ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική. Όλα όσα χρειάζεστε για να φτάσετε στον προορισμό σας, σας προσφέρονται με πλούσιο ήχο από πολλές πηγές. Το νέο Jeep® Cherokee διαθέτει premium ηχοσύστημα με 9 ηχεία, με subwoofer 8" και ισχύ 506 watt, σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Alpine®.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ

Το νέο Jeep® Cherokee προσφέρει τεχνολογία αιχμής που σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα με απλό και εύχρηστο τρόπο. Επιλέξτε ραδιόφωνο FM ή DAB ή το ραδιοσταθμό της επιλογής σας, ρυθμίστε την ένταση ή επιλέξτε άλλο κομμάτι, επιλέξτε την επαφή που θέλετε να καλέσετε: έχετε όλες αυτές τις δυνατότητες χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Τα σχετικά κουμπιά ή επιλογικοί διακόπτες βρίσκονται επάνω στο τιμόνι. Αρκεί να τα δοκιμάσετε μια φορά για να εξοικειωθείτε απόλυτα με τη χρήση τους.

UCONNECT®

Αποκτήστε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η σύνδεση. Τα κατ' επιλογή συστήματα επόμενης γενιάς UConnect® σας παρέχουν φιλική στο χρήστη και ασφαλή για τον οδηγό τεχνολογία για να μένετε συνδεδεμένοι με αυτά που έχουν σημασία. Η δυνατότητα πρόσβασης στο smartphone σας, εμφάνισης κατευθύνσεων, παρακολούθησης των εκτός δρόμου εξορμήσεών σας και για πολλά ακόμα, βρίσκεται πάντα στις άκρες των δακτύλων σας.

UNCONNECT™ LIVE

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΩΝ ΣΑΣ

ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Twitter

Μείνετε συνδεδεμένοι, ελέγξτε το λογαριασμό σας και αποκτήστε ζωντανές ενημερώσεις ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Tunein

Βρείτε την καρτέλα των "αγαπημένων" για συντομεύσεις προκειμένου να κατεβάσετε με streaming την αγαπημένη σας μουσική από περισσότερους από 100,00 σταθμούς ραδιοφώνου στο Internet.

Deezer

Πατήστε play και οδηγήστε με το δικό σας soundtrack για το δρόμο. Ακολουθήστε τις υποδείξεις και βρείτε τη μουσική που λατρεύετε.

Reuters

Βρεθείτε στο κέντρο του κόσμου σας με πληροφορίες από τον κόσμο των επιχειρήσεων και της οικονομίας και τις τελευταίες ειδήσεις από τις ΗΠΑ και τον κόσμο.

UCONNECT™ LIVE. Ο κόσμος σας στις άκρες των δακτύλων σας.

ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

HD TRAFFIC

Κερδίστε χρόνο καθημερινά αποφεύγοντας την κυκλοφορία, χάρη σε δεδομένα πραγματικού χρόνου από 80 εκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Tom Tom Places

Βρείτε εύκολα τον προορισμό σας στην περιοχή σας. Κάντε αναζήτηση ανά κατηγορία, ονομασία επιχείρησης ή λέξη κλειδί στη δική σας γλώσσα.

Κάμερες ελέγχου ταχύτητας

Λάβετε προειδοποιήσεις για κάμερες ελέγχου ταχύτητας. Κάντε το ταξίδι σας ασφαλέστερο και αποφύγετε τα πρόστιμα.

Καιρός

Μην αφήνετε τον καιρό να χαλά τα σχέδια σας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τη διαδρομή σας με βάση τις καιρικές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο.