ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Το ολοκαίνουργιο Jeep® Wrangler προσφέρει έναν ευκολότερο τρόπο να χαρείτε την ανοικτή οδήγηση χάρη στο εύκολα αναδιπλούμενο παρμπρίζ. Η διαδικασία της αναδίπλωσης απαιτεί την αφαίρεση πολύ λιγότερων βιδών από τα προηγούμενα μοντέλα. Η νέα σπορ μπάρα στο χρώμα του αμαξώματος είναι μέρος της σταθερής δομής του πλαισίου του παρμπρίζ. Οι επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες ποδιάς εμπεριέχουν πλυστικά προβολέων για πιο διακριτική εμφάνιση.

ΜΕ ΘΕΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Σκληρή, μαλακή, καθόλου οροφή ή η νέα Sky One-Touch™ Power Top. Κανονικές πόρτες ή χωρίς πόρτες. Το ολοκαίνουργιο Jeep® Wrangler έχει φτιαχτεί για ανοικτές μετακινήσεις με ευκολία. Η νέα μαλακή οροφή χωρίς φερμουάρ Sunrider® διαθέτει υποβοήθηση ελατηρίου για ομαλό ανέβασμα και κατέβασμα, ενώ η σκληρή οροφή Freedom Top® είναι 20% ελαφρύτερη από τις προηγούμενες σκληρές οροφές. Το νέο σύστημα με μεντεσέδες πολλαπλού μήκους, απλουστεύει την αφαίρεση και εγκατάσταση των θυρών.

ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Για τροχούς και φτερά που αναβαθμίζουν όλα τα επίπεδα εξοπλισμού, τα σκληροτράχηλα μαύρα φρύδια είναι στάνταρ στα μοντέλα Sport και Rubicon. Τα φρύδια φτερών Rubicon διαθέτουν μεγάλα διάκενα για να δέχονται ελαστικά εκτός δρόμου mud & snow 32 ιντσών. Τα χυτά φρύδια φτερών στο χρώμα του αμαξώματος είναι στάνταρ στο Sahara.

ΝΕΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ο κομψός εμβληματικός σχεδιασμός του Wrangler

Το Jeep® Wrangler έχει μια κομψή, εικονική σχεδίαση για ένα όχημα που στρέφει το κεφάλι και μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε πρόκληση εντός και εκτός δρόμου. Επιπλέον, η ελεύθερη ελευθερία είναι πιο κοντά στο χέρι χάρη στην οροφή που ανοίγει εύκολα, το αναδιπλούμενο παρμπρίζ και τις αφαιρούμενες πόρτες.

JEEP® WRANGLER

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Renegade