Ολική μεταμόρφωση

Σχεδιασμένο για να σας προσφέρει περισσότερο χώρο, το εσωτερικό του νέου Jeep® Compass συνδυάζει άνεση, τεχνολογία και μια κομψή, εκλεπτυσμένη σχεδίαση.

Επανασχεδιασμένο ταμπλό

Περισσότερος χώρος

Ένα πιο ευρύχωρο εσωτερικό είναι στη διάθεσή σας. Το νέο Jeep® Compass διαθέτει χώρους αποθήκευσης αυξημένους από τα 2,8L στα 7,2L, καθώς και ένα πρακτικό πορτ-μπαγκάζ με μια σειρά εύκολων στη χρήση επιλογών διαμόρφωσης.
LARGER STORAGE COMPARTMENTS

Μεγαλύτεροι αποθηκευτικοί χώροι

Το Jeep® Compass έχει περισσότερο χώρο, με κάθε έννοια της λέξης. Το ανανεωμένο εσωτερικό διαθέτει χώρους αποθήκευσης πίσω από τον επιλογέα ταχυτήτων, στο κεντρικό τμήμα και κάτω από το υποβραχιόνιο, οι οποίοι έχουν επανασχεδιαστεί για μεγαλύτερο χώρο και πρακτικότητα. Το νέο Compass αυξάνει το χώρο αποθήκευσης από τα 2,8L στα 7,2L, περισσότερο από το διπλάσιο σε σχέση με την προηγούμενη σειρά.

PERFECT VERSATILITY

Κορυφαία ελευθερία διαμόρφωσης

Το ολοκαίνουριο Jeep® Compass διαθέτει ακόμη πιο ευρύχωρο και διαμορφώσιμο εσωτερικό. Τα αναδιπλούμενα καθίσματα 40/20/40 μεγιστοποιούν τις δυνατότητες του χώρου φόρτωσης και σας επιτρέπουν να επιλέξετε από μια ποικιλία διαμορφώσεων για να ταιριάξουν στις ανάγκες σας.

*διαθέσιμο μόνο στο Limited, βασικός εξοπλισμός στο S

Περισσότερος χώρος για περισσότερο στιλ

Το εσωτερικό προσφέρει μια νέα διάσταση άνεσης. Τα εργονομικά καθίσματα, σας τοποθετούν στη βέλτιστη θέση οδήγησης, διαθέτοντας νέα λειτουργία μνήμης θέσης στο μοντέλο S. Επιλέξτε μεταξύ αυθεντικών φινιρισμάτων Jeep® όπως ύφασμα, τεχνητό δέρμα ή δερμάτινη ταπετσαρία Nappa για τα καθίσματα και το ταμπλό.
- Μαύρο ύφασμα, μπλε ραφές
Μαύρο ύφασμα, μπλε ραφές

Στιλάτα και άνετα καθίσματα με μονόχρωμο μαύρο ύφασμα είναι βασικός εξοπλισμός για τη διακόσμηση του νέου Jeep® Compass Sport.

- Μαύρο ύφασμα, μπλε ραφές
Μαύρο ύφασμα, μπλε ραφές

Το μονόχρωμο μαύρο ύφασμα συνδυάζεται με διαθέσιμα καθίσματα από ύφασμα και βινύλιο και δίχρωμες καφέ ραφές για μια κομψή πινελιά στην απόλυτη άνεση του εξοπλισμού Longitude.

- Τεχνητό δέρμα / μαύρο ύφασμα, μπλε ραφές
Τεχνητό δέρμα / μαύρο ύφασμα, μπλε ραφές

καθίσματα sandstorm ταιριάζουν τέλεια στο μαύρο εσωτερικό. Ο καλόγουστος εσωτερικός διάκοσμος τονίζεται από τις σκούρες ραφές και τα διακοσμητικά στοιχεία από ανοδιωμένο μέταλλο.

- ΜΑΥΡΟ MONOTONE
ΜΑΥΡΟ MONOTONE με ταμπά ραφές

Βιώστε την εμπειρία της εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και υλικών μέσα στο Jeep® Compass Limited με τις διαθέσιμες φινετσάτες δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων με καφέ ραφές. Απολαύστε κορυφαία άνεση πίσω από το τιμόνι, χάρη στα θερμαινόμενα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα 8 κατευθύνσεων, με οσφυϊκή υποστήριξη για τον οδηγό.

- ΔΕΡΜΑ - SKI GRAY
ΔΕΡΜΑ - SKI GRAY με μοναδικές ραφές

Τα καθίσματα με δερμάτινη επένδυση Ski Gray διατίθενται στο Jeep® Compass Limited. Οι ξεχωριστές ραφές δεν είναι παρά το κερασάκι στην τούρτα. Βρείτε τη μέγιστη άνεση στην οδήγηση με τα θερμαινόμενα και ρυθμιζόμενα προς οκτώ κατευθύνσεις εμπρός καθίσματα.

- ΜΑΥΡΟ MONOTONE
ΜΑΥΡΟ MONOTONE με ρουμπινί ραφές

Η ακρίβεια της κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας και τα υλικά υψηλής ποιότητας συνδυάζονται στο εσωτερικό του νέου Jeep® Compass Trailhawk® για μοναδική άνεση και περιπέτεια. Φινετσάτα κόκκινα ένθετα τονίζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με ραφές σε κόκκινο χρώμα και το λογότυπο Trailhawk. Τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα 8 κατευθύνσεων με υποστήριξη στη μέση και λειτουργία μνήμης δύο θέσεων εγγυώνται την άνεση για τον οδηγό και τον συνοδηγό. .

Νέα πλαίσια θυρών

Ακόμα και οι πόρτες του νέου Jeep® Compass έχουν ανασχεδιαστεί. Τώρα, τα πλαίσια θυρών καλύπτονται με το αποκλειστικό δέρμα Nappa που αναβαθμίζει τη συνολική εμφάνιση και υπογραμμίζει την ποιότητα του εσωτερικού.

New door panels
Γκάμα Compass: Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,0 - 5,6; Εκπομπές CO2 (g / km): 161 - 146. Εγκεκριμένες τιμές με τη διαδικασία WLTP (Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1832), που ανενώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικές τιμές.