Κινητήρες επόμενης γενιάς

Τα Νέο Jeep® Compass προσφέρει τρεις αποδοτικούς κινητήρες, δύο βενζίνης και ένα ντίζελ, που υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές E6D-Final. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ η έκδοση βενζίνης μπορεί να εξοπλιστεί είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

REDUCED EMISSIONS, IMPROVED PERFORMANCE

Μειωμένες εκπομπές, βελτιωμένες επιδόσεις

Τα νέο Jeep® Compass προσφέρει μια σειρά κινητήρων που παρέχουν αποτελεσματική απόδοση στην πόλη και συναρπαστική ισχύ σε οποιοδήποτε έδαφος. Ταυτόχρονα, προσφέρει βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Το Νέο Jeep® Compass εφοδιάζεται με τέσσερις συνολικά κινητήρες, δύο ντίζελ και δύο βενζίνης. Το Jeep® Compass, με δύο κατ' επιλογή διαθέσιμα συστήματα μετάδοσης, μεταξύ αυτών ένα πρωτοπόρο στην κατηγορία του αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα ταχυτήτων για μοντέλα 4x4 ή μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων για 4x2 και 4x4.

image
image

1.3 TURBO T4 ΒΕΝΖΙΝΗΣ FWD 130HP χειροκίνητο κιβώτιο / αυτόματο κιβώτιο DDCT 150HP

Ο νέος κινητήρας είναι ένας τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας άμεσου ψεκασμού. Αποδίδοντας μέχρι και 270 Nm ροπής, ο νέος κινητήρας πληροί τα τελικά πρότυπα euro 6D με το φίλτρο σωματιδίων βενζίνης για εξαιρετικά αποδοτικό βενζινοκινητήρα βελτιώνει την απόκριση στις χαμηλές στροφές. Όταν συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων, ο κινητήρας παράγει μέχρι και 150 hp. Συνδυασμένος με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων παράγει 130 hp.

HP
icon1 140
Nm
icon2 230

1.6 MULTIJET II DIESEL FWD 120HP χειροκίνητο κιβώτιο

Ο αποδοτικός πετρελαιοκινητήρας 1.6 MultiJet II είναι τέλειος για όλα τα εδάφη. Αυτός συνδυάζεται με το αποκριτικό χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων που αποδίδει μέχρι και 120 hp ενώ συμμορφώνεται με τα αυστηρότατα πρότυπα εκπομπών ρύπων euro 6D.

HP
icon1 120
Nm
icon2 320

Γκάμα Compass ΜΥ21 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου: Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,3 - 5,1; Εκπομπές CO2 (g / km): 161 - 135. Εγκεκριμένες τιμές με τη διαδικασία WLTP (Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1832), που ανανεώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικές τιμές. 

Κάντε μια βόλτα στο μέλλον. Το νέο Jeep®Compass είναι επίσης διαθέσιμο και με το πρωτοποριακό Plug-in Hybrid σύστημα 4xe.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα
6-SPEED DDCT AUTOMATIC TRANSMISSION

Αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων DDCT

Η έκδοση του Jeep® Compass με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 150 HP είναι εξοπλισμένη με το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DDCT για κορυφαία οδηγική εμπειρία, άνεση και επιδόσεις. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά την οδήγηση ακόμα ευκολότερη και εξασφαλίζει μια ομαλότερη αλλαγή ταχυτήτων, η οποία μεταφράζεται σε πιο άμεση και ισχυρότερη επιτάχυνση. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό προφίλ λειτουργίας ανάλογα με το στιλ οδήγησης. Το αποτέλεσμα είναι μια ομαλότερη οδήγηση, τόσο στις αστικές, όσο και στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Ικανότητα ρυμούλκησης

Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται ακόμη και στα πιο δυναμικά lifestyles, το νέο Jeep® Compass διαθέτει εξαιρετική ικανότητα ρυμούλκησης*. Αυτό καθιστά εύκολη τη μεταφορά του τροχόσπιτού σας ή των ρυμουλκούμενων σας όπως ένα μικρό σκάφος, μια μοτοσικλέτα ή ένα snowmobile.

*μη συμβατό με την αυτόματη πίσω πόρτα

engine icon
Κινητήρας 1.6 Multijet II Diesel Turbodiesel 130 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

Κινητήρας 1.6 Multijet II Diesel Turbodiesel 130 HP με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων
1250
engine icon
Κινητήρας 1.3 T4 Turbo-Petrol 130 HP FWD με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

Κινητήρας 1.3 T4 Turbo-Petrol 130 HP FWD με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων
1750
engine icon
Κινητήρας 1.3 T4 Turbo-Petrol 150 HP FWD με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων

Κινητήρας 1.3 T4 Turbo-Petrol 150 HP FWD με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων
1750
Γκάμα Compass: Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος (l / 100 km): 7,0 - 5,6; Εκπομπές CO2 (g / km): 161 - 146. Εγκεκριμένες τιμές με τη διαδικασία WLTP (Κανονισμός (ΕΕ) 2018/1832), που ανενώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020. ενημερωμένες τιμές θα είναι διαθέσιμες στον επιλεγμένο επίσημο αντιπρόσωπο. Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης CO2 και καυσίμου είναι για συγκριτικούς σκοπούς. Οι εγκεκριμένες τιμές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν πραγματικές τιμές.