ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ UCONNECT™

Τα πλέον προηγμένα συστήματα Uconnect™ , σας επιτρέπουν να έχετε τον έλεγχο και να μένετε συνδεδεμένοι με αυτούς που επιθυμείτε, όσο εσείς ζείτε την εμπειρία Wrangler.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Τα Sahara και Rubicon διαθέτουν ως βασικό εξοπλισμό ψηφιακό πίνακα οργάνων με δυνατότητα παραμετροποίησης 7 ιντσών Multiview, που σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τις προσωπικές ρυθμίσεις σας και τα γραφικά. Η έγχρωμη οθόνη εμπεριέχει λεπτομερείς πληροφορίες πλοήγησης, πληροφορίες multimedia π.χ. όνομα τραγουδιού ή καλλιτέχνη και σταθμό, και εμφανίζει την κατάσταση του ενδιάμεσου κιβωτίου ταχυτήτων σε πραγματικό χρόνο. Ο πίνακας διαθέτει επίσης τις Off-Road Pages, οι οποίες παρέχουν στον οδηγό χρήσιμές ενδείξεις που αφορούν την κίνηση εκτός δρόμου, όπως διαμήκη και εγκάρσια κλίση, υψόμετρο, συντεταγμένες GPS, κατανομή της ισχύος ανάμεσα σε εμπρός και πίσω άξονα και πολλές ακόμα λεπτομέρειες για τις off-road διαδρομές σας.

ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ

Το ηχοσύστημα Alpine® Premium αποτελεί βασικό εξοπλισμό των Sahara και Rubicon με 12κάναλο ενισχυτή 552-watt, οκτώ ηχεία και οπίσθιο subwoofer. Το σύστημα εμπλουτίζεται με ενεργητική απομόνωση θορύβου (noise cancellation) και ηχοαπορροφητικό κρύσταλλο παρμπρίζ.

PASSIVE ENTRY / KEYLESS GO

Το σύστημα μπορεί να εντοπίσει την παρουσία ηλεκτρονικού κλειδιού επιτρέποντας το ξεκλείδωμα / κλείδωμα των θυρών στο χώρο αποσκευών, χωρίς να χρειαστεί δική σας ενέργεια.

Jeep® Wrangler nuove funzioni di sicurezza e protezione.

Το πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένο Wrangler

Το Jeep® Wrangler συνδυάζει το πιο τολμηρό πνεύμα 4x4 με την καλύτερη ποιότητα, άνεση, ασφάλεια και state-of-the-art συνδεσιμότητα. Αυτό είναι το πιο τεχνολογικά προηγμένο Wrangler ποτέ, πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο πρόσφατα συστήματα ψυχαγωγίας και τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

JEEP® WRANGLER

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Renegade