ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΣ

Ο χάλυβας υψηλής αντοχής δημιουργεί μια στιβαρή δομή αμαξώματος με την οποία μεγιστοποιείται η προστασία σε συγκρούσεις και βελτιστοποιούνται τα δυναμικά χαρακτηριστικά και το βάρος του οχήματος. Οκτώ στάνταρ προηγμένοι αερόσακοι, συμπεριλαμβανομένων οκτώ πλευρικών αερόσακων τύπου κουρτίνας και αερόσακων γονάτων για τον οδηγό και τον εμπρός συνεπιβάτη, λειτουργούν παράλληλα προκειμένου να παράσχουν προστασία στους επιβαίνοντες του οχήματος.

DRAG

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Το Jeep® Cherokee διαθέτει στάνταρ μια πλειάδα δυνατοτήτων ενεργητικής ασφάλειας, σχεδιασμένων για να έχετε τα μάτια σας στραμμένα στο δρόμο.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ

Το παρκάρισμα και το ξεπαρκάρισμα του οχήματος σας έχει τις δυσκολίες του. Το Νέο Cherokee διαθέτει τρία συστήματα σχεδιασμένα να γίνεται ασφαλέστερα αυτή η διαδικασία.

ΕΥΚΟΛΙΕΣ

Το Jeep® Cherokee είναι εφοδιασμένο με μια σειρά αξιόπιστων δυνατοτήτων, σχεδιασμένων να κάνουν ασφαλέστερη την εμπειρία οδήγησής σας.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL / STOP AND GO

Χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις στο γκάζι και περιορισμένο φρενάρισμα, αυτό το κατ' επιλογή σύστημα ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα σε προκαθορισμένη απόσταση, όταν εντοπίσει επιβράδυνση της προπορευόμενης κυκλοφορίας, έτσι ώστε να διατηρείτε απόσταση ασφαλείας. Σε κάποιες περιπτώσεις ακινητοποιεί τελείως το όχημα χωρίς την παρέμβαση του οδηγού.