ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

ΜΑΥΡΟ MONOTONE
ΜΑΥΡΟ MONOTONE με δίχρωμες ραφές

Τα υφασμάτινα καθίσματα σε μαύρη απόχρωση monotone διαθέτουν διχρωμία στις ραφές και είναι στάνταρ στο Jeep® Compass με επίπεδο εξοπλισμού Sport. Εκτός από την πολυτελή όψη τους, προσφέρουν και την άνεση να αντεπεξέλθετε σε κάθε είδους εξόρμηση.

ΜΑΥΡΟ MONOTONE
ΥΦΑΣΜΑ-ΜΑΥΡΟ MONOTONE με δίχρωμες ραφές

Τα υφασμάτινα καθίσματα σε μαύρη απόχρωση monotone διαθέτουν διχρωμία στις ραφές και διατίθενται στο Jeep® Compass με επίπεδο εξοπλισμού Longitude. Εκτός από την υπέροχη όψη τους, προσφέρουν και την άνεση να αντεπεξέλθετε σε κάθε είδους αστική μετακίνηση ή εκτός δρόμου εξόρμηση.

SANDSTROM
ΥΦΑΣΜΑ - SANDSTORM με σκούρες ραφές.Τα υφασμάτινα

καθίσματα sandstorm ταιριάζουν τέλεια στο μαύρο εσωτερικό. Ο καλόγουστος εσωτερικός διάκοσμος τονίζεται από τις σκούρες ραφές και τα διακοσμητικά στοιχεία από ανοδιωμένο μέταλλο.

ΜΑΥΡΟ MONOTONE
ΜΑΥΡΟ MONOTONE με ταμπά ραφές

Κατασκευή ακριβείας και υλικά υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό του νέου Jeep® Compass Limited, με καλαίσθητα μαύρα καθίσματα με δερμάτινη επένδυση και ταμπά ραφές. Βρείτε τη μέγιστη άνεση στην οδήγηση με τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα προς οκτώ κατευθύνσεις εμπρός καθίσματα με στήριξη μέσης και δύο επιλεγμένες λειτουργίες μνήμης για τον οδηγό.

ΔΕΡΜΑ - SKI GRAY
ΔΕΡΜΑ - SKI GRAY με μοναδικές ραφές

Τα καθίσματα με δερμάτινη επένδυση Ski Gray διατίθενται στο Jeep® Compass Limited. Οι ξεχωριστές ραφές δεν είναι παρά το κερασάκι στην τούρτα. Βρείτε τη μέγιστη άνεση στην οδήγηση με τα θερμαινόμενα και ρυθμιζόμενα προς οκτώ κατευθύνσεις εμπρός καθίσματα.

ΜΑΥΡΟ MONOTONE
ΜΑΥΡΟ MONOTONE με ρουμπινί ραφές

Κατασκευή ακριβείας και υλικά υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό του νέου Jeep® Compass Trailhawk, με καλαίσθητα μαύρα καθίσματα με δερμάτινη επένδυση, με ρουμπινί ραφές. Βρείτε τη μέγιστη άνεση στην οδήγηση με τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα προς οκτώ κατευθύνσεις εμπρός καθίσματα με στήριξη μέσης και δύο επιλεγμένες λειτουργίες μνήμης για τον οδηγό.

PREMIUM ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

OPEN YOUR MIND

Το Νέο Jeep® Compass, με πολλές διαθέσιμες και φιλικές για τον καταναλωτή δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της διαιρούμενης ηλιοροφής με διπλό άνοιγμα, θα σας χαρίσει την εμπειρία της ανοικτής οδήγησης.

ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΕΣ

Ο σχεδιασμός πίσω πόρτας τύπου hatchback στο νέο Jeep® Compass σας προσφέρει τη χρυσή τομή μεταξύ ευκολίας και ευελιξίας. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η προαιρετική ηλεκτροκίνητη πόρτα του χώρου αποσκευών αποκαλύπτει έναν ευρύ χώρο αποσκευών. Βρείτε χώρο για τον εξοπλισμό σας με το αναδιπλούμενο προς τα εμπρός εμπρόσθιο κάθισμα και το τριών επιπέδων δάπεδο χώρου αποσκευών.

JEEP® COMPASS

Οδηγήστε το στον πλησιέστερο επίσημο διανομέα

ΦΥΛΛΑΔΙΟ JEEP® COMPASS

Κατεβάστε το φυλλάδιο του νέου Jeep® Compass