ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ

Η ισχύς του νέου Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid προέρχεται από τη συνέργεια δύο κινητήρων υψηλών επιδόσεων: ενός υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα I-4 βενζίνης 2,0 λίτρων που μπορεί να αποδώσει έως 272 ίππους και του νέου ηλεκτροκινητήρα που μπορεί να προσφέρει μεμονωμένα έως 145 ίππους. Σε συνδυασμένη χρήση, η ισχύς του Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid μπορεί να φτάσει τους 380 ίππους.

NEW STRENGHT
img
Θερμικός κινητήρας
2.0 L turbo κινητήρας βανζίνης AT8 με 272 HP
Ο βενζινοκινητήρας 2.0 Turbo, τοποθετημένος στο μπροστινό μέρος, είναι σε θέση να αποδώσει μόνος του ισχύ έως και 272 HP (200 kW). Η μέγιστη ροπή, από την άλλη, φτάνει τα 400 Nm.
Ηλεκτροκινητήρας
Ηλεκτροκινητήρας 145V
Εγκατεστημένος πριν από το κιβώτιο ταχυτήτων, αυτός ο κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ έως και 145HP (107 Kw) με μέγιστη ροπή ήδη στις χαμηλές στροφές που φτάνει τα 245 Nm*
non cancellare
non cancellare
*Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: Εκπομπές CO2 (σταθμισμένος, συνδυασμένος κύκλος) (g/km): 68-60. Κατανάλωση καυσίμου (σταθμισμένη, μικτή) (l/100 km): 2,9-2,6; Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (σταθμισμένη ECAC, συνδυασμένη) (kWh/100 km): 30,3-32,7.Οι τιμές έγκρισης τύπου καθορίστηκαν με βάση τον σταθμισμένο κύκλο WLTP, ο οποίος ενημερώθηκε στις 17 Μαΐου 2022. Οι τιμές που εμφανίζονται προορίζονται για συγκριτικούς σκοπούς.

ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ

Δείτε τις καθημερινές σας περιπέτειες με ηρεμία, αφού το νέο Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid διαθέτει μπαταρία 17,3 kWh που μπορείτε να επαναφορτίσετε με απλό τρόπο, χάρη στις διαφορετικές λύσεις που σχεδίασε η Jeep®.

ALWAYS CHARGED
HYBRID MODE

ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Επιλέξτε το στυλ οδήγησης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας στο νέο Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid. Χάρη στον επιλογέα υβριδικής λειτουργίας είναι δυνατή η επιλογή τριών διαφορετικών τρόπων οδήγησης. Η λειτουργία Hybrid διασφαλίζει τη συνδυασμένη χρήση και των δύο κινητήρων. Το e-Save σας επιτρέπει να επαναφορτίζετε την μπαταρία κατά την οδήγηση, αφήνοντας την επιτάχυνση αποκλειστικά στον θερμικό κινητήρα. Ο ηλεκτροκινητήρας εξασφαλίζει μηδενικές εκπομπές CO2 και άνευ προηγουμένου αθόρυβη κίνηση.

QUADRA-LIFT

ΝΕΑ ΑΕΡΑΝΑΡΤΗΣΗ QUADRA-LIFT ™

Η αποκλειστική αερανάρτηση Quadra-Lift® διαθέτει ηλεκτρονική ημιενεργητική απόσβεση κραδασμών. Επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε 5 διαφορετικές θέσεις: είσοδος/έξοδος για να κάνει τους ελιγμούς του παρκαρίσματος και της αναχώρησης πιο εύκολους, aero για πιο αποτελεσματική αεροδυναμική, κανονική για καθημερινή οδήγηση και δύο διαφορετικές ρυθμίσεις εκτός δρόμου για να ξεπεράσει εμπόδια σε ανώμαλο έδαφος ή να φτάσει έως και ικανότητα προσπέλασης 61 εκατοστών στάθμης νερού.

SWAY BAR DISCONNECT

ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΡΑΒΔΟΥ

Απολαύστε την περιπέτεια που μόνο ένα πραγματικό Jeep® μπορεί να σας προσφέρει. Το νέο Grand Cherokee είναι το μοναδικό SUV στην κατηγορία του με δυνατότητα αποσύνδεσης της εμπρός αντιστρεπτικής ράβδου που παρέχει μεγαλύτερη πρόσφυση κατά την οδήγηση σε βράχους και ανώμαλο έδαφος. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο μπροστινοί τροχοί μπορούν να είναι και οι δύο σταθεροί στο έδαφος, ακόμη και σε διαφορετικά ύψη, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη πρόσφυση ακόμα και στα πιο δύσκολα εδάφη.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ

Το νέο Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid προσφέρει εξαιρετική απόδοση τόσο στην άσφαλτο όσο και εκτός δρόμου. Μπορείτε να βασιστείτε στις μειωμένες ταχύτητες που ενεργοποιούνται με το κουμπί 4WD και στο σύστημα ελέγχου κατάβασης που σας επιτρέπει να οδηγείτε στη μέγιστη κατηφόρα και σε αντίξοα εδάφη. Ανακαλύψτε ένα νέο είδος διασκέδασης και μια νέα οδηγική απόλαυση.

RELIABILITY
Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: Εκπομπές CO2 (σταθμισμένος, συνδυασμένος κύκλος) (g/km): 68-60. Κατανάλωση καυσίμου (σταθμισμένη, μικτή) (l/100 km): 2,9-2,6; Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (σταθμισμένη ECAC, συνδυασμένη) (kWh/100 km): 30,3-32,7.Οι τιμές έγκρισης τύπου καθορίστηκαν με βάση τον σταθμισμένο κύκλο WLTP, ο οποίος ενημερώθηκε στις 17 Μαΐου 2022. Οι τιμές που εμφανίζονται προορίζονται για συγκριτικούς σκοπούς.