ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Εμπνευσμένο από τα πιο εμβληματικά τοπία, το εσωτερικό του 2019 Jeep® Cherokee αντλεί έμπνευση από μακρινούς προορισμούς και σας προσφέρει συγκλονιστικά εσωτερικά, δουλεμένα με προσοχή, με εκλεκτά υλικά και προσεγμένες λεπτομέρειες.
- Μαύρο
Μαύρο

Τα υφασμάτινα καθίσματα bucket σε μαύρο χρώμα με διακοσμητικές φάσες αποτελούν βασικό εξοπλισμό του Cherokee Longitude για μέγιστη άνεση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

- Μαύρο και Light Frost Beige
Μαύρο και Light Frost Beige

Τα υφασμάτινα καθίσματα bucket σε μαύρο και ανοιχτό μπεζ χρώμα και διακοσμητικές φάσες αποτελούν βασικό εξοπλισμό του Cherokee Longitude για μέγιστη άνεση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

- Μαύρο
Μαύρο

Τα premium bucket καθίσματα με δερμάτινα διακοσμητικά αποτελούν βασικό εξοπλισμό του Cherokee Longitude. Και τα δύο εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα για μέγιστη άνεση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες . Τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν επίσης ηλεκτρική ρύθμιση προς οκτώ κατευθύνσεις και συμπεριλαμβάνουν στήριξη μέσης τεσσάρων κατευθύνσεων. (Διαθέσιμα με πακέτο εξοπλισμού)

- Μαύρο
Μαύρο

Τα premium bucket καθίσματα με διακοσμητικά από δέρμα Nappa αποτελούν βασικό εξοπλισμό του Cherokee Limited. Και τα δύο εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα για μέγιστη άνεση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν επίσης ηλεκτρική ρύθμιση προς οκτώ κατευθύνσεις και συμπεριλαμβάνουν στήριξη μέσης τεσσάρων κατευθύνσεων.

- Μαύρο και Ski Grey
Μαύρο και Ski Grey

Τα premium bucket καθίσματα με διακοσμητικά από δέρμα σε μαύρο και ανοιχτό γκρι αποτελούν βασικό εξοπλισμό του Cherokee Limited. Και τα δύο εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα για μέγιστη άνεση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν επίσης ηλεκτρική ρύθμιση προς οκτώ κατευθύνσεις και συμπεριλαμβάνουν στήριξη μέσης τεσσάρων κατευθύνσεων.

- Μαύρο
Μαύρο

Τα premium bucket καθίσματα με δερμάτινα διακοσμητικά αποτελούν βασικό εξοπλισμό του Cherokee Overland. Και τα δύο εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα και αεριζόμενα για μέγιστη άνεση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν επίσης ηλεκτρική ρύθμιση προς οκτώ κατευθύνσεις και συμπεριλαμβάνουν στήριξη μέσης τεσσάρων κατευθύνσεων.

- Μαύρο και Ski Grey
Μαύρο και Ski Grey

Τα premium bucket καθίσματα με διακοσμητικά από δέρμα σε μαύρο και ανοιχτό γκρι αποτελούν βασικό εξοπλισμό του Cherokee Overland. Και τα δύο εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα και αεριζόμενα για μέγιστη άνεση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν επίσης ηλεκτρική ρύθμιση προς οκτώ κατευθύνσεις και συμπεριλαμβάνουν στήριξη μέσης τεσσάρων κατευθύνσεων.

- Μαύρο/ταμπά
Μαύρο/ταμπά

Τα premium bucket καθίσματα με δερμάτινα διακοσμητικά σε μαύρο και ταμπά χρώμα αποτελούν βασικό εξοπλισμό του Cherokee Overland. Και τα δύο εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα και αεριζόμενα για μέγιστη άνεση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν επίσης ηλεκτρική ρύθμιση προς οκτώ κατευθύνσεις και συμπεριλαμβάνουν στήριξη μέσης τεσσάρων κατευθύνσεων.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ OVERLAND

Απολαύστε την premium καλαισθησία και άνεση του εσωτερικού του νέου Jeep® Cherokee Overland. Τα αεριζόμενα και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα με διακόσμηση από δέρμα Nappa παρέχουν μαλακές και πολυτελείς επιφάνειες επαφής ενώ το τιμόνι με στιλπνή ξύλινη επένδυση Zebrano και οι νέες στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών ενισχύουν ακόμα περισσότερο το στιλ.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Το εσωτερικό του νέου Jeep® Cherokee είναι σχεδιασμένο για το δικό σας τρόπο ζωής, στις πολυάσχολες και τις χαλαρές στιγμές σας. Απολαύστε ευέλικτα και με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης καθίσματα, έξυπνες θέσεις αποθήκευσης, ευκολίες και πολλά ακόμα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Μην αφήσετε λίγη ψύχρα να σταματήσει την εξερεύνησή σας. Το νέο Jeep® Cherokee είναι εφοδιασμένο με πολλές κατ' επιλογή δυνατότητες παντός καιρού για να αξιοποιήσετε το όχημα όλες τις εποχές.