέστε τη μοκέτα και μπορείτε να εκκενώσετε τα νερά με εύκαμπτο σωλήνα*. * Πάντοτε να οδηγείτε στα όρια των ικανοτήτων και της εμπειρίας σας και όσο επιτρέπεται από τις εκάστοτε συνθήκες. Φροντίστε να ακολουθείτε όλες τις οδηγίες που υπάρχουν στο εγχειρίδιο κατόχου για την αφαίρεση της οροφής και των θυρών και το κατέβασμα του παρμπρίζ. Η οδήγηση χωρίς πόρτες και κατεβασμένο το παρμπρίζ προορίζεται μόνο για εκτός δρόμου χρήση.

Jeep® Wrangler nuove soluzioni innovative per interni.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τα πόμολα, τα μπουτόν και οι διακόπτες έχουν δοκιμαστεί για την άριστη λειτουργία τους. Το λάστιχο γύρω από την οθόνη αφής Uconnect™, το μπουτόν Start/Stop και τους διακόπτες έχει τοποθετηθεί για ευχρηστία, εργονομία και περισσότερη αντοχή.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

Ο κόσμος σας βρίσκεται πάντοτε μαζί σας χάρη στις πολλές θύρες USB που υπάρχουν τόσο στην κονσόλα όσο και κατά μήκος των καθισμάτων. Η δυνατότητα σύνδεσης, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά βρίσκεστε, ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη.

ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Ετοιμαστείτε για οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Οι νέες δυνατότητες άνεσης και ευκολίας του Wrangler είναι σχεδιασμένες για ακόμη καλύτερη εμπειρία οδήγησης, ανεξαρτήτως θερμοκρασίας.

Υψηλό επίπεδο άνεσης και πρακτικότητας

Το Jeep® Wrangler προσφέρει την καλύτερη άνεση με την καλύτερη πρακτικότητα: οι εσωτερικοί χώροι είναι εξοπλισμένοι με δερμάτινα καθίσματα υψηλής ποιότητας, στιβαρές λεπτομέρειες, ταμπλό υψηλής ποιότητας και υλικά.

JEEP® WRANGLER

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Renegade